How to Style | Leren jasje

Een leren jasje: wat mij betreft dé musthave voor iedere vrouw om in de kast te hebben hangen. Ook ik heb een leren jasje in mijn kast hangen, niet één, maar wel drie! Mijn favoriet? Het zwarte leren jasje die ik een jaar of 2 geleden scoorde in de kringloop voor maar €12,50! Absoluut geen geld natuurlijk en hij zit ook nog eens perfect. In de zomer gebruik ik hem als "zomerjas" en als het wat kouder is, draag ik hem ook gewoon binnen. Zo'n leren jasje is eindeloos te combineren en daarom een heel fijn basic item om in je bezit te hebben. Vandaag weer een nieuw "How to Style" artikel met - jawel - het zwarte leren jasje!

Mijn leren jasje komt oorspronkelijk van de H&M, maar al uit een hele oude collectie, dus dit exemplaar zul je niet snel meer tegenkomen in de winkel. Een jasje die er heel erg op lijkt, is het leren jasje die je hieronder ziet. Een prachtig, leren biker jack van Street-One Deze kost €89,99. Een stuk duurder natuurlijk dan het jasje die ik heb gescoord, maar ik had dan ook ongelooflijk geluk! Voor dit leren jasje van Street-One die jaren meegaat én ook nog eens tijdloos is, zou ik dat bedrag best neer willen leggen. Benieuwd hoe je zo'n jasje kunt combineren? Lees dan snel verder!


Om alvast in de mood te komen voor de lente en zomer, combineerde ik het leren jasje op een hele zomerse manier! Ik denk dat iedere vrouw wel een jurkje in haar kast heeft hangen. Super leuk met een leren jasje erover! Als het 's avonds wat kouder wordt, kun je prima je zwarte leren jasje over het jurkje heen dragen. Ziet er meteen een stuk stoerder uit! Je kunt dit natuurlijk combineren met een legging of panty eronder, maar aangezien het in de zomer (hopelijk!) een stuk warmer is, kan het ook prima met blote benen. Een paar mooie sandaaltjes eronder en wat opvallende sieraden en je bent ready to go!

Dit is mijn favoriete manier: lekker casual en stoer! Hier combineerde ik het leren jasje met een simpel, wit T-shirt eronder. Daarbij koos ik voor een mooie, lange ketting, deze is van Fashionology. Lichte spijkerbroeken passen echt bij de lente en zomer en staan ook nog eens super leuk bij zo'n leren jasje. Ik koos voor een boyfriend jeans van Street-One, waarbij je heel leuk de pijpen van de broek op kunt rollen. Om het wat chiquer te maken, kun je gaan voor mooie high heels, maar persoonlijk vind ik het ook heel erg leuk staan met een paar All Stars eronder! 


De laatste combinatie is er één met een jumpsuit met bloemetjesprint. Bloemenprintjes worden weer helemaal hot deze zomer en aangezien ik dol ben op printjes, doe ik graag mee met deze trend! Omdat de jumpsuit natuurlijk echt de eyecatcher wordt, kun je de rest van je outfit beter simpel houden. Wat ik heel leuk vind staan bij deze broek, zijn deze mooie open schoenen. Als ik zulk soort schoenen zie, krijg ik meteen zin in de zomer! De combinatie van de "romantische" look van de jumpsuit met het stoere, leren jasje vind ik heel erg leuk!

Welke van deze drie outfits is jouw favoriet? 

30 opmerkingen:

 1. Leuke outfits! Ik vind ze alle drie top, ik heb jammer genoeg nog geen leren jasje, ik hoop dat ik 'm ook net als jou ooit in de kringloop vindt voor een tientje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nummer twee is mijn favoriet! Ik pas mijn bruine leren jasje niet meer dus ik wil echt weer graag een nieuwe. Leuk artikel:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw toffe stijl! Super leuke mogelijkheden toon je en mooie collage's ! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Alle outfits zijn erg mooi! Mijn favoriet is dan toch wel de laatste outfit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Twee zou mijn stijl zijn, hoewel ik 1 het leukste vind, haha! :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Outfit 1 en 3 zijn erg leuk! Ik moet mijn nepleren jasje ook iets vaker dragen!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben verliefd op de eerste combinatie! Ik hou van jurkjes, en dan in combinatie met een leren jasje is gewoon perfect!
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke outfits, vooral die eerste met het kanten jurkje. Ik ben zelf nog steeds opzoek naar het perfecte leren jasje. Maar zodra ik hem hebm heb ik wel genoeg inspiratie om hem te combineren.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel leuk om te zien. Ik ben dol op leren biker jasjes. Ik ben alleen nog op zoek naar een nieuwe!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk! Ik wil graag nog zo'n leren jasje, vind ze heel mooi. Jammer genoeg zijn ze vaak duur..

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind zo'n leren jasje heel tof als je het combineert met schattige dingen, zoals dat kanten jurkje! Sowieso vind ik leren jasjes tof, maar dat terzijde haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel erg leuk artikel weer Nicole! Ik heb zelf ook een leren jasje, een aantal jaar geleden gekocht bij de Forever 21. Nog steeds onwijs blij mee! Je kan hem eigenlijk overal wel mee combineren. In de winter draag ik hem gewoon als jasje onder mijn winterjas en in de lente/zomer gebruik ik hem vaak gewoon als buiten jas :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuk artikel! Ik draag zelf graag een leren jasje op een spijkerbroek, of over een leuk jurkje heen!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat leuk om te zien. Ik draag het zelf graag op een simpele spijkerbroek met fijne sneakers er onder!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuk om te lezen, de eerste outfit met dat kanten jurkje is volledig mij!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik vind alle combinaties erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Een leren jasje is echt een " must have"en een goed modelletje doe je echt jaren mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik vind het jurkje leukst! (stiekem ben ik fan van alle outfits!)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Super leuk artikel weer, leuk om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Leuk, ik houd vooral van de tweede combinatie. Lekker simpel <3 xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 21. De eerste 2 outfits vind ik erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Vooral met boyfriend jeans vind ik het heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen