Roomtour | Mijn slaapkamer - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Roomtour | Mijn slaapkamer


Sinds afgelopen vrijdag woon ik weer bij mijn ouders. Zoals je misschien wel weet, heb ik net 7 maanden in Koog aan de Zaan gewoond in verband met mijn stage. Ik woonde daar op mezelf in een heel gezellig studentenhuis en had daar ook een hele leuke kamer. Het voelde echt als mijn plekje en de kamer bij mijn ouders was helemaal niet zo gezellig meer, omdat ik bijna al mijn spullen in Koog aan de Zaan had staan.
Nu ik weer bij mijn ouders woon, begon het te kriebelen: mijn kamer moest snel weer gezellig worden! En dat is gelukt. Ook al vind ik het behang foeilelijk, door alle leuke spulletjes die ik er heb staan, vind ik mijn kamer toch weer heel erg leuk geworden. Ik breng er weer bijna de hele dag door!
Daarom laat ik vandaag jullie mijn "vernieuwde" kamer zien!




Welcome in my room! This is where the magic happens. (Grapjûh). Ik heb geen kleine, maar ook geen grote kamer. Volgens mij is hij zo'n 12 vierkante meter en dat is prima voor zo'n klein mens als ik, haha! Als je binnenkomt heb je eerst aan de linkerkant mijn kledingkast. Deze puilt inmiddels nogal uit en ik heb laatst zelfs een grote opruiming gehouden, maar alsnog heb ik veel te veel kleding. De kast zelf vind ik niet zo bijzonder, maar hij is lekker groot, dus al mijn zooi past erin!


Naast mijn kast staat mijn nieuwe tafeltje. Deze scoorde ik een paar maanden geleden op Marktplaats voor nog geen €20 en heeft al die tijd in Koog aan de Zaan als bureau en eettafel gediend. Ik vond hem zó leuk dat mijn oude bureau plaats moest maken voor deze tafel en daarom prijkt hij nu in mijn kamer. Ik ben misschien nog van plan om hem wit te schilderen, maar of dat er ooit nog van komt, durf ik neit te zeggen.


Ik zit het liefst aan mijn bureau. Daar typ ik dagelijks blogartikelen en ook heb ik een speciaal hoekje waar ik mijn foto's maak. Ik zet een groot, wit vel papier tegen de kast aan en zet daar de producten op die ik fotografeer. Dit staat recht tegenover het raam waardoor ik altijd perfect licht heb om te fotograferen. Mijn bureau houd ik verder het liefst zo leeg mogelijk. Dan kan ik het fijnst werken!
Ik heb er een spiegel staan met ladekastje, omdat ik vaak ook mijn make-up doe aan deze tafel een pennenbakje, twee leuke vaasjes met (nep)bloemen een een lamp. Alles wat ik nodig heb! Voor de rest staat mijn laptop eigenlijk ook 24/7 op mijn bureau.


Naast mijn bureau heb ik mijn ladekastje staan. Er bovenop ligt een vintage gehaakt kleedje die uit de kringloop komt. Daarop een flesje waar ooit vruchtensap in zat die nu als vaas dient, een klein kruikje en twee Glossyboxen met zooi erin. Serieus, áls je de Glossybox hebt: bewaar ze allemaal, want ze zijn zó handig! In de bovenste twee laatjes bevindt zich mijn make-up stash, mijn grote trots. In de bovenste la zitten mijn oogschaduws, gezichtsproducten en lipsticks en in de tweede la vind je mijn nagellak, mascara's en verzorgingsproducten zoals bodylotion en maskertjes. Ook hiervoor gebruik ik weer de handige Glossyboxen om alles netjes te orderen.


Ook heb ik eindelijk een lekkere, luie stoel op mijn kamer! Ik overdrijf niet als ik zeg dat ik deze al jaren wil, dus je kunt wel begrijpen dat ik blij ben dat ik er nu eindelijk één heb. Ook deze stond eerst in Koog aan de Zaan, ik kocht hem daar in de plaatselijke kringloop. Volgens mij kostte hij nog wel €30 maar hij is nog zo mooi, dat ik dat er wel voor over had. Ik vind het heerlijk om hierin te zitten met mijn laptop of een goed boek.

En ook mijn bedhoekje is eindelijk gezellig! Als je mijn blog volgt, herken je de plaid en de kussentjes natuurlijk direct: deze komen van de HEMA. Kussentjes staan heel gezellig vind ik, het geeft zo'n lekker knus gevoel! Boven mijn hoofdeinde hangt een rek met al mijn tassen en op het plankje boven mijn bed staat mijn oliebrander. Hmmm, mijn kamer ruikt nu heerlijk naar appel kaneel!
Aan de andere muur heb ik lampjes op gehangen. Ook al is het al lang geen kerst meer, ik vind het zo gezellig staan! Het bordje Ma Chambre heeft ook iets "vintage" en komt ook uit de kringloop.
En oh ja: mijn gitaar natuurlijk! Deze stond eerst altijd op de grond, maar hij stond altijd in de weg dus besloot ik hem maar aan de muur te hangen. Ziet er nog leuk uit ook!


Ik heb ook een wastafel op mijn kamer, ideaal! Ziet er verder niet erg bijzonder uit, maar toch is het één van mijn favoriete plekjes omdat ik hier toch heel wat uurtjes doorbreng in een jaar. Ook boven mijn wastafel hangt weer zo'n handig plankje met allerlei haarproducten die ik vaak gebruik.



Ik denk dat ik mijn kast met planken erboven het leukste plekje uit mijn kamer vind. Het ziet er gewoon zo gezellig uit! Op de planken staat een grote, vintage beautycase die - verrassend joh - uit de kringloop komt. Volgens mij betaalde ik hier €4 voor en ook deze is nog zo goed als nieuw. Hier bewaar ik alle sieraden in die niet meer op mijn sieradenrekje passen. Op de onderste plank staat een schattig, gebloemd koekblik en twee onwijs toffe potten. Wat ben ik blij dat ik die in de kringloop heb gevonden! Als je deze nieuw koopt, betaal je je echt bont en blauw, maar nu heb ik nog geen €3 voor beide potten betaald. Hier zit stiekem niets in, maar ze staan gewoon zo leuk!

Op mijn kastje staan allerlei make-upproducten en tools. Zo heb ik twee potjes voor mijn kwasten: één voor de gezichtkwasten en één voor de oogschaduwkwasten, heb ik mijn oogpotloden en wenkbrauwpotloden in een gebloemd blikje gedaan en heb ik de lipsticks die ik deze maand vaak wil dragen in een vintage kop en schotel gestopt.
En vergeet vooral niet de etagère. Ik hou van dat ding! Hierin staan alle make-upproducten en nog een aantal verzorgingsproducten die ik dagelijks gebruik. Heel handig dat ik ze zo bij de hand heb.

En dat was het alweer, dat is mijn kamer! Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

60 opmerkingen:

  1. Je hebt een super mooie kamer! Zo gezellig :) Dat spiegeltje van Action heb ik ook ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een gezellige kamer! Die plaid wil ik ook wel!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je kamer ziet er super gezellig uit (:!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gezellig kamertje! Je kwastenhouder is leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ooh ik vind je wastafel stukje er leuk uit zien!
    liefs,
    denise

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Erg leuke kamer zeg! Vooral die cookie jars zijn echt heel erg gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuke kamer zeg! En wat is die stoel leuk!! X

    www.thatcitychic.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wauw super leuke kamer en heel sfeervol! Leuk die producten van de HEMA :) Past er perfect bij! Echt een toffe roomtour en leuk dat je dit deelt! Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Anoniem9.2.14

    Ziet er gezellig uit! Ik vind die etagère zo leuk xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat heb jij een leuke kamer zeg! Vooral de kleuren en combinatie vintage/nieuw spreekt mij heel erg aan. Ik heb zelfde stijl!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Heel erg mooi, wat heb je het leuk ingericht! Het ziet er erg gezellig uit!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat leuk om te zien! Een wastafel lijkt mij zo handig. Leuk artikel:)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Anoniem9.2.14

    Gezellige kamer! Ik krijg zin om mijn kamer opnieuw in te richten!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een gezellige kamer heb je!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat heb je een leuke knusse kamer :) wat een aanwinst trouwens die stoel! Ik vind 30 euro niet eens zoveel, in de winkel betaal je er al snel 150 euro voor.
    Liefs, Demi

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat heb je een gezellig kamertje! De stoel lijkt me echt super fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat heb jij een schattige kamertje! Heel leuk ingericht ook, die stoel vind ik echt prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Je hebt echt een hele leuke kamer! Tof dat je zoveel vintage spulletjes hebt :) Ik vind vooral het wastafelhoekje erg leuk!
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Leuke kamer, handig zo een wastafel in je kamer!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wat een leuke kamer zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Anoniem9.2.14

    Je hebt een mooie kamer! Ziet er zo gezellig uit :)

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Ziet er goed uit! Leuk om te zien hoe alle spulletjes uit je studentenkamer nu een nieuw/ander plekje hebben gekregen :D.

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Ik vind je stoel zo leuk! Wat tof dat je die bij de kringloop hebt kunnen kopen. Fijn dat je er weer wat gezelligers van hebt gemaakt voor jezelf, het ziet er heel leuk uit. :) Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Anoniem9.2.14

    Ik vind het er erg leuk uitzien! Ik heb ook dat spiegeltje in mijn kamer :)

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Mooie kamer, licht en ruim. Die stoel is tof en er gaat niks boven een fijn groot bureau :)

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Leuke kamer!

    Liefs Romy

    BeantwoordenVerwijderen
  27. wat een fijne kamer! heel erg leuk :)
    xo, cheyenne

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Ik vind je stoel echt super gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Je hebt echt een schattig kamertje! Mooi bureau en de stoel vind ik ook erg mooi. 30,- is best een goede prijs vind ik!

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Je kamer is echt heel erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Je kamer is echt leuk! En met al die gezellige spulletjes vind ik het behang op je kamer helemaal niet zo lelijk hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Het ziet er heel gezellig uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Moet natuurlijk wel even flink wennen zijn om weer bij je ouders thuis te wonen. Maar wat een ontzettend gezellige kamer heb je er weer van gemaakt. Die pot met postzegels ziet er heel erg leuk uit :)

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Wat een leuke kamer! Die jars zijn schattig, mooie stash heb je! Ik vind die lampjes boven je bed aan die muur zo onwijs knus! Een wastafel lijkt me ideaal op je kamer, en die etagère, love it!

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Super gezellig kamertje! Ik vind die stoel heel erg toffff

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Je kamer ziet er erg mooi en gezellig uit! :)

    Xx Alex

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Ziet er leuk uit, ik vind dit altijd leuk om te zien!
    Liefs, Ypie

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Wat een leuke kamer heb je, ziet er erg gezellig uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Wat een leuke kamer, ziet er lekker knus uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Wauw, je kamer is heel bijzonder en mooi! Gezellig, beetje vintage en toch vrouwelijk - like it! Waar komt je etagère vandaan? Die vind ik SUPER mooi! Je bureau is trouwens echt leuk, lekker clean.

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Erg mooie kamer heb je, heel sfeervol!

    Liefs,
    Jamie

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Wat een mooie rustige kamer! Ik vind die bus met postzegeltjes echt superleuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Oeee, ik hou van jouw stijl! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Je kamer is zo leuk ingericht Nicole!

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Je hebt n onwijs mooie kamer!

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Waaaaw! wat een leuke spulletjes! je hebt een leuke stijl!

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Schattige kamer heb je en die beautycase is prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Gezellige kamer heb je! Inderdaad heel erg handig om een wastafel op je kamer te hebben ja!

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Ik vind je kamer er ontzettend mooi, fris en gezellig uit zien!

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Die kwastenbakjes zijn leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Je kamer ziet er héél gezellig uit, goed & leuk ingericht heb je het! :)

    BeantwoordenVerwijderen