Budgetbeauty | Miss Sporty Crush On You nagellak

Allereerst: drieduizendmaal sorry voor mijn afwezigheid de afgelopen twee dagen. Ik kan me eigenlijk niet meer herinneren wanneer de laatste keer was dat ik géén artikel online had staan. Normaal staat er elke ochtend om 7 uur weer een nieuw artikel voor jullie klaar, maar de afgelopen twee dagen zat ik een beetje in een dipje. Ik had wel inspiratie, maar op de één of andere manier totaal geen zin. Best gek, want dat heb ik eigenlijk nog nooit gehad. Bloggen vind ik namelijk het leukste dat er is! En ook al had ik geen zin, ik zorgde gewoon dat er een nieuw artikel online stond. Maar nu kon ik me er gewoon niet toe zetten en besloot ik me erbij neer te leggen. Iedereen heeft dat toch wel eens? Geen zin in je werk of geen zin in school en je stiekem ziek melden. Nou, ik heb de afgelopen twee dagen dus gewoon stiekem even gespijbeld.

Maar hopelijk kunnen jullie het mij vergeven, vanaf nu af aan zorg ik ervoor dat er elke dag weer wat nieuws klaarstaat en zo ook vandaag weer! In mijn Etos shoplog van vorige week, zag je hem al voorbij komen: het prachtige Miss Sporty Crush On You nagellakje. Ik zag hem voor het eerst op de blog van Tedje en werd meteen verliefd op deze ge-wel-di-ge nagellak. Die moest ik natuurlijk uitproberen!


Ik ben sowieso fan van de Miss Sporty nagellak; het zijn hele handige, compacte potjes, de lakjes blijven lang zitten en brengen heel fijn aan. En de prijs - tussen de €1,99 en €2,49 - spreekt me natuurlijk ook wel aan!
Miss Sporty komt met een nieuwe lijn nagellak: de Crush On You nagellak. Het zijn nagellakjes met een liquid sand structuur die een heel gaaf effect geven op je nagels. Miss Sporty is niet het enige merk, de liquid sand of texture nagellakjes kwamen we natuurlijk al vaker tegen bij merken zoals GOSH en Rimmel. Maar dit is het eerste liquid sand nagellakje die lekker low-budget is.


In totaal zijn er drie nieuwe kleuren, 061 Bigbangundy, 062 Cosmic Black en 063 Red Fusion. De laatste heb ik weten te bemachtigen en oh, I love it! Toen ik één laagje aan had gebracht op mijn nagels was ik meteen verliefd. Wat een prachtig kleurtje! Ik zou het beschrijven als een rode kleur met subtiele goud-oranje glittertjes erin. Na één laagje dekte de nagellak eigenlijk al perfect, maar ik besloot toch nog voor een tweede laagje te gaan voor extra intensiteit en langdurigheid.

Gemaakt met flits, zo zie je de glitters extra goed!
De afgelopen dagen is deze Crush on You nagellak niet meer van mijn nagels af geweest. Je kunt hem tussendoor heel gemakkelijk bij lakken zonder dat het opvalt. De lak blijft ongeveer 2-3 dagen goed op je nagels zitten zonder dat hij gaat chippen.

Je vindt de Crush On You nagellakken bij (de meeste) Etos-filialen voor €1,99 per stuk.

Wat vind jij van de liquid sand nagellak trend? 

37 opmerkingen:

 1. Super mooi lakje! Zelf heb ik ook een aantal lakjes van Miss Sporty en die bevallen ook erg goed:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een toffe kleur! Mooie nagellak.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi kleurtje en een mooi prijsje, ik draag alleen nooit meer nagellak. Ik heb het te druk en heb momenteel andere prioriteiten

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij is inderdaad echt heel leuk! De laatste tijd draag ik alleen geen nagellak, maar moet ik eigenlijk toch maar doen.. Er zijn zoveel toffe kleurtjes op de markt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig lakje! Wat een budgettopper:)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie glitters voor die prijs :D!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een supermooi lakje, die glittertjes zijn prachtig. Fijn prijsje ook! Ahh ik wil Miss Sporty hier :D !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie frisse kleur! Miss Sporty heeft een heel leuk assortiment aan nagellak :-) Ik word er een steeds grotere fan van, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Een dagje skippen is toch ook geen schande, kan gebeuren toch! Maar dit lakje is wel echt een schatje en ontzettend leuk voor de zomer, ik ga 'm onthouden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het is echt een heel mooi lakje!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Weet niet zo goed wat ik van de kleur moet vinden. Ben nooit zo fan van glitters! Ik heb ook wel eens zo dipje echt vervelend is dat. Gelukkig duurt het nooit lang en hoort er soms bij. Kijk weer uit naar je artikelen :)

  Er staat een leuke giveaway online waarbij je schoenen naar keuze kunt winnen :). Zou leuk zijn als je meedoet!
  http://fabulousstylews.blogspot.com
  www.facebook.nl/fabulousstylews

  XxX

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Haha toevallig heb ik deze kleur nu op mijn nagels. Vind het zo'n leuk en vrolijk lakje!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik zag hem al op andere blogs voorbij komen en ik vind het zo'n prachtig kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Superfijn kleurtje, echt heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mooi lakje en een leuke kleur zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hij lijkt op zo'n liquid sand lakje van essence. Echt een mooie kleur, ik ga hem onthouden voor als ik bij de etos kom :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een leuk lakje! Ik loop eigenlijk altijd het schap van Miss Sporty voorbij, maar de laatste tijd zie je steeds leuke swatches van dit merk voorbij komen op verschillende blogs. Dat vind ik leuk om te zien. Je hoeft je overigens niet schuldig te voelen dat je geen artikel online had. Iedereen heeft het wel eens. Goed dat je je erbij neer hebt gelegd. Met tegenzin gaan bloggen is echt niets. Good job! Wij lopen niet weg, omdat je geen artikel online hebt. In de hoop krijg je er weer helemaal zin in én is je dipje inmiddels voorbij :).

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik vind dit echt een mooi lakje!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Sand lakjes zijn eigenlijk niets voor mij, want ik ben zo ontzettend ongeduldig als het om verwijderen ervan gaat....grrrr erg irritant vind ik dat!

  BeantwoordenVerwijderen