Budgetbeauty | GOSH Forever Eyeshadow Sticks

Vorige week konden jullie al lezen over de nieuwe GOSH Lip Lacquers: lipproducten in de vorm van een nagellak potje. En dat is niet het enige leuke, nieuwe product waar GOSH mee komt in haar Spring/Summer collectie! Ik heb het over de GOSH Forever Eye Shadow Sticks: een handige oogschaduw stick, waarmee je heel gemakkelijk een ooglook creëert. Benieuwd wat ik van deze nieuwe oogschaduws vind? Lees dan snel verder!


De GOSH Forever Eye Shadow Stick komt in maar liefst 8 verschillende kleuren: 4 prachtige nude/bruintinten en 4 wat opvallendere kleurtjes.
Van links naar rechts: 01 Silver Rose, 02 Beige, 03 Light Copper, 04 Brown, 05 Grey, 06 Plum, 07 Blue en 08 Green. Ik vind het leuk dat er zoveel verschillende kleurtjes verkrijgbaar zijn, zo is er voor ieder wat wils! Mij lijken vooral de nudetinten erg mooi en ook de kleur 06 Plum spreekt me wel aan!

De sticks hebben een ontzettend handig draaisysteem. Aan de onder kant kun je de stick naar boven draaien en zoals op de bovenstaande foto ziet, zit er een aardig wat oogschaduw in! Hierdoor kun je er lekker lang mee doen: pluspunt!

Tijd voor de swatches! De lipsticks zijn ontzettend romig, waardoor ze heel fijn aanvoelen op de huid. En wauw: Say hi to perfecte pigmentatie! De kleuren zijn ontzettend intens en ook al hebben lichte oogschaduwkleuren vaak niet zo'n geweldige pigmentatie hebben, zelfs de intensiteit van de lichtste Eye Shadow sticks is fantastisch!

Van links naar rechts: 01 Silver Rose, 02 Beige, 03 Light Copper, 04 Brown. 

Van links naar rechts: 05 Grey, 06 Plum, 07 Blue en 08 Green 

Natuurlijk moest ik ook een ooglook maken met de sticks! Ik besloot voor een mooie, nude ooglook te gaan die eigenlijk iedereen wel staat. Op mijn bewegend ooglid bracht ik 01 Silver Rose aan met een klein beetje 02 Beige erover heen voor een extra shiny effect. Die laatste kleur gebruikte ik ook als highlighter in mijn binnenste ooghoeken. In mijn arcadeboog bracht ik de kleur 03 Light Copper aan: wauw, wat een prachtige koperkleur! Om mijn ooglook nog wat intenser te maken, bracht ik in de buitenste ooghoeken de donkerste kleur 04 Brown aan en ook nog een beetje onder mijn oog, op de waterlijn. Ik heb nog nooit zo makkelijk een complete ooglook kunnen maken. De sticks kun je heel precies op de plek aanbrengen waar je de kleur wilt hebben, ideaal dus als je niet zo handig bent met oogmake-up.
Tot slot blendde ik het geheel nog even zodat ik een mooi, zacht effect kreeg. Het blenden gaat ook verrassend makkelijk, me like! 

Ik ben heel erg tevreden én enthousiast over de Forever Eye Shadow Sticks van GOSH. Ze zijn ontzettend handig in gebruik en je kunt heel makkelijk een mooie ooglook maken. De sticks zijn ook nog eens waterproof, waardoor je ooglook de hele dag goed blijft zitten. Het enige minpuntje vind ik de prijs, ik vind ze nét niet low-budget genoeg. Wel zou je één zo'n stick kunnen aanschaffen in een neutrale kleur, bijvoorbeeld de 01 Silver Rose of 02 Beige zodat je een perfecte basis hebt voor een ooglook.

Je vindt de GOSH Perfect Color Eye Shadow Sticks waterproof vanaf halverwege februari bij Kruidvat. Ze komen in 8 verschillende kleuren en kosten €9,79 per stuk.

Wat vind jij van deze oogschaduw sticks? Zou jij ze willen gebruiken? 

34 opmerkingen:

 1. Wauw wat een mooie kleuren! Vooral die bronze tint, prachtige dekking.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zien er heel erg goed uit, toffe kleurtjes zijn het!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuk dat Gosh nu ook van dit soorten sticks uitbrengt, vooral Silver rose vind ik een bijzonder kleurtjes! Het is inderdaad jammer dat ze net niet budget genoeg zijn. Maar wie weet als er een leuke actie is :) Was trouwens leuk om je donderdag nog even tegen te zijn gekomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, ze zijn wel echt heel mooi. Ik gebruik bijna elke dag van zo'n soort sticks. alleen vind ik ze best duur voor Gosh!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ohh klinkt echt fijn! Ik moet ze nog uitproberen, maar krijg er nu al zin in haha :D Ik vind copper prachtig! Alleen inderdaad nog best wel duur!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja, zulke dikke oogschaduwpotloden vind ik fijn! Ik heb er ook een paar van een ander merk.
  Deze zijn ook mooi zeg, toffe kleuren, kun je veel kanten mee op.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, dat had ik echt niet verwacht! Ik heb zo'n eyeshadow stick van de H&M, maar die is lang niet zo mooi gepigmenteerd als deze zijn! Het is wel een ander prijsje, dat wel! Maar voor zo'n mooie stick zou ik dat er wel voor over hebben! Liefs, Stella.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw ze zijn echt prachtig! Ik gebruikte vroeg vaak van deze sticks, maar helemaal vergeten hoe mooi maar vooral handig ze zijn.

  xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jeetje wat mooi! Staat je super goed en mooie look heb je ermee gemaakt. Leuke aanraders Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Light copper, blue en green zijn tof! :D mooie swatches en foto's heb je gemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oeh wat een mooie producten zeg, en wat lijkt me dat handig! De prijs is inderdaad wel een tikkeltje aan de hoge kant voor een 'oogschaduw', maar goed als er een keer een leuke actie bij de Kruidvat is, kan je ze alsnog inslaan haha.
  Liefs, Demi

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw; ik vind ze echt prachtig! Ik denk dat ik deze - wanneer ze in de winkels liggen - zeker wil aanschaffen :-) Ik vind je look overigens ook heel mooi geworden :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw, deze zijn prachtig! Je hebt er een mooi look mee gemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Erg handig dat je ze gewoon kunt draaien en niet hoeft te slijpen! Mooie kleurtjes ook :D

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wauw wat een mooi pigment en mooie kleurtjes. Ik vind dat soort sticks ook erg makkelijk in gebruik.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wauw wat en pigmentatie zeg. Ik ben eigenlijk op zoek naar het witte (milk) potlood van NXY maar die is steeds overal uitverkocht. Weet jij nog een goede dupe of alternatief hiervoor?

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ziet er ontzettend mooi uit! Gave kleur :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Mooie kleuren zeg!!! Ziet er echt goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wow looks good! Toffe look heb je er ook mee gemaakt, mooie bruintinten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ziet er leuk uit!!
  http://everybodylovesicecream.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 21. De ooglook die je ermee hebt gemaakt is heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ziet er super uit! Mooie pigmentatie ook, ik wil ze zeker een keer uitproberen! Ook is het handig dat het waterproof is met het regende Nederland.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wauw wat mooi! Ik vind vooral die eerste 4 aardetinten heel mooi!
  Hoe maak je toch altijd zulke mooie foto's van je oog, zo dichtbij..

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wat een mooie eyeshaduw sticks! Vooral die bruine tinten vind ik erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Zo'n mooi effect had ik niet verwacht. Super pretty!

  Ps; leuk dat je weer elke dag een artikel post :)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wat zijn ze prachtig, ik wil ze allemaal :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 27. De lipsticks zijn ontzettend romig. Hihi, foutje? :)

  BeantwoordenVerwijderen