New in | eBay Horloges

eBay, wat hou ik toch van je! In m'n vrije uurtjes doe ik niets liever dan lekker levenloos alles op eBay bekijken, in de hoop weer een belachelijk goedkoop ding te scoren. Twee weken geleden was het weer zover: het was tijd voor mijn wekelijkse "eBay rondje". Ik bedacht me ineens dat ik al weken, zeg maar liefst máánden geen horloge meer had gedragen. Waarom? Ik had er gewoon geen! (Op één horloge na, waarvan de batterij al een jaar kapot is). Dat vond ik dé perfecte smoes om weer een nieuw horloge aan te schaffen. Uiteindelijk kwam ik deze twee beauties tegen en kon ik écht niet kiezen, dus ik kocht ze gewoon allebei!De eerste die ik tegenkwam, was het Vintage Map horloge, die ik al op veel blogs voorbij heb zien komen. Ik vond hem direct al leuk toen ik hem voor het eerst zag en dus besloot ik ook op zoek te gaan naar zo'n horloge! Binnen no time had ik hem gevonden. Alle wijzerplaten zijn goud, maar je kunt kiezen uit een wit, bruin of zwart bandje. Uiteindelijk ben ik voor wit gegaan, dat is weer eens wat anders en ik vind 'm echt heel erg tof! Ik hou wel van die vintage uitstraling!


Toch wilde ik er nóg één, omdat je dit horloge met de landkaart niet overal bij kunt dragen. Aangezien ik altijd per se mijn mobiel moet pakken om te weten hoe laat het is, wilde ik nu gewoon eens een mooi horloge die bij elke outfit past! Uiteindelijk ben ik voor dit zwarte, rubberen exemplaar gegaan met prachtige roségouden details. Dit horloge is verkrijgbaar in maar liefst 15 verschillende kleuren (!) en ik denk dat ik ook nog een mintgroene ga bestellen.Mocht je deze horloges - net als ik - ook helemaal geweldig vinden:
- Het zwarte Geneva horloge vind je hier en kost ongeveer €1,88 inclusief verzendkosten.
- Het Vintage Map horloge vind je hier en kost ongeveer €1,60 inclusief verzendkosten.

Binnen dertien dagen had ik de horloges in huis, wat voor eBay begrippen best snel is!

Wat vind jij van mijn nieuwe horloges?  

46 opmerkingen:

 1. Wat een toffe horloges! Het Geneva horloge heb ik in mintgroen, crème en bruin :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik dacht dat ik gek was dat ik 'm in zoveel kleuren heb besteld ;) maar jij hebt ook een aardige collectie, haha.

   Verwijderen
 2. Wat een mooie horloges, ik ben benieuwd naar een mint groene!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw mooie horloges! Vooral die landkaart!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gave horloges! Vooral die landkaart is tof :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze zijn echt superleuk! En dat voor zo weinig geld! :o

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hé haha die heb ik ook allebei al een poos! Vind ze echt superleuk, al draag ik ze misschien wel te weinig. De map horloge heb ik in bruin en de Geneva in mintgroen, heel mooi vind ik ze <3. En zo cheap!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het vintage map horloge vind ik wel heel erg grappig....

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die witte vind ik tof, met die landkaart erin! Lekker retro, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke horloges! Die eerste heb ik zelf ook, maar dan met een bruin bandje.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Beide horloges vind ik erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super leuk! Dat horloge met die wereldkaart wil ik ook al een tijdje, maar is gaan bestellen denk ik!

  Liefs, Yasmine

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Super leuk! :) Dat horloge met die kaart heb ik ook besteld. Ik hoop dat ie gauw binnenkomt!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heel erg leuk! Zelf heb ik ook de Geneva horloge in meerdere kleurtjes.
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw, wat een mooie horloges! Vooral het horloge met de wereldkaart vind ik leuk! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mooie horloges! Ook super goedkoop, misschien moet ik maar eens gaan kijken. Ik ben de mijne namelijk kwijt...

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wauw, gaaf zeg, misschien ga ik ook eens kijken!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 17. De Vintage Map horloge is PRACHTIG!! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik vind het zwarte horloge super leuk, ik had 'm laatst ook gezien in allerlei andere wilde kleuren, die zou ik het liefst willen hebben! Maar zwart is inderdaad wel lekker neutraal: past overal bij en dat is handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Die witte is echt heel mooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Nu ik je artikel zie bedenk ik me dat ik het horloge met de landkaart nóóit heb ontvangen. Echt al maanden geleden besteld, jammer de bammer. Je andere horloge vind ik ook erg tof! X

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wauw, die zijn echt leuk! Ik vind die witte echt geweldig!


  www.thetouristoflife.com

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Heel tof die landkaart horloge!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. De zwarte heb ik ook en draag ik echt dagelijks. Vind hem heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ik vind het horloge met de landkaart erg uniek en leuk maar het is voor mij niet echt wat, het tweede horloge vind ik daar in tegen wel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Oke ik moet echt snel gaan uitvinden hoe eBay werkt… Super leuk en ZO goedkoop!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Oeehh ze zijn allebei heel nice!

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wauw die landkaart is gaaf! Ik heb die zwarte ook, ik had hem overgekocht van een vriend voor €10,- Pff dikke oplichter dat het is. Hij is wel super fijn die zwarte, past eigenlijk overal bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Ebay is fijn! :-) En je horloges zijn prachtig. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Ik heb de zwarte horloge laatst gekregen van een webshop. Ben er ook erg blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Ze zijn super gaaf zeg, en het kost ook echt geen cent zo via eBay!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Ik heb die met de word map ook! Hij is me alleen echt te groo helaas :(

  laceandpearlsbyroos.com

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Jeej, wat een super leuke horloges zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Woow die met die wereldbol vind ik supergaaf! Ik ga hem denk ik maar gelijk bestellen (:

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Die met de wereldkaart vind ik superleuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Hele toffe horloges! Ik ben helemaal into de kaart-print!

  BeantwoordenVerwijderen