Event | HEMA Persdag + nieuwe collectie! - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Event | HEMA Persdag + nieuwe collectie!Gisteren was het weer tijd voor één van de leukste events van het jaar: de HEMA persdag! Samen met Anouk, Laurie en Marieke waar ik samen mee blogde op de blog Oh, Jolie vertrokken we ’s ochtends vroeg naar Amsterdam: op naar het hoofdkantoor van HEMA.
Bereid je voor op een artikel met mega veel foto’s die je alvast een sneak peak geven van de ontzettend leuke Spring/Summer collectie HEMA.Het hoofdkantoor van HEMA bevindt zich op de NDSM-werf, een eilandje bij Amsterdam waar je alleen kunt komen met de pond. Echt een onwijs toffe locatie!
Bij binnenkomst werden we meteen naar de hoek met allerlei lekkere hapjes en drankjes gelokt. Allerlei soorten gebakjes, spekjes, broodjes, snoep, groente- en fruitsapjes, mjammie! Ik heb dan ook heerlijk genoten van een mango-banaan-appel-smoothie die echt zo lekker was! En ik moet zeggen: de aardbeientaart die ik had, was ook niet verkeerd. 

Daarna was het tijd om rond te lopen en op ons gemakje de nieuwe collectie te bekijken. En wauw, wat zag het er leuk uit! Er waren allerlei leuke hoekjes ingericht met interieuritems. Komt de plaid op onderstaande foto je niet bekend voor? Het is de plaid die ik een tijdje geleden al bij HEMA scoorde voor slechts €3. En hóe leuk ziet het eruit met al die kussentjes? Nu wil ik ze ook allemaal, haha!

Ook van de vazen op de foto ben ik fan, zodra ze in de winkel staan, ga ik zeker een paar mooie vazen halen. Ook dit hoekje vond ik heel erg leuk, namelijk het hoekje met alle stationery items! HEMA staat wel bekend om haar leuke opschrijfboekjes en pennen, maar dat ze zoveel leuke spulletjes hadden op dat gebied, wist ik echt niet! Hele leuke washitapes, te schattige notitieboekjes en ook het kaartenrek vind ik echt heel erg leuk.


 En ook vertel ik jullie graag meer over dit super leuke nieuwe concept: de ijscoupes! Er is keuze uit vier verschillende biologisch yoghurt- en roomijs waaronder chocolade, vanille en aardbei. Klinkt goed toch? Tijdens de persdag kon je je eigen ijsje zelfs versieren met slagroom, chocolade en aardbeien, of dit in de winkel kan, durf ik eigenlijk niet te zeggen. Deze ijscoupes zijn vanaf week 14 verkrijgbaar in de zithoreca van HEMA in zowel Nederland als België!
Tot slot namen we natuurlijk ook nog een kijkje bij de beauty afdeling. Ook dit was ontzettend goed en leuk georganiseerd: er was een soort mini tentoonstelling gemaakt van de make-up van HEMA door de jaren heen. Wist je dat in het begin het make-up merk van HEMA “Miss Helen” heette? Het was leuk om te zien hoe het naar verloop van tijd steeds meer op de producten van HEMA gaat lijken zoals we die nu kennen.
HEMA komt ook weer met een heleboel leuke beauty nieuwtjes: zo ligt er binnenkort een hele nieuwe huidverzorgingslijn in de winkel. We kregen een hele interessante presentatie en ik moet zeggen: deze producten zien er veelbelovend uit. Het is een huidverzorgngslijn die speciaal gericht is op verschillende leeftijden en huidsoorten. De producten zijn ontzettend betaalbaar en de resultaten die ik in de presentatie zag, waren echt verbazingwekkend. Ik ben zeker van plan een paar van deze producten te gaan testen.Ook op make-up gebied komt HEMA weer met een nieuwe collectie. Veel vrolijke, lente- en zomerkleurtjes en vooral de kleur blauw/turquoise komt veel terug. Leuke oogschaduwpaletjes, sticks en een heleboel nieuwe nagellakkleurtjes.
En pssst: er werd zelfs verklapt dat HEMA over ongeveer een half jaartje met een gel nagellak set komt inclusief UV-lamp. Ik ben heel benieuwd!

Natuurlijk gingen we niet met lege handen naar huis. We kregen een paar grote tassen mee en ik heb alle leuke goodies verdeeld met de meiden van Oh, Jolie. Over een paar producten kunnen jullie binnenkort zeker reviews verwachten!

Wat vind jij van de nieuwe collectie van HEMA? Welke dingen ga jij scoren? 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

52 opmerkingen:

 1. Wat ziet dat er mooi uit zeg! X

  http://www.thatcitychic.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er super leuk uit!
  Nu vind ik het toch wel erg jammer dat ik niet ben gegaan..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die kussentjes zijn inderdaad erg leuk, net als de vazen! Ziet eruit als een leuk event:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie foto's heb je gemaakt. Jammer dat ik je niet gezien heb. Was een leuke dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo jammer dat ik er niet geraakte! Het leek me echt een hele fijne persdag :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik kon er zelf niet bij zijn ivm werk >.< ziet er wel erg leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat ziet het er leuk uit allemaal, leuk verslag ook!
  Mooie foto's heb je gemaakt, ik ben nu trouwens wel even benieuwd of die knalkleuren naaimachines ook echt werken of gewoon voor de sier zijn? Ze zien er zo gaaf uit haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb ook echt mijn ogen uitgekeken gisteren. Je foto's geven precies weer hoe het was, nice! Ik vond alles zo lekker vrolijk gekleurd <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het ziet erg leuk uit; ik ben benieuwd naar de nieuwe lijnen! Vooral vind ik de foto's met het plaid en de kussen zo leuk; het liefst versier ik mijn bed nu ook zo haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Er zitten mooie dingen tussen, lekker vrolijke kleurtjes ook! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke foto's heb je gemaakt! Ik was er gisteren ook, maar hebben we elkaar denk ik misgelopen;)

  xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ah wat een leuke dingetjes komen er allemaal aan! Jammer dat ik er niet bij kon zijn, moest gewoon naar school. Mooie foto's heb je gemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Anoniem7.2.14

  Ik ga meestal naar de Hema voor de make-up en de kantoorartikel, maar ik moet nu zeggen dat ik de decoratie items ook heel leuk eruit vind zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. ooooooooooh jaloers !!!
  Ik heb trouwens gesolliciteerd daar (maar ze hadden me niet nodig haha). Voor mij is het aan de goede kant. Mooie locatie idd. Ik heb daar wel vlakbij gewerkt (Shell)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik stond gisteren trouwens nog met die plaid in m'n handen, zo mooi. Maar ik wil mijn slaapkamer grijs/geel en dát hadden ze dus niet. Wel kussentjes....ooooow!

   Verwijderen
 15. Wauw!! Zoveel leuke spulletjes, vooral het interieur gedeelte spreekt mij erg aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat zie ik veel mooie dingen zeg! Je hebt ook hele mooi foto's gemaakt Nicole!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een vrolijkheid! De kantoor artikelen met notitieboekjes etc. worden alsmaar leuker en leuker :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Echt heel leuk event en ook tof je even gezien te hebben nog! Ik heb nu al zin in Spring & Summer! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Die vazen zijn zo leuk zeg! ^^ Echt hele mooie foto's heb je gemaakt zeg :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een leuke spulletjes allemaal! Ik wil ook naar persevents!! Hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wauw, ziet er super uit! Word er helemaal vrolijk van :)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Superleuk verslag! Mijne staat ook online. Ik vind dat plaid met die kussens ook zo leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ik zie toffe dingetjes joh! Sowieso heeft HEMA altijd toffe dingen, dus ik ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Goed verslag heb je geschreven zeg, lekker uitgebreid :).

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Waaauw, wat ziet het er daar schattig en mooi en gezellig uit! Lijkt me echt een tof event. Ik ben fan van Hema! Die stationary <3

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ziet er allemaal super leuk uit, zoals altijd bij de Hema! Die knalroze en blauwe naaimachines zijn geweldig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wat was het leuk he! Ik bleef foto's maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Prachtig foto's .. Leuke artikel (L)

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Ik wordt helemaal blij van al die vrolijke kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Het ziet er echt superleuk uit! Ik kon helaas niet komen, zo jammer! Ik kwam laatst trouwens nog zo'n Miss Helen lippenstift tegen hier thuis ;)

  Xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Anoniem7.2.14

  Wat een mooi spul en mooie foto's ook! Ik heb zelf nog wat make-up liggen van Miss Helen, oud spul haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Wat een leuke spulletjes komen dr aan, en prachtige foto's heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Leuke spulletjes. Ik ben zo dol op dat rode bureaulampje. Het is dat ik geen bureau heb, anders had ik hem allang gekocht ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Ziet er veelbelovend uit! ben heel benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Ik word er echt helemaal vrolijk van! Mooie collectie !

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Wauw ziet er heel leuk uit en ik krijg er honger van, haha! Super leuk en echt hema met al die leuke kleurtjes (;

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Het ziet er echt super leuk uit, leuke spulletjes en lekkere dingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Ahh zo leuk allemaal! Word er helemaal vrolijk van hihi

  Liefs!
  http://annabelhappylifetime.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Het ziet er allemaal zo leuk uit. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Wat ziet dat event er leuk uit!! Hele mooie foto's, echt heel leuk dat je er bent geweest :)

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Wat zien de spulletjes er gezellig uit, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Heel leuk! Al die mooie kleuren en dingen! Vooral de kussens en notitiespulletjes vind ik erg mooi! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Evelyne7.2.14

  Wat leuk! Wordt echt vet vrolijk van al die kleurtjes. ^^
  En ik dacht dat de make-up nog steeds 'Miss Helen' heette, haha. Niet dus.?

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Ik ben vooral benieuwd naar de nieuwe kantoorspulletjes! En je hebt echt hele mooie foto's gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Echt super leuk! Ik was er gister ook en heb het echt super naar mijn zin gehad. Ik heb ook gevlogd, de vlog staat online op mijn blog, :)

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Wauw, alles ziet er súper leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Ik word zo vrolijk van al die gekleurde dingetjes! Vooral de kantoorspulletjes en de homeaccessoires zijn leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Mooie foto's heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Lieke8.2.14

  Oh ik houd zó van Hema en vooral de stationery spulletjes : verliefd! Ze spelen perfect in op de behoeften van tegenwoordig; planners etc. En op de trends (of zijn ze zelf trendsetters? ^^ )
  Maar, iets waardoor ik tegenwoordig een dubbel gevoel heb als ik iets koop bij de Hema; weet jij hoe het ondertussen zit met de boycot tegen Israël?

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Wauw Nicole, wat heb je toch weer prachtige foto's gemaakt! Ik vind home, beauty en schrijfwaren afdelingen het leukste van de HEMA! Ik ben er alweer veels te lang niet geweest, ik ga binnenkort snel weer een keertje kijken! Het event zag er heel leuk uit, tof dat je erheen mocht gaan!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Ik hou van HEMA! Wat een leuke foto's heb je van de producten gemaakt. Ik ga zeker een aantal kussens (of hoezen ;)) en vazen kopen!

  BeantwoordenVerwijderen