Coco Gold heeft een nieuwe lay-out!

Welkom op de nieuwe Coco Gold! Een paar dagen geleden verklapte ik het al: ik was bezig met een nieuwe lay-out. Normaal maak ik een nieuwe lay-out en gooi hem nog dezelfde dag online, maar nu heb ik er weken, maanden over gedaan totdat hij zo is geworden zoals hij nu is. En wat ben ik er blij mee!

De indeling is hetzelfde gebleven, een brede kolom voor de blogposts en rechts een zijbalk. De header is helemaal vernieuwd, ik wilde graag wat meer kleur in mijn blog en besloot twee van mijn favoriete kleuren er in terug te laten komen: turquoise en koraalroze! Deze kleuren komen vaker terug in mijn blog, bijvoorbeeld als je met je muis over een link heen gaat en ook de social media buttons passen bij het thema. Mariska van Unique Lifepassion heeft me geholpen met het logo en ontwierp het leuke mozaïek-achtige figuur achter mijn blognaam. Ook heeft ze een super leuke illustratie gemaakt die je terugvindt op de About pagina. Thanks Mariska voor je hulp! :)Ook is mijn menubalk veranderd, deze vind je nu helemaal bovenaan mijn blog in de vorm van een drop-down menu. Bij het kopje 'Categorieën' kun je nu heel gemakkelijk een bepaalde blogpost terugvinden door de categorie aan te klikken waar het artikel bij hoort.

In de zijbalk vind je ook een nieuwe "rubriek", namelijk "Budgetproduct van de week". Hier licht ik elke week een nieuw budgetproduct uit waar ik enthousiast over ben. Als je op de afbeelding klikt, ga je meteen naar de review.

Ik ben heel benieuwd wat jullie van de nieuwe lay-out vinden! Mocht je nog iets zien dat niet klopt, of opmerkingen hebben, dan kun je dat achterlaten bij de reacties. Hier help je mij enorm mee, dus wees niet bang om kritiek te hebben!

66 opmerkingen:

 1. Wat een super-superleuke layout, heel mooi! Enige minpuntje vind ik het lettertype bij de artikelen, ik kan de letters heel slecht lezen ... er lijken soms stukjes te missen! Weet niet of dat aan mijn computer ligt overigens! Maar wel echt superleuk :).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Frauke, dankjewel voor je reactie! Ik heb het aan een aantal mensen gevraagd, maar zij hebben geen problemen met het lezen van de tekst. Misschien dat het inderdaad toch aan je computer ligt of dat je de pagina niet op volledige grootte, maar kleiner hebt staan?

   Verwijderen
  2. Hele mooi layout! Vind het budgetproduct van de week in de rechterzijbalk ook erg leuk! Ik zie alleen inderdaad ook stukken wit tussen de tekst. En mijn beeld staat gewoon op de volledige grootte. Maar ik stoor me er niet aan hoor! :)

   Verwijderen
  3. ik zie die letters ook een beetje dansen, ze zijn ook wat lichter dan de letters hier in de reacties.

   Verwijderen
  4. Ik heb het nog altijd, maar met een beetje concentratie lukt het lezen wel haha. Heb dit overigens bij alle sites met dit lettertype dus weet niet goed hoe het op te lossen valt! Denk dat het is omdat de letters heel licht/dun zijn :).

   Verwijderen
 2. Oh wauw! Ik vind je nieuwe layout heel erg mooi geworden! Mooi profielfoto ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat een mooie lay-out. Lekker vrolijk! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat een leuke lay-out!! Mijn complimenten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg mooie lay-out! Budgetproduct van de week is ook erg handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het ziet er erg leuk uit! :)

  Het enige wat ik me afvroeg; je hele menubalk is Nederlands en dan staat er opeens 'follow' tussen... Misschien is het mooier om dat dan ook in het Nederlands te doen?

  Xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is eerder andersom, alles is in het Engels, alleen categorieen in het Nederlands, haha! Maar ik begrijp je punt (: Was me niet eens opgevallen in eerst instantie!

   Verwijderen
  2. Haha, ik zat me net te bedenken: Hé, het is wel gek dat alleen categorieën niet in het Engels is, toen ik deze reacties zag. Bedankt voor jullie feedback, ik ga 't meteen aanpassen! :)

   Verwijderen
 7. Aaah hij is zoo leuk! Echt heel veel mooier :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het ziet er super tof uit! Heb je moooi gedaan (:

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk gedaan! Ik kan dat helemaal niet zelf joh :P

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel mooi en handig dat het menu bovenaan mee scrolt.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hele mooie lay-out! Ik vind het de leukste tot nu toe, houden zo :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ziet er heel mooi uit, netjes en overzichtelijk, mijn compliment.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heel erg mooie layout! Ik ben een beetje jaloers, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw, heel mooi! Ik vind het heel fijn aan jouw blog dat het duidelijk en heel overzichtelijk is!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Prachtige layout is het geworden!
  Liefs, Ypie

  BeantwoordenVerwijderen
 16. De nieuwe layout is super geworden Nicole :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Heel erg mooi gedaan, mijn complimenten!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik vind hem erg leuk! De vorige vond ik ook onwijs leuk, maar ik snap dat je hem hebt veranderd want deze is nog net iets meer Nicole! Heel leuk, ook de foto in de rechter zijbalk! Liefs, Stella.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wauw je header is zo mooi, ik herinner me eerlijk gezegd de vorige niet maar ik vind het zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat mooi en overzichtelijk! Lijkt me leuk als je nog eens een html cursus doet Nicole :)

  liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wauw wat een geweldige lay-out! Het ziet er onwijs mooi uit het past zo goed bij je content! Super resultaat, love it! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 22. ik vind je layout echt super mooi!!! vooral je header vind ik echt bij je passen

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ziet er goed uit Nicole! Ik lees je blog met veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wauw!
  Wat is het ontzettend mooi geworden, je header is ontzettend mooi en super gaaf!
  Geniet van het mooie nieuwe jasje!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik vind je lay-out er heel erg mooi uitzien. Het is zo lekker duidelijk, fris en vrolijk!! Toppertje! XOXO

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Echt een leuke layout zeg, vooral de header is zo gaaf zeg :D

  BeantwoordenVerwijderen
 27. De layout is heel mooi!....simpel maar heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Wauw, je nieuwe lay-out is echt ontzettend leuk geworden, petje af! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Mooie nieuwe layout, mooi gedaan!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Mooi! En leuke kleuren heb je gekozen!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Erg mooi! Sinds gisteren heb ik zelf ook een nieuw design :)

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Ziet er leuk uit, het mozaik heeft wel wat weg van een roosje!

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Wauw het is echt mooi geworden! Wat een prachtige header!

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Ik vind dit zo leuk geworden! Ik heb namelijk nog maar net de oude lay-out van je gezien. Ik was wat artikels aan het terug lezen, vernieuwde later de pagina bij een ander artikel én opeens zag ik een andere lay-out. Hier lag het dus aan, grappig om zo te merken, haha! Maar leuk is ie zeker! Ik vind je header ook heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Wat een leuke lay out! Ik vind je header ontzettend mooi geworden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Wauw! Ziet er gaaf uit Nicole! :-) Lekker vrolijk en helemaal klaar voor de lente zo te zien. ;-) Je header is zoals iedereen al zegt echt heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Wat ziet je layout er leuk uit! Vooral je header vind ik erg gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen