Mijn favoriete blogs

Als blogger lees ik ook een heleboel andere blogs. Ik vind het leuk om hun artikelen te lezen, te weten waar ze mee bezig zijn en natuurlijk zijn andere blogs ook een geweldige inspiratiebron voor je eigen blog. Want ja, waar kun je nu beter inspiratie opdoen dan bij je "concullega's" zoals dat zo mooi heet? ;-) Eens in de zoveel tijd zet ik mijn favoriete, wat onbekendere bloggers voor jullie op een rijtje, zodat jullie ook weer wat nieuw leesvoer hebben! 

MIXT Fashion

MIXT Fashion is de blog van de 22-jarige Laura. Ze is een rasechte fashionblogger en post bijna elke dag een nieuw artikel: meestal over haar outfits, maar soms ook over beauty of leuke dingen die ze in de kringloop heeft gescoord. Het is één van de weinige fashionbloggers die ik volg, ik vind haar stijl gewoon heel erg leuk! Bovendien maakt ze echt prachtige foto's en die zullen nog wel mooier worden, aangezien ze net een nieuwe camera en lens heeft gekocht. MIXT Fashion is absoluut een blog om in de gaten te houden.


Ook Fablouise, de blog van Laura Louise, is weer een blog die barst van de prachtige foto's. Ik ben gewoon echt een sucker voor bloggers die zo goed kunnen fotograferen. Ik volg de blog van Laura Louise al een tijdje en ik heb haar pas voor het eerst in het echt ontmoet! En ook in het echt is ze hartstikke leuk :) Elke dag verschijnen er twee nieuwe artikelen op haar blog, echt onwijs knap hoe ze dat volhoudt. Ze schrijft voornamelijk over beauty, maar af en toe komt er ook een fashion of interieur-gerelateerd artikeltje online. Ze heeft trouwens ook een twee super handige artikelen gemaakt met haar fotografie tips (artikel 1 en artikel 2), die zijn echt een aanrader! 


En ook een Belgische (of moet ik zeggen 'Vlaamse'?!) blog in dit rijtje! De laatste tijd merk ik dat er steeds meer bezoekers uit België op mijn site komen (Hi there!) en zo ontdek ik zelf ook weer een heleboel nieuwe Belgische bloggers. Eén van mijn favorieten is de blog van de 22-jarige Zoë: ZOLEA
Wat ik zo leuk vind aan haar blog, is dat ze echt een uniek concept heeft. Ze schrijft over beauty, maar alleen over natuurlijke cosmetica. Ze maakt ook veel producten zelf en plaatst de DIY's op haar site, super leuk! Ik heb al een heleboel interessante nieuwe merken ontdekt door haar blog. Ze schrijft ook heel fijn en haar reviews zitten echt goed in elkaar. De laatste in dit rijtje is een mannen blog! Mannelijke bloggers zijn erg schaars in het bloggerswereldje, maar dés te leuker is het om tussen alle beauty- en fashionblogs een lekkere nuchtere blog terug te vinden. Ik heb het over de blog Dudes & Don'ts. Achter deze blog zitten twee mannen: Sander en Rick. Vooral van hun hilarische en lekker droge columns ben ik fan (Tip: de Column over All You Need is Love van Rick). Verder bezoeken ze ook veel restaurants en schrijven daar weer over op hun blog, schrijven ze over series die ze kijken én doen ze ook aan heuse "beauty-reviews" (Een top 3 neussprays

Kende jij deze blogs al? 

38 opmerkingen:

 1. Alleen Zolea kende ik (waarschijnlijk komt dat omdat ik ook van België ben) De andere bloggers kende ik nog niet :) Altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken! Leuk artikel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke blogs! Dudes & Dont's ga ik straks even bekijken, die blog kende ik nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk artikel! Ik ga zo even een kijkje nemen bij de blogs die ik nog niet kende.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik houd niet zo van fashion blogs, maar MIXT is een van de weinige die ik wel kan waarderen :). En wat leuk die mannen blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dudes en don'ts ga ik echt even bekijken! De rest kende ik al:) Leuke blogs!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk! Een paar ken ik nog niet, ga gelijk een kijkje nemen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Eigenlijk allemaal niet echt mijn smaak maar ik ben wel heel erg benieuwd naar die mannenblog dus daar ga ik nu even op kijken :D Dankjewel voor het delen!

  Liefs Rosie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De meeste kende ik al wel, behalve Dudes & Don'ts! Heb hun blog net even bekeken, hilarisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Allemaal hele leuke blogs! Die laatste ken ik nog net dus die ga ik zo even bekijken!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben ook fan van Fablouise! Bij de rest ga ik even een kijkje nemen. XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik kende alleen de blog van Laura, de andere twee blogs nog niet. Ik ga er gelijk een kijkje op nemen! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuk artikel! Ik kende alleen de blog van Laura, dus ik ga de rest eventjes bekijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Fablouise vind ik inderdaad ook echt leuk om te lezen!

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dudes&Donts kende ik nog niet, die ga ik meteen even bekijken, superleuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Aaahw wat liefff! Bedankt dat je zo'n leuk stukje over mijn blog schrijft :) Ik volg jou ook al een hele tijd, dus super leuk! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuke bloggers! Ik ga ze even bezoeken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hele leuke blogs! Ik vind Fablouise ook superleuk :D!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Zolea en Louise kende ik al MIXT fashion ging ik net op kijken en wat een prachtige blog is dat! Ik vind die laatste iets minder, maar ook erg leuk om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een leuke blogs, Zoela kende ik nog niet. Ik ga eens kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Top dat wij in het rijtje favorieten staan Nicole. Bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ahhhh lieve Nicole wat een lief stukje!! Echt heel leuk om te lezen, ik vind jou blog ook heel erg leuk en je foto's ook prachtig!! Ik kijk erna uit je weer te ontmoeten volgende week :D XOXO

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Graag gedaaaan, je hebt het verdiend, haha! Ja, leuk om je weer te zien volgende week! :) Liefs!

   Verwijderen
 22. Bedankt voor de tips! Leuk zeg :-)
  Liefs, Annewil

  http://annaw-blog.tumblr.com

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Aah Nicole! Super bedankt voor je lieve stukje tekst:)

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ik ben heel benieuwd naar de Vlaamse Zolea. Ga gelijk even kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Leuke blogs allemaal :D Zoë heeft zo een toffe blog! :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Sommige kende ik al maar ik heb echt hard gelachen op dudes&dont's geweldige heren zijn het ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Leuke blogs. Ik kende ze nog niet allemaal maar wat een leuke aanraders!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Leuk! Ik kende alleen die van Laura. Maar dat komt omdat ik zelf eigenlijk alleen interesse heb in Fashion. Toch ga ik een kijkje nemen op de andere blogs ben benieuwd :)

  Doe je al mee met mijn giveaway? Je maak kans op schoenen naar keuze van de webshop Intreza. ☺

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com
  www.facebook.nl/fabulousstylews

  BeantwoordenVerwijderen
 29. De eerste blog is enorm leuk!

  Liefs,
  Jamie

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Leuk zeg, bedankt voor alle tips! :) Vooral die van de mannen heb ik nooit eerder van gehoord, maar wat leuk gedaan! De artikelen van Rick zijn idd erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Wifi is de beste in het geval van elk gebruik. Dus automatisch deze lichtgewicht 4k actie camera wifi is de meest perfecte camera van alle andere camera's die in dat bereik zijn geproduceerd.

  BeantwoordenVerwijderen