Bourjois Happy Light foundation & concealer (1+1 gratis bij Etos!)

Bourjois is zo'n merk die ik wel kende, maar waarvan ik eigenlijk nog nooit een product had geprobeerd. Totdat ik stage ging lopen bij SimplyPR, het PR-bureau die de PR deed voor SimplyPR. Daar probeerde ik voor het eerst producten uit van Bourjois en ik was eigenlijk meteen verkocht!

Twee van mijn favorieten: de Happy Light foundation en Happy Light concealer: hele fijne producten die voor een perfect egale huid zorgen. Normaal zijn de producten van Bourjois wat aan de dure kant, ik vind ze eigenlijk nét niet low-budget genoeg. Maar, vandaag en morgen geldt 1+1 gratis op alle Bourjois producten bij Etos! Dé perfecte gelegenheid om deze top producten met jullie te delen, want zo wordt het ineens een stuk voordeliger om de producten van Bourjois aan te schaffen!


Laten we beginnen met de swatches! De bovenste is de foundation, zoals je ziet een goed dekkende en fijne, vloeibare foundation. De concealer is de perfecte kleur voor mijn huidskleur: hij is erg licht, romig van structuur en ook deze pigmentatie ziet er erg goed uit!

Laten we beginnen met de Happy Light Foundation. De naam vind ik erg leuk verzonnen, de foundation belooft je huid namelijk een oplichtend effect te geven en een gladde huid zonder oneffenheden. Wie wil dat nu niet? Ik ben van mezelf gezegd met een huid met weinig oneffenheden. Toch gebruik ik dagelijks foundation of BB-cream, om mijn huid een wat gezondere en egalere uitstraling te geven.


De Happy Light foundation komt in maar liefst 8 verschillende kleuren, waarvan er 6 beschikbaar zijn in de Benelux. Helaas is de allerlichtste foundation, 50 Porcelaine, niet verkrijgbaar in Nederland. Ik heb namelijk een hele lichte huid en vaak ook de lichtste kleur foundation nodig. Daarom ging ik maar voor de één na lichtste kleur: 51 Vanille Rosée. Deze komt aardig in de buurt van mijn huidskleur, ik moet alleen wel opletten dat ik niet teveel van het product gebruik, want dan is de kleur toch iets te donker.
Wat ik een pluspunt vind van deze foundation, is dat hij een roze ondertoon heeft. Veel foundations hebben een gele ondertoon, maar die maakt mijn huid vaak nóg bleker. Mijn huid ziet er gezond uit nadat ik de Happy Light foundation heb gebruikt en voelt fijn aan.

Dan de concealer! Deze gebruik ik al een tijdje, maar ik had hem nog steeds niet op de foto gezet. Vandaar dat het product dus al gebruikt is toen ik hem op de foto zette. Ik kan je meteen vertellen dat dit veruit de fijnste concealer is die ik ooit heb gehad. De huid onder mijn ogen is best droog en vaak kan ik amper concealer verdragen, omdat deze helemaal in de lijntjes van mijn ogen trekt.
Deze concealer heeft echt een geweldige dekking en de structuur is lekker romig, waardoor je hem makkelijk uit kunt smeren op je gezicht.

Tip: breng de concealer aan in de vorm van een omgekeerd driehoekje onder je oog. Hierdoor creëer je een oplichtend effect waardoor je er een stuk wakkerder uitziet. 

Op de eerste foto zie je mijn ogen zonder dat ik de concealer heb aangebracht. Op de tweede foto heb ik de concealer wél aangebracht onder mijn ogen. Wat een verschil hè? De donkere kringen zijn verdwenen en ik zie er direct een stuk wakkerder uit!

Prijzen: 
Happy Light Foundation - €15,49
Happy Light Concealer - €8,99

Vergeet dus niet om op vrijdag 28 februari en zaterdag 1 maart een kijkje te nemen bij Etos, daar zijn alle Bourjois producten 1+1 gratis!

Heb jij al wel eens producten van Bourjois uitgeprobeerd? Zo ja, wat vind je ervan?

34 opmerkingen:

 1. Ik heb deze ook en ben er echt fan van - met name de concealer vind ik gewéldig. Helaas is de kleur nu net te donker voor mij (en ik heb al de bijna lichtste geloof ik! pfoe - dat het maar snel zomer is!) dus moet ik even wachten eer ik 'm weer op kan :(. Fijne review!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. First; wat heb jij een prachtige layout! Hij is echt ontzettend leuk geworden met je header zo! Het product lijkt mij ook erg fijn; ik moet binnenkort ook een nieuwe foundation (met gele ondertoon), deze voldoet geloof ik wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die concealer lijkt me super :D Ik ga misschien morgen wel even kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh die concealer ziet er goed uit! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, ziet er super goed uit! Wat een verschil :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben fan van de producten van Bourjois. Deze foundation heb ik ook, ik vind em erg fijn. En ik vind de kleur van de flacon zo mooi..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. " het PR-bureau die de PR deed voor SimplyPR." Ik wist niet dat SimplyPR z'n eigen PR deed joh, haha! Ik denk dat daar Bourjois moet staan? Anywaysss: De concealer ziet er goed uit zeg, jeetje. En foundations van Bourjois vind ik altijd fijn, ik heb er al veel geprobeerd en met alles tevreden haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben aan het wachten tot de CC Cream van Bourjois in de winkel ligt!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De concealer lijkt me heel fijn! Die ga ik maar eens ophalen morgen, ik heb nog een Etos giftcard liggen! Dankjewel voor de tip Nicole! En mooie foto's van je ogen, wauw! Liefs, Stella.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oelala so much love for 1+1 gratis. De concealer ziet er echt top uit ja! X

  BeantwoordenVerwijderen
 11. deze concealer zou ik graag willen proberen, bourjois is een fijn merk!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Jeetje, echt een verschil! Even tussendoor: je nagels zijn ook erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooie producten! Ik gebruik ook foundation van Bourjois, de '10 hour sleep effect' en ben er ook heel tevreden over :) Enn bedankt voor het melden van de aanbieding, altijd leuk om even te kijken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wow, die concealer klinkt echt goed, snel even naar de kruidvat of etos gaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik hou wel bourjois producten en het is inderdaad wel te doen als ze in de aanbieding zijn zoals nu. Deze 2 dingen heb ik nooit geprobeerd maar lijken me heel fijn. Je site is heel mooi geworden trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Die concealer ziet er heel erg goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. geeft inderdaad een hele fijne frisse uitstraling! goed product dus! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat klinken deze producten fijn! Ik heb ze zelf niet maar heb onlangs de Bourjois Healthy Mix foundation gekocht - ook die vind ik echt superfijn - als ik een niet al té droge huid heb. Ik vind het merk altijd heel jeugdig en fris, en de verpakkingen zijn mooi. Alleen de prijs houdt me af en toe wel tegen, maar over het algemeen ben ik altijd wel tevreden. Ik heb van Bourjois ook nog een roze lipstick met een hele aparte, paarse gloed erdoorheen (ik draag 'm alleen niet zo veel, haha!), een poeder, een blush, een oogschaduw en een cream blush die afgelopen zomer helemaal geliefd waren.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Die concealer, waow! Die moet ik hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ze lijken mij allebei heel erg fijn! Vooral naar de concealer ben ik benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Die concealer ziet er echt heel goed uit! Ben benieuwd of die mijn donkere kringen kan verbergen haha. Ik heb zelf nu de Healthy Mix foundation en die vind ik erg fijn werken!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Oh dit klinkt goed en vooral die aanbieding van Etos is heel fijn dan!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. De concealer werkt echt goed! Je nieuwe lay-out is trouwens erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ze lijken me erg fijn! Ik heb nog niks van bourjois geprobeerd. Is dat trouwens ook niet te koop bij Da?

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Zien er goed uit! Ik gebruik de laatste tijd ook vaker foundation. Bourjois lijkt me een heel fijn merk.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. De concealer ziet er goed uit! Ik denk alleen dat ik de lichtste kleur van de foundation wel nodig heb, met mijn bleke huidje.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wauw wat een mooi effect. Ziet er goed uit zeg de concealer. Morgen even een kijkje nemen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Wat heb je een toffe layout, wauw! Ik ben zelf ook een groot fan van deze concealer, dus ik ga er ook zeker weer even twee scoren!

  BeantwoordenVerwijderen