New in | HIGH 5 T-shirt


Afgelopen woensdagmiddag had ik ineens ZOVEEL zin om te gaan winkelen. De laatste keer dat ik even lekker doelloos door de stad had gestruind, was inmiddels alweer maanden geleden. Terwijl shoppen toch wel één van mijn grootste hobby's is. Ik maakte snel mijn opdracht voor school af, leverde hem in en vervolgens heb ik heerlijk een middagje door de stad gelopen. Vinden jullie dat ook zo lekker om in je eentje te winkelen? Ik vind het in ieder geval heel fijn! Niemand die zegt: "Neeeee, ik wil die winkel niet in" en je kunt overal net zo lang blijven hangen als je wilt. Ik mocht eigenlijk niets kopen van mezelf en alleen window shoppen, maar ja, je snapt het al: ik kon natuurlijk niet met lege handen thuiskomen!

Ik was al langer op zoek naar een mooi aansluitend, basic T-shirt die je bijvoorbeeld kunt dragen onder jasjes en blazers. Zoals jullie inmiddels vast wel weten, heb ik nogal een verslaving op het gebied van jasjes, maar eigenlijk heb ik vrij weinig hemdjes of T-shirts die ik eronder kan dragen. De hoogste tijd dus om eens een fijn T-shirt te kopen!

Eigenlijk was dit T-shirt van ONLY precies wat ik in gedachten had. Een wit T-shirt met een toffe print erop. Het T-shirt sluit mooi hoog, maar niet té hoog en heeft van die schattige omgeslagen mouwtjes.

Het is zo'n T-shirt die je eindeloos kunt combineren en daarom vind ik hem zo leuk! Vandaag droeg ik hem samen met mijn leren skater-skirt, een spijkerjasje, panty en mijn Fred de la Bretonière Chelsea boots. Maar ik kan niet wachten om hem in de zomer te draken op een leuke spijker short, een rokje met blote benen en ook kun je hem heel leuk combineren met een leren jasje. Jullie hebben nog een échte outfit foto met dit T-shirt van me tegoed! :)

Je vindt dit T-shirt bij ONLY voor €14,95.

41 opmerkingen:

 1. Wat een stoer shirt! Staat leuk op de laatste foto met je outfit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg gave top. Staat je heel erg mooi & leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is die leuk!! Hij staat erg mooi met een skater skirt!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Alleen shoppen kan soms heel erg fijn zijn, lekker lang passen en rondsnuffelen waar jij wil :) Maar je shirt is erg leuk en heb je mooi gecombineerd met je rokje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super tof shirt! Ook erg leuk gecombineerd met die skater rok.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super mooie T-shirt! Leuke combinatie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel leuk shirt, staat je echt leuk! Window shoppen is echt een mission impossible he ;). Ik ga ook graag alleen winkelen, dan koop ik pas wat ik écht mooi vind :D!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ah, die is héél leuk ja!! Zover ik kan zien staat 'ie heel leuk met je skater skirt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gaaf T-shirt zeg, ik wil ook al zo lang zo'n wit T-shirt met een gave tekst erop, ik ga zaterdag winkelen, dus wie weet!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk shirtje en erg leuk gecombineerd met dat rokje!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuk shirt hij staat je super gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Aah staat leuk met dat rokje :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hele toffe outfit! Ik vind het soms ook wel fijn om in mijn eentje door de stad te lopen, maar vaak alleen als ik echt weet wat ik ga halen, zoals iets wat ik online heb gezien op een cadeautje! Anders mis ik het toch wel dat "Ah Nee ik wil daar niet heen" haha (:

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Super leuk!! Ik ben gek op shirts als deze!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Simpel maar leuk shirtje! En je skater skirt is mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wauw mooi gecombineerd, staat je te gek! En wat een leuke tekst!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat leuk! Ben benieuwd hoeveel mensen je een high-five gaan geven als je dit shirtje aanhebt haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Oh deze is echt gaaaaf! En ik heb vaak dat als ik heel lang een iets niet koop, bijvoorbeeld basic shirts, dat ik dan in eens heel veel er van ga kopen. Dus bij deze ben je gewaarschuwd .. ;-) XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hij staat je vast ook heel erg tof, gaaf shirt!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Aaah geweldige print. HIGH FIVE, goeie koop (:

  BeantwoordenVerwijderen
 21. oh die is leuk! Shoppen doe ik het liefst ook alleen maar ja dochterlief heeft kleding nodig dus dan moet ze mee om vervolgens niets leuk te vinden. Zal de leeftijd wel zijn (bijna 14). Ik zal haar dit shirt laten zien, een beetje hoger gesloten is juist goed voor haar omdat ze erg slank is.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat een tof shirtje, en je hebt 'm leuk gecombineerd! (:

  BeantwoordenVerwijderen