Etos Colour Care Lipstick #124

Ongeveer twee jaar geleden kocht ik mijn allereerste opvallende lipstick: een knalrode, matte lipstick van Etos. Ik wilde gewoon eens uitproberen hoe dat zou staan en wilde er liever niet teveel geld aan uitgeven. En nu, ruim twee jaar later, is dit nog steeds mijn favoriete rode lipstick. De kleur is echt prachtig, hij blijft onwijs goed zitten en je betaalt er nog geen 3 euro voor.
Toen ik twee weken geleden bij Etos gebruik maakte van de 30% kortingsactie op alle make-up, besloot ik om nóg een lipstick van Etos te testen. De rode was me zo goed bevallen, dat ik benieuwd was of de andere lipsticks ook van zulke goede kwaliteit waren.Ik ging voor de Etos Colour Care Lipstick in de kleur #124: een prachtig, koraalroze kleurtje (mijn lievelingskleur!) die me verdacht veel doet denken aan de ge-wel-di-ge koraalroze lipstick van Inglot die ik ook heb. De Colour Care Lipstick van Etos is echter vier keer zo goedkoop! Ik ben heel benieuwd of deze Etos lipstick misschien wel een fantastiche dupe ontdekking is!

Als ik de kleur swatch, doet hij me ook meteen denken aan het koraalroze kleurtje van Inglot. I love it! De pigmentatie is erg goed en de lipstick voelt lekker romig aan. Deze lipstick is - in tegenstelling tot de rode variant die ik heb - wél glanzend. Er zitten gelukkig niet extreem veel glitters in, dat vind ik namelijk niet zo mooi staan.


En dit is hoe de lipstick er op mijn lippen uitziet! Hij valt toch nog een stuk meer oranje uit dan ik had verwacht. Ik moest er even aan wennen, maar eigenlijk vond ik het na een tijdje toch wel heel erg leuk staan! Het is niet een mega opvallende kleur, maar doet toch veel voor je lippen. En ach ja: oranje op je lippen is natuurlijk helemaal hot dit seizoen! Ook deze lipstick bleef echt lang zitten. Andere low-budget lipsticks zie je vaak na een uur al niet meer terug op je lippen, maar deze lipstick heeft zelfs een hele maaltijd overleefd. Applaus dus!

Ik ben heel tevreden over deze mooie lipstick van Etos. Een mooi kleurtje die goed dekt, lang blijft zitten en dat voor slechts €2,99 per stuk. Aanrader!

Heb jij al wel eens een lipstick van Etos geprobeerd? 

38 opmerkingen:

 1. Dit is inderdaad een hele mooie lipstick!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, prachtige lipstick :) Mooi kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze kleur lipstick staat je onwijs goed! Ik heb ook een lipstick van Etos (volgens mij zelfs dezelfde ;-)) en ben er zeer tevreden over.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die kleur staat je heel erg mooi!! Hopen dat deze net zo fijn is als de rode die je al hebt

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie lipstick! Staat je goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hij staat je echt heel erg mooi, lijkt me een fijne lipstick!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie kleur! Ik heb pas een nieuwe lipstick van dit merk, en hij bevalt me erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Staat je goed, en gelukkig is de kleur oranje helemaal hot het aankomend seizoen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind dat de kleur je echt wel goed staat! Ziet er een hele mooie lipstick uit, en al helemaal voor die prijs :). Jammer dat er hier in België geen Etos bestaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie subtiele kleur! Ik wil het wel een keer proberen want ik hoor hele positieve verhalen over het Etos merk!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Inderdaad even wennen maar het staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw, erg mooi kleurtje! Staat je ook super! Mooie foto's weer :) Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een mooi kleurtje! Staat je erg goed zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Binnenkort maar even een kijkje nemen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Prachtig kleurtje zeg :) Ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Niet helemaal mijn kleur, maar jij kunt de kleur echt goed hebben! Erg mooi :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Een mooi kleurtje is het! Ik vind oranje nog wel erg wennen, haha! Je kan het in elk geval wel goed hebben én wat een budget lipstick. Altijd goed! Maar een maaltijd overleven? Dat klinkt interessant!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wauw staat je echt heel mooi! En inderdaad is het helemaal een trend nu, ideaal <3

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Mooie kleur, koraalkleurtjes vind ik ook erg mooi! Dat oranje heeft wel wat, vind ik :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hele mooie kleur! Ik vind het helaas altijd alleen zo moeilijk te bepalen welke lip kleuren me nou wel of niet goed staan, vandaar dat ik ook bijna geen lipstick draag.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wauw, echt een hele mooie kleur! Maar nu ben ik ook wel benieuwd waar je die leuke rietjes vandaan hebt :)
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wauw wat mooi! Ik was net nog bij de etos haha, volgende keer maar even naar kijken zo te zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wauw, dat is een perfect kleurtje voor het voorjaar, dat eindelijk is begonnen wooooh. Zelf heb ik ook een superfijne lippenstift van Etos, een knalroze :D

  BeantwoordenVerwijderen
 24. mooi en subtiel kleurtje hele goede keus! liefs en een goed weekend x

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Heel mooi! Hij staat heel natuurlijk! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wat een mooi kleurtje zeg, dat staat je echt prachtig

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Heerlijk kleurtje, staat echt goed! XoXo Helen

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Ik vind dat hij je heel fijn gaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. deze kleur staat je heel erg goed!...erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen