Outfit | Spring jacket

Hebben jullie ook zo genoten van het lekkere weer de afgelopen dagen? Jammer genoeg heeft het zonnetje zich nu weer achter de wolken verstopt, maar van zondag tot en met donderdag heb ik elke middag in de tuin liggen bruin bakken, heerlijk! We kunnen er niet meer onderuit: het wordt eindelijk lente. En dat maakt me heeeeel blij: met zonder jas op de fiets, mooie bloemetjes in de tuin én... mijn lente garderobe aanvullen! Want ja, alle kleding die vorig jaar nog leuk was, vind ik nu allemaal stom natuurlijk. Toen ik een mailtje kreeg van Promiss of ik iets wilde uitzoeken in de webshop, vond ik dat natuurlijk super leuk en kón het ook niet anders dat ik voor een nieuw lente kledingstuk ging!

Ik nam meteen een kijkje in de webshop van Promiss. Het merk kende ik wel, maar net zoals Miss Etam waar ik laatst al een artikel over schreef, had ik niet meteen hele positieve associaties bij deze winkel. Ik moet ook bekennen dat ik er nog nooit binnen had gekeken, maar ik dacht dat er alleen maar kleding voor wat oudere vrouwen verkocht werd. Ook Promiss verraste mij positief, want er zitten hele leuke kledingstukken in de collectie! Over het algemeen vind ik het wel meer kleding voor wat oudere vrouwen, zoals ik toch had verwacht, maar toch vond ik een paar hele leuke kledingstukken die ik heel erg leuk vind. Uiteindelijk werd het nog een hele opgave om iets uit te kiezen!

Na heel lang twijfelen ben ik toch voor dit jasje gegaan. Een super leuke bouclé blazer die ik perfect bij de lente vind passen. Ik ben echt gék op jasjes en ze nemen zonder twijfel het grootste gedeelte in van mijn kledingkast. Ik geef het gewoon toe, ik heb echt een jasjesverslaving. Het jasje heeft een hele fijne stof en is mooi gevoerd van binnen. De stof van de blazer wit en er zitten subtiele koraalroze en lichtroze accenten verweven in de stof. I like! 


 Ik ben in ieder geval heel erg blij met mijn nieuwe jasje en heb hem al veel gedragen. Het enige nadeel vind ik dat dit jasje eigenlijk niet gewassen kan worden. Toch heb ik hem al een keer in de wasmachine gehad en hij kwam er zonder scheuren of iets dergelijks uit, dus dat valt gelukkig nog mee!

Wat vind jij van mijn nieuwe jasje? En heb jij al leuke items voor je lente garderobe gescoord? 

52 opmerkingen:

 1. Wat een geweldig, prachtig en cute jasjes. Zag laatste tijd al meer van die mooie jasjes van Miss Etam voorbij komen. Nooit gedacht dat ze zulke leuke items verkopen. Ik ga na ook maar eens kijken in de webshop!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat jasje is echt super mooi! Echt ideaal voor de lente :) Staat je erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij staat je mooi Nicole, een frisse kleur voor het mooi weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt een prachtig jasje! De kleuren zijn echt heel erg 'lente'
  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat jasje is heel erg leuk! Mooie outfit meid, staat je weer erg leuk! Ik heb al veel te veel lente items geshopt!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een supermooi jasje! Heel leuk kleurtje en ziet er ook een mooi stofje uit. Staat je goed :).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Staat je heel tof! Mooie outfit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hij is heel leuk! Mooie kleurtjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ja, mooi! perfect voor de lente :)
  xo, cheyenne

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een super leuk jasje, staat je heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie outfit! Het jasje staat je ook super!

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw, heel mooi jasje zeg. Staat je goed! Bedankt nog voor de mooie ketting. Ik heb hem gisteren binnen gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dat jasje is echt superleuk joh! Die kleuren die erin zitten zijn mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Prachtige outift! Het jasje is echt leuk zeg, lekker lente achtig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Superleuke outfit! Prachtig jasje.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een mooi jasje! Erg leuke kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een superleuk jasje! Staat je heel erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een lief jasje! Heel erg leuk voor de lente inderdaad

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Leuk jasje, de kleur staat je ook goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een superschattig jasje; wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Heel leuk jasje! Ik hou van die kleuren en dat patroontje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Staat je mooi! Ziet er ook lekker fris uit en perfect voor de lente. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Oh wat leuk, dat is echt een mooi jasje en het staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Dat is inderdaad een perfect jasje voor de lente! :) Staat je mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wat een super leuk jasje voor de lente :D hij staat je super goed Nicole!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Volgens mij heb ik deze outfit al eens gezien hihi! Je jasje is leuk. XXX

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha! Dat zou best wel eens kunnen kloppen, toen jullie weg gingen, ging ik outfitfoto's maken inderdaad!

   Verwijderen
 27. Heel mooi en leuk jasje! Had niet verwacht dat die van de Promiss zou zijn!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Heel leuk jasje! Echt een perfecte kleur voor de lente!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. wat een mooi jasje, die staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Heel erg mooi jasje, leuk kleurtje! Ik heb al wat bloemenjurkjes gescoord (:

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Je mag dan wel verslaafd zijn aan jasjes, ze staan je ook gewoon superleuk!! Heel mooi kettinkje ook! X

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Mooi jasje. Had ik nooit verwacht van promiss

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Ik vind hem erg leuk en vrolijk voor de zomer en lente! Hij staat je ook super! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Je bent goed geslaagd, ik vind het jasje echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen