Outfit | Yellow Leather Jacket - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Outfit | Yellow Leather Jacket


Yes, eindelijk weer eens een outfit post! Een tijdje geleden kreeg ik een mailtje van Miss Etam met de vraag of ik het leuk vond om iets te schrijven over een kledingstuk van Miss Etam. Het eerste wat me te binnen schoot was: "Huh, Miss Etam? Daar koopt mijn moeder altijd haar kleding!" Ik had dus niet direct het idee dat het iets voor mij zou zijn. Totdat ik een kijkje ging nemen in de webshop en daar werd ik positief verrast!Miss Etam heeft namelijk veel leukere kleding dan ik ooit had durven denken. De kleding die mijn moeder draagt, zou ik zelf niet zo snel dragen, maar er waren een heleboel kledingstukken verkrijgbaar die wél mijn smaak zijn! Mooie broeken, sjaals en hippe jasjes, ik werd helemaal enthousiast!
Uiteindelijk zocht ik dit leuke mosterdgele leren jasje uit. Aangezien ik bijna alleen maar jasjes en blazers draag, is dit een kledingstuk die écht bij me past. Ik twijfelde wel een beetje, want hoe combineer je in vredesnaam zo'n geel leren jasje? Na heel wat getwijfel besloot ik hem gewoon te bestellen, hij bleef namelijk maar in mijn gedachten hangen! En voor die fijne prijs - nog geen €30 in plaats van de oorspronkelijke €60 - kon ik hem helemaal niet laten hangen.


Ik ben voor maat M gegaan, deze maat heb ik eigenlijk altijd. Deze maat was dan ook precies goed voor mij en het jasje sluit mooi aan. Ik combineerde hem met een hemdje met een zwart-crème print, mijn gouden ketting van House of Lou, een zwarte broek van de H&M die ik voor slechts €5 scoorde omdat er een knoop af lag, de zwarte wedges van Van Haren en mijn favoriete tasje van de Primark. Zoals je ziet heb ik de rest van de outfit dus lekker neutraal gehouden, zodat de aandacht echt uit gaat naar het leren jasje.


Ik vond het super leuk om eens bij Miss Etam rond te kijken, ik had nooit verwacht dat er zulke leuke kleding verkrijgbaar was. Over de verzending ben ik ook heel tevreden, het jasje had ik de volgende dag al in huis en was netjes verpakt. Retourneren is ook nog eens gratis, dus dat vind ik altijd een pluspunt. Wat ik trouwens ook heel erg leuk vind én een enorm pluspunt: Miss Etam heeft een speciale "Korte maten collectie", speciaal voor vrouwen die tussen de 1.57m en 1.64m lang zijn. En laat ik nu nét 1.62m zijn! Deze lijn is dus ideaal voor mij.

Ik ben heel blij met mijn nieuwe leren jasje, ik weet zeker dat ik 'm vaak ga dragen!

Koop jij wel eens kleding bij Miss Etam? 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

41 opmerkingen:

 1. Wat een mooi jasje, wat goed dat ze ook een 'speciale' kledinglijn hebben!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig jasje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat een heerlijke outfit, staat je super mooi! En leuk dat het even een winkel is waar je minder snel aan denkt; mooi gestyled en handig de lijn met korte maten! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anoniem26.2.14

  Wauw, ik vind hem je heel gaaf staan! Wat een leuke kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik heb ook hetzelfde beeld als jij van miss etam had, maar wat een tof jasje zeg!
  xo, cheyenne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben zelf niet zo dol op geel, maar ik vind dat dit jasje je wel supergoed staat, je kan die kleur goed hebben zeg! Tof voor de lente ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow haha je zou echt niet zeggen dat het vestje daar vandaan komt, ik vind het je prachtig staan! Sowieso heb je een geweldige stijl!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha wat grappig, ik zou ook niet zo snel bij Miss Etam binnenlopen maar je hebt het leuk gecombineerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke outfit, je top en je laarsjes zijn mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het staat je super ! Ik koop er ook wel eens, maar alleen in de uitverkoop want echt goedkoop is het daar ook niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke outfit! Het jasje staat je echt heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk jasje, lekker uniek!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooie outfit, staat je goed! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Staat je erg leuk! Ik kom ook wel eens bij Miss-Etam omdat ze daat Long Wear hebben. Voor iedereen wat dus :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wauw, hij is zeker leuk! Jammer dat ik wat langer ben ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een ontzettend leuk jasje zeg :) Ik wist stiekem al wel dat Miss Etam erg leuke kleding heeft, ook voor onze leeftijd. Onderschat ze niet. Wat tof trouwens dat ze een kleine maten collectie hebben! Heb ik zelf niet nodig met mijn 1.70 haha maar wel heel klantvriendelijk!
  Liefs, Demi

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuk dat geel! Ik heb er nu al een tijdje niets gekocht, maar heb er vroeger wel eens wat accessoires gekocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat staat die gele kleur je mooi! Lekker lente proof ook :D

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik vind dat die je echt super staat zeg, wauw! Je hebt 'm ook onwijs leuk gecombineerd zo met je hele outfit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Staat je top! Goed dat ze als een van de weinigen ook een collectie hebben voor de kleinere mensen onder ons.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik heb van mijn vijftiende tot mijn twintigste bij de miss etam gewerkt als weekendhulp. Super leuk werk maar vaak dachten mensen: wat moet je daar??? Maar inderdaad, er zitten vaak genoeg leuke dingen tussen die nog betaalbaar zijn ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Anoniem26.2.14

  Wat een leuke outfit! Ik kom inderdaad ook wel eens bij Miss Etam als ik met m'n moeder aan het shoppen ben, maar zie ook best wel eens leuke dingen hangen! De volgende keer ook even voor mezelf kijken dus :)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat een mooie kleur geel! Staat je goed;)

  xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Prachtige outfit! Dat jasje staat je erg goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wat staat geel jou goed zeg! :-) Oh en je lay-out is ook echt prachtig. xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Supertof jasje! Staat je heel goed <3

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Anoniem26.2.14

  Wat een tof jasje! Staat je ook echt goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Oh wauw, dat jasje is leuk! Ik houd van geel :)
  Wat is je nieuwe lay-out trouwens superleuk!
  Liefs, Luna

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wat staat het jasje je ontzettend leuk zeg, ik vind zelf gele jasjes ook steeds mooier worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wat een leuk jasje! Ik had dus niet verwacht dat die van miss etam zou zijn (zelfde reden :p)
  Hij staat je ook erg mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Je jasje en ketting zijn zo mooi! Echt leuk voor de lente <3

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Ik koop er geen kleren, maar wauw! Wat een fijn jasje!

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Dat heb je heel erg leuk gecombineerd, ik begin ook steeds meer te houden van de kleur geel. Ik heb zelfs nieuwe sneakers in een gele kleur! :o

  BeantwoordenVerwijderen
 34. echt een leuk jasje. ik vind die gele kleur geweldig mooi staan bij de zwart-witte top!

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Ik zou er eigenlijk niet zo snel opkomen om de Miss Etam in te lopen. Mijn moeder kocht daar alles vroeger, misschien vandaar haha. Zo te zien hebben ze toch wel toffe dingen, het staat je in ieder geval heel leuk. :-)

  BeantwoordenVerwijderen