Tips | Low-budget sportkleding - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Tips | Low-budget sportkleding


Een paar weken geleden is er een wonder gebeurd: ik heb me namelijk ingeschreven bij de sportschool. Ja ja, mag ik even applaus? Nadat ik ruim een jaar niet meer had gesport en helemaal klaar was met de sportschool, ging het ineens toch weer kriebelen. Bovendien gaan de overtollige kilo's er niet vanzelf af en was het ook best wel nodig om aan mijn conditie te gaan werken. Hoogste tijd dus om weer te gaan sporten!

Sporten wordt éxtra leuk als je leuke sportkleding hebt. Dat hoor ik eigenlijk van iedereen die sport en ik moet zelf ook zeggen dat het zeker wat extra motivatie geeft. Maar voor de bekende merken sportmerken zoals Nike en Adidas leg je al snel €100 neer voor een paar fijne sportschoenen en ook voor een simpel sporthemdje betaal je zo een paar tientjes. Maar gelukkig hoeft het niet extreem duur te zijn - ik scoorde namelijk een aantal fijne sport items die allemaal low-budget zijn én ik geef je nog meer leuke tips voor het vinden van goedkope én leuke sportkleding!



Laten we beginnen met de sportschoenen. Ik zat eigenlijk direct al met de handen in het haar omdat ik werkelijk waar geen één paar leuke sportschoenen kon vinden. Toen ik hulp vroeg aan jullie via Twitter, riep bijna iedereen dat ik maar eens bij Nike of Adidas moest gaan kijken. Leuk, maar rete duur natuurlijk. Uiteindelijk heb ik tóch een heel tof paar sportschoenen gevonden, van Adidas zelfs en dat voor €50!

Mijn eisen waar de schoenen aan moesten voldoen? Een goede demping, aangezien ik heel snel last krijg van mijn knieën en kuiten tijdens het bewegen en ik wilde graag schoenen met een leuk kleurtje.
De sportschoenen van Adidas die ik scoorde, voldoen aan al deze eisen! De zool is echt mega dik (én roze!) en heeft een extreem goede demping. Ik heb ze nu al een paar keer aangehad in de sportschool en hardlopen op de loopband wordt zoveel fijner! Alsof je op kussentjes rent, heerlijk! Ik ben dan ook heel erg blij met deze schoenen, die ik vond bij Otto.nl.

En er is nog veel meer leuke sportkleding te vinden bij OTTO, dus neem zeker een kijkje in het uitgebreide assortiment sportkleding!


Primark
En ook bij Primark is er sportkleding genoeg te vinden! Sport BH's, broekjes, hemdjes... je vindt het er allemaal. Ik kwam zelfs sportschoenen tegen die afgeprijsd waren voor €5! Of ze echt goed zijn, dat betwijfel ik, maar zo zie je maar dat er zeker sportschoenen verkrijgbaar zijn die niet extreem duur zijn.
Uiteindelijk vond ik een heel fijn sporthemdje bij Primark. Deze is verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar ik besloot voor een donkergrijze met roze strepen te gaan, die perfect bij mijn sportschoenen passen!
Er zit zelfs een handig gleufje in het hemdje voor je oortjes zodat die niet alle kanten op slingeren.


Eén van de leukste sport aanwinsten vond ik ook bij Primark, namelijk deze knalroze bidon! Hoe leuk is die?! Hij is ook nog verkrijgbaar in het grijs en volgens mij ook in het groen, maar roze vind ik natuurlijk het leukst. Super handig voor in de sportschool, veel handiger dan zo'n plastic flesje. Het allerbeste: deze bidons zijn nu tijdelijk afgeprijsd van €3 naar €2 en dat is natuurlijk echt geen geld voor een goede bidon!


HEMA
En ook bij HEMA spotte ik een heleboel leuke sportkleding. Natuurlijk wel iets duurder dan bij Primark, maar ik denk dat de kwaliteit ook een stuk beter is. Vooral de Sport BH's lijken me erg fijn, die al verkrijgbaar zijn vanaf €15,50!
De sporttops lijken me ook wel wat. Verkrijgbaar in verschillende soorten kleuren waaronder roze (yay!) voor €15.
Ik ben nog steeds op zoek naar een fijn, kort sportbroekje en ik zag dat ze deze ook bij HEMA hadden voor slechts €15. Daar ga ik dus zeker nog even kijken.


Scapino
Ik sport regelmatig met een meisje die ik tijdens één van de groepslessen tegenkwam in de sportschool. Al haar sportkleding komt van Scapino en dat had ik dus nooit verwacht. Want de kleding zag er stuk voor stuk super leuk uit! Ik besloot daarom ook om even bij Scapino binnen te kijken en ik vond een heel fijn T-shirt met korte mouwen. Het T-shirt bestaat gewoon uit katoen en ook elasthan waardoor hij gelukkig niet gaat lubberen. Dit shirt kostte €14,95. En er is nog veel meer leuke sportkleding bij Scapino verkrijgbaar, zoals sportschoenen (ook van merken zoals Puma en Nike!), sportbroekjes en hemdjes.

Ik ben benieuwd: waar scoor jij het liefst je sportkleding? En heb jij nog andere tips waar je goedkoop sport items kunt kopen? 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

38 opmerkingen:

  1. Dat valt nog wel mee voor Adidas !!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Huh, een blogpost van 2 februari die nu al online staat? Blogger doet raar!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het is inderdaad waar dat je lekkerder sport als je er ook gewoon leuk uitziet =)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke en betaalbare items!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vind sportkleding echt een beetje overrated, het enige wat ik nodig heb zijn goede sportschoenen. Voor de rest gebruik ik gewoon een trainingsbroek en een shirtje.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Echt een handig artikel :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Handige post zeg! X

    www.thatcitychic.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hema heeft hele fijne sportbeha's! H&M heeft op het moment echt onzettend toffe hardloopkleding en de Primark moet ik nog eventjes kijken haha. Leuk artikel en heel veel succes met het sporten!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Super leuk! Heel leuk gemaakt ook :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuk artikel! H&M heeft ook echt goedkope en fijne sportkleding:)

    xx Laura

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een leuke en betaalbare sportkleding!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Super leuk artikel en handig om te weten! Fijne outfit tips Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik sportte vaak in een zwart broekje en een groot shirt, niet heel stylish haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Leuk artikel Nicole! Ik ben zelf altijd fan van H&M sportkleding, ook niet al te duur. Maar draag toch ook erg graag Nike...

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Top artikeltje! Scapino wilde ik inderdaad al zeggen, maar die had jij al aan je lijstje toegevoegd. Ik moest gisteren promoten voor Scapino (oké, dat even terzijde..) en ik zag die sportkleding gewoon naar me loeren, zaten echt mooie dingen tussen!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. scapino heeft inderdaad vaak mooie sportkleding voor weinig geld :)

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Leuk om te lezen! En weer lekker creatief met je collages :)

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Leuk gedaan Nicole! :) Bij Primark heb je inderdaad super budget sport kleding.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Gave schoenen van Adidas!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Leuk artikel en wat een mooie bewerkte foto's enzo weer! Ik heb zelf nu van die sportbh's van de Primark en die zijn ook echt heerlijk :) Wist je trouwens dat de Action soms ook hele fijne sportkleding heeft?

    Xx Alex

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Ik moet zeggen dat zo'n sportoutfit en een paardenstaart je heel leuk staat! Succes met sporten, lieve Nicole. :D xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Je hebt ook wel outlets met goede merken, waar ze ook wel sportkleding verkopen;)

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Ik had ook vaak tops voor het sporten van de C&A en mijn sportbh was echt heel cool en kwam van de Primark

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Ik wist niet dat ze bij de HEMA en primark ook sportkleding verkochten :D bedankt voor de tip!

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Wat een onwijs toffe schoenen!

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Bij Primark hebben ze inderdaad ook sportkleding! Lekker goedkoop :)

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Leuke sportschoenen! En leuke sportkleding heeft Primark! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Fijn die bidon, mooie match ook met de schoenen! Goede demping is zooo belangrijk, ik weet nog dat ik danste op All Stars, nou dat was me een drama haha. Toffe inspiratie, krijg ook zin in nieuwe sportkleding haha. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Leuke tips! Ik heb besloten dat ik weer ga beginnen hardlopen en ben toevallig genoeg vandaag om spullen gegaan! Heb Nike schoenen gekocht omdat die mooi en supergoed zijn, de mijne kostten maar €70 dus dat valt nog super lekker mee. En een broekje + shirtje, ook van Nike. Vind het gewoon zo'n fijne spullen haha, plus het waren solden. Primark heeft echt mooie sportkleding zo te zien, jammer dat die niet dichtbij zit! Ik zou zelf wel nooit een sportbh bij Hema halen, zoiets vind ik mega belangrijk en dan geef ik er liever wat meer aan uit :D

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Chelsea3.2.14

    De eerste outfit onder de bidon is echt heel leuk! Mijn tip: Sport je met een groep dan zijn de outfits van www.sportkleding-sawear.nl echt super! Aanrader voor alle sportievelingen onder ons!

    BeantwoordenVerwijderen
  31. *applaus voor Nicole* Hier heb je je applaus! Wauw wat goed joh! De schoenen zijn ook nog eens leuk en wat een handige tips allemaal voor goedkope sportkleding. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Wat leuk die schoenen heb ik ook :) Ik heb ze bij de Scapino gekocht :)

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Wat een super tips. Ik heb bij de H&M gekeken, maar ik kon het niet echt vinden.

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Anoniem15.2.14

    Ik heb hele leuke Nike Free Runs kunnen scoren in de uitverkoop bij Zalando!

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Goede tips! Ik ben nog op zoek naar extra items zeg maar. Ik heb met mijn sportgroepje een heel tof matchend tenue laten maken, maar het is af en toe fijn wat extra items te hebben voor als ik bijvoorbeeld alleen train. Ik ga eens bij bovenstaande winkels kijken.

    BeantwoordenVerwijderen