Roomtour | Mijn slaapkamer

Sinds afgelopen vrijdag woon ik weer bij mijn ouders. Zoals je misschien wel weet, heb ik net 7 maanden in Koog aan de Zaan gewoond in verband met mijn stage. Ik woonde daar op mezelf in een heel gezellig studentenhuis en had daar ook een hele leuke kamer. Het voelde echt als mijn plekje en de kamer bij mijn ouders was helemaal niet zo gezellig meer, omdat ik bijna al mijn spullen in Koog aan de Zaan had staan.
Nu ik weer bij mijn ouders woon, begon het te kriebelen: mijn kamer moest snel weer gezellig worden! En dat is gelukt. Ook al vind ik het behang foeilelijk, door alle leuke spulletjes die ik er heb staan, vind ik mijn kamer toch weer heel erg leuk geworden. Ik breng er weer bijna de hele dag door!
Daarom laat ik vandaag jullie mijn "vernieuwde" kamer zien!
Welcome in my room! This is where the magic happens. (Grapjûh). Ik heb geen kleine, maar ook geen grote kamer. Volgens mij is hij zo'n 12 vierkante meter en dat is prima voor zo'n klein mens als ik, haha! Als je binnenkomt heb je eerst aan de linkerkant mijn kledingkast. Deze puilt inmiddels nogal uit en ik heb laatst zelfs een grote opruiming gehouden, maar alsnog heb ik veel te veel kleding. De kast zelf vind ik niet zo bijzonder, maar hij is lekker groot, dus al mijn zooi past erin!


Naast mijn kast staat mijn nieuwe tafeltje. Deze scoorde ik een paar maanden geleden op Marktplaats voor nog geen €20 en heeft al die tijd in Koog aan de Zaan als bureau en eettafel gediend. Ik vond hem zó leuk dat mijn oude bureau plaats moest maken voor deze tafel en daarom prijkt hij nu in mijn kamer. Ik ben misschien nog van plan om hem wit te schilderen, maar of dat er ooit nog van komt, durf ik neit te zeggen.


Ik zit het liefst aan mijn bureau. Daar typ ik dagelijks blogartikelen en ook heb ik een speciaal hoekje waar ik mijn foto's maak. Ik zet een groot, wit vel papier tegen de kast aan en zet daar de producten op die ik fotografeer. Dit staat recht tegenover het raam waardoor ik altijd perfect licht heb om te fotograferen. Mijn bureau houd ik verder het liefst zo leeg mogelijk. Dan kan ik het fijnst werken!
Ik heb er een spiegel staan met ladekastje, omdat ik vaak ook mijn make-up doe aan deze tafel een pennenbakje, twee leuke vaasjes met (nep)bloemen een een lamp. Alles wat ik nodig heb! Voor de rest staat mijn laptop eigenlijk ook 24/7 op mijn bureau.


Naast mijn bureau heb ik mijn ladekastje staan. Er bovenop ligt een vintage gehaakt kleedje die uit de kringloop komt. Daarop een flesje waar ooit vruchtensap in zat die nu als vaas dient, een klein kruikje en twee Glossyboxen met zooi erin. Serieus, áls je de Glossybox hebt: bewaar ze allemaal, want ze zijn zó handig! In de bovenste twee laatjes bevindt zich mijn make-up stash, mijn grote trots. In de bovenste la zitten mijn oogschaduws, gezichtsproducten en lipsticks en in de tweede la vind je mijn nagellak, mascara's en verzorgingsproducten zoals bodylotion en maskertjes. Ook hiervoor gebruik ik weer de handige Glossyboxen om alles netjes te orderen.


Ook heb ik eindelijk een lekkere, luie stoel op mijn kamer! Ik overdrijf niet als ik zeg dat ik deze al jaren wil, dus je kunt wel begrijpen dat ik blij ben dat ik er nu eindelijk één heb. Ook deze stond eerst in Koog aan de Zaan, ik kocht hem daar in de plaatselijke kringloop. Volgens mij kostte hij nog wel €30 maar hij is nog zo mooi, dat ik dat er wel voor over had. Ik vind het heerlijk om hierin te zitten met mijn laptop of een goed boek.

En ook mijn bedhoekje is eindelijk gezellig! Als je mijn blog volgt, herken je de plaid en de kussentjes natuurlijk direct: deze komen van de HEMA. Kussentjes staan heel gezellig vind ik, het geeft zo'n lekker knus gevoel! Boven mijn hoofdeinde hangt een rek met al mijn tassen en op het plankje boven mijn bed staat mijn oliebrander. Hmmm, mijn kamer ruikt nu heerlijk naar appel kaneel!
Aan de andere muur heb ik lampjes op gehangen. Ook al is het al lang geen kerst meer, ik vind het zo gezellig staan! Het bordje Ma Chambre heeft ook iets "vintage" en komt ook uit de kringloop.
En oh ja: mijn gitaar natuurlijk! Deze stond eerst altijd op de grond, maar hij stond altijd in de weg dus besloot ik hem maar aan de muur te hangen. Ziet er nog leuk uit ook!


Ik heb ook een wastafel op mijn kamer, ideaal! Ziet er verder niet erg bijzonder uit, maar toch is het één van mijn favoriete plekjes omdat ik hier toch heel wat uurtjes doorbreng in een jaar. Ook boven mijn wastafel hangt weer zo'n handig plankje met allerlei haarproducten die ik vaak gebruik.Ik denk dat ik mijn kast met planken erboven het leukste plekje uit mijn kamer vind. Het ziet er gewoon zo gezellig uit! Op de planken staat een grote, vintage beautycase die - verrassend joh - uit de kringloop komt. Volgens mij betaalde ik hier €4 voor en ook deze is nog zo goed als nieuw. Hier bewaar ik alle sieraden in die niet meer op mijn sieradenrekje passen. Op de onderste plank staat een schattig, gebloemd koekblik en twee onwijs toffe potten. Wat ben ik blij dat ik die in de kringloop heb gevonden! Als je deze nieuw koopt, betaal je je echt bont en blauw, maar nu heb ik nog geen €3 voor beide potten betaald. Hier zit stiekem niets in, maar ze staan gewoon zo leuk!

Op mijn kastje staan allerlei make-upproducten en tools. Zo heb ik twee potjes voor mijn kwasten: één voor de gezichtkwasten en één voor de oogschaduwkwasten, heb ik mijn oogpotloden en wenkbrauwpotloden in een gebloemd blikje gedaan en heb ik de lipsticks die ik deze maand vaak wil dragen in een vintage kop en schotel gestopt.
En vergeet vooral niet de etagère. Ik hou van dat ding! Hierin staan alle make-upproducten en nog een aantal verzorgingsproducten die ik dagelijks gebruik. Heel handig dat ik ze zo bij de hand heb.

En dat was het alweer, dat is mijn kamer! Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

60 opmerkingen:

 1. Je hebt een super mooie kamer! Zo gezellig :) Dat spiegeltje van Action heb ik ook ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gezellige kamer! Die plaid wil ik ook wel!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je kamer ziet er super gezellig uit (:!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gezellig kamertje! Je kwastenhouder is leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ooh ik vind je wastafel stukje er leuk uit zien!
  liefs,
  denise

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Erg leuke kamer zeg! Vooral die cookie jars zijn echt heel erg gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke kamer zeg! En wat is die stoel leuk!! X

  www.thatcitychic.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw super leuke kamer en heel sfeervol! Leuk die producten van de HEMA :) Past er perfect bij! Echt een toffe roomtour en leuk dat je dit deelt! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er gezellig uit! Ik vind die etagère zo leuk xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat heb jij een leuke kamer zeg! Vooral de kleuren en combinatie vintage/nieuw spreekt mij heel erg aan. Ik heb zelfde stijl!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel erg mooi, wat heb je het leuk ingericht! Het ziet er erg gezellig uit!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat leuk om te zien! Een wastafel lijkt mij zo handig. Leuk artikel:)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Gezellige kamer! Ik krijg zin om mijn kamer opnieuw in te richten!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat heb je een leuke knusse kamer :) wat een aanwinst trouwens die stoel! Ik vind 30 euro niet eens zoveel, in de winkel betaal je er al snel 150 euro voor.
  Liefs, Demi

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat heb je een gezellig kamertje! De stoel lijkt me echt super fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat heb jij een schattige kamertje! Heel leuk ingericht ook, die stoel vind ik echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Je hebt echt een hele leuke kamer! Tof dat je zoveel vintage spulletjes hebt :) Ik vind vooral het wastafelhoekje erg leuk!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuke kamer, handig zo een wastafel in je kamer!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Je hebt een mooie kamer! Ziet er zo gezellig uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ziet er goed uit! Leuk om te zien hoe alle spulletjes uit je studentenkamer nu een nieuw/ander plekje hebben gekregen :D.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik vind je stoel zo leuk! Wat tof dat je die bij de kringloop hebt kunnen kopen. Fijn dat je er weer wat gezelligers van hebt gemaakt voor jezelf, het ziet er heel leuk uit. :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik vind het er erg leuk uitzien! Ik heb ook dat spiegeltje in mijn kamer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Mooie kamer, licht en ruim. Die stoel is tof en er gaat niks boven een fijn groot bureau :)

  BeantwoordenVerwijderen
 24. wat een fijne kamer! heel erg leuk :)
  xo, cheyenne

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Je hebt echt een schattig kamertje! Mooi bureau en de stoel vind ik ook erg mooi. 30,- is best een goede prijs vind ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Je kamer is echt leuk! En met al die gezellige spulletjes vind ik het behang op je kamer helemaal niet zo lelijk hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Moet natuurlijk wel even flink wennen zijn om weer bij je ouders thuis te wonen. Maar wat een ontzettend gezellige kamer heb je er weer van gemaakt. Die pot met postzegels ziet er heel erg leuk uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wat een leuke kamer! Die jars zijn schattig, mooie stash heb je! Ik vind die lampjes boven je bed aan die muur zo onwijs knus! Een wastafel lijkt me ideaal op je kamer, en die etagère, love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Super gezellig kamertje! Ik vind die stoel heel erg toffff

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Je kamer ziet er erg mooi en gezellig uit! :)

  Xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Ziet er leuk uit, ik vind dit altijd leuk om te zien!
  Liefs, Ypie

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Wat een leuke kamer heb je, ziet er erg gezellig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Wat een leuke kamer, ziet er lekker knus uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Wauw, je kamer is heel bijzonder en mooi! Gezellig, beetje vintage en toch vrouwelijk - like it! Waar komt je etagère vandaan? Die vind ik SUPER mooi! Je bureau is trouwens echt leuk, lekker clean.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Erg mooie kamer heb je, heel sfeervol!

  Liefs,
  Jamie

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Wat een mooie rustige kamer! Ik vind die bus met postzegeltjes echt superleuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Je kamer is zo leuk ingericht Nicole!

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Waaaaw! wat een leuke spulletjes! je hebt een leuke stijl!

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Schattige kamer heb je en die beautycase is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Gezellige kamer heb je! Inderdaad heel erg handig om een wastafel op je kamer te hebben ja!

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Ik vind je kamer er ontzettend mooi, fris en gezellig uit zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Je kamer ziet er héél gezellig uit, goed & leuk ingericht heb je het! :)

  BeantwoordenVerwijderen