Budgetbeauty | HEMA Hydrating Serum

Huidverzorging, ik kan niet zeggen dat het mijn favoriete bezigheid is. Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar het liefst sla ik alle crèmepjes en smeerseltjes over. Laat mij maar lekker make-uppen en dan ben ik wel tevreden. Toch is een goede huidverzorging erg belangrijk en sinds ik me er een beetje in ben gaan verdiepen heb ik zo toch een mijn favorieten. Een paar producten die ik ’s ochtends en ’s avonds gebruik, waardoor mijn huid toch goed verzorgd blijft en al met al kost het me nog geen twee minuten. 

Eén van die producten is het It’s my beautiful skin day Hydrating Serum van HEMA. Ik had eigenlijk nog helemaal geen ervaring met de huidverzorging van de HEMA. Een paar weken geleden was de persdag van HEMA waar ik voor het eerst kennis maakte met de nieuwe verzorgingslijn van HEMA. Een paar producten trokken direct mijn aandacht en stiekem was ik wel heel benieuwd naar al deze wondermiddeltjes. Het serum kreeg ik mee in de goodiebag en deze besloot ik te testen!Het Hydrating Serum is een hele zachte crème die je voor je dag- of nachtcrème kunt gebruiken. Het is de bedoeling dat je hem twee keer op een dag gebruikt: ’s ochtends en ’s avonds. Het serum belooft diep in je huid door te dringen en ervoor te zorgen dat je huid langdurig zacht en glad aanvoelt. Dat klinkt goed! Een zachte huid kan ik zeker gebruiken. In de winter heb ik last van droge plekjes op mijn gezicht, met name de huid onder mijn ogen is extreem droog.


Het serum is wit van kleur en als je hem uitsmeert, merk je al direct dat het in je huid trekt. Heerlijk! Wat me meteen opviel, is de geur van het product. Deze is namelijk best sterk! Je moet er van houden, maar ik vind producten met een fijne geur erg belangrijk. Je ruikt het toch wel eventjes als je het op je gezicht smeert.


Het serum komt in een hele handige verpakking met een klein pompje. Hierdoor heb je niet zo snel een te grote hoeveelheid crème op je handen, ideaal! Je hebt ongeveer 2-3 kleine pompjes nodig voor je hele gezicht.

Het resultaat? Dat is toch wel erg moeilijk om vast te leggen op foto’s, daarom heb ik ook maar geen poging gewaagd. Ik gebruik het serum nu ruim twee weken en ik merk echt dat mijn huid zachter en minder droog is. Ik merk dat het beste doordat mijn foundation en concealer ineens veel beter op mijn huid zit dan voorheen. Zelfs aan het einde van de dag zit de foundation eigenlijk nog perfect op zijn plek zonder dat er droge plekjes op mijn gezicht zijn waar de foundation niet meer goed pakt.


Ik ben heel tevreden over dit fijne serum van de HEMA! Voor een klein prijsje heb je een fijn product die je huid voedt en lekker zacht maakt. En niet geheel onbelangrijk: dit serum is geschikt voor alle huidtypes! Je vindt het  It’s my beautiful skin day Hydrating Serum vanaf nu voor €3,95 bij HEMA. Tip: ook online is dit serum verkrijgbaar!

Lijkt dit serum je een fijn product? En welke producten gebruik jij voor je huidverzorging? 

28 opmerkingen:

 1. Lijkt me een heel goed productje!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er goed uit, ik gebruik van Chanel een huidverzorging, erg blijf mee. X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat lijkt me echt een heel fijn product :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik gebruik producten van Nivea, maar ik hoor steeds meer positieve verhalen hierover!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat klinkt als een klein wonderproductje! En dat maar voor 3,95! Ik gebruik dag- en nachtcrème van Louis Widmer, wat best wel prijzig is! Het bevalt goed, maar ik heb ondanks het twee keer per dag smeren droge plekjes op mijn huid! Misschien kan ik dit serum aan mijn daily routine toevoegen (: Liefs, Stella.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt totaal niet duur; hij klinkt echt superfijn! Ik wil deze ook erg graag proberen; mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat fijn, zo'n budget productje dat voor alle huidtypes blijkbaar goed zou werken :D I like! Ik gebruik 's ochtends één product en 's avonds één (beiden iets duurder, omdat ik voor huidverzorging wel wat over heb) en tot nu toe bevalt dat wel :).

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind de geuren van Hema meestal niet zo fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. echt niet duur! Zal eens kijken of ik hem bij mijn HEMA kan vinden, hij is nogal klein :(

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die ga ik zeker weten halen! Ik gebruik altijd het Vitamine E Serum van TBS, maar die is echt duur! Ik ga deze een kans geven :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw die ziet er echt heel goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Jaaa, ik heb 'm ook en vind 'm erg lekker ruiken! Lekker frissig ;) X

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Klinkt heel goed!! Ik gebruik zelf de producten van Rituals!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Klinkt heel erg fijn! Ik gebruik vooral de producten van nivea, die ruiken ook heerlijk en zijn niet duur, maar ik ben ook erg benieuwd naar deze topper :)
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Klinkt super! Ook fijn dat ie voor alle huidtypes is.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wow ziet er goed uit! Ga ik snel maar eens halen! Ik gebruik ook altijd de cleansing milk van de bio lijn en die is ook echt heeerlijk! (met seabutter! (: )

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik vond de presentatie erg interessant over die serums, ik vind het voor mij altijd weer lastig omdat ik ook en zo een lastige huid heb!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik vind de producten van Hema echt veel te vet voor mijn huid. Als ik iets gebruikt heb dan kan ik het zo van mijn huid afwrijven. Ik heb het gevoel dat het totaal niet intrekt.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Klinkt super, strakke verpakking ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Klinkt behoorlijk goed, HEMA beschikt over een steeds uitgebreider assortiment!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik heb hem zojuist gehaald bij de HEMA!
  en voor degene die hem ook willen proberen (nu met extra 20% korting!)
  Tenminste....ik had stickers in de brievenbus gekregen! :)

  BeantwoordenVerwijderen