New in | Xenos kastje

Op het gebied van leuke en goedkope interieurspulletjes moet je bij Xenos zijn. Vorige week besloot ik weer eens een kijkje te nemen bij mijn favoriete winkel op het gebied van leuke hebbedingetjes voor in je slaapkamer. Eigenlijk had ik niks nodig, maar je raadt het al: natuurlijk kwam ik weer met wat nieuws thuis. En wat voor iets nieuws! Toen ik dit kastje zag, was ik meteen verkocht.In de folder had ik al een leuk kastje gezien voor aan je muur, maar die was toch nog aardig prijzig. Dit kastje vond ik eigenlijk direct veel leuker en toen ik de prijs zag, werd ik nog gelukkiger. Het kastje was nu namelijk te koop met 50% korting waardoor hij nog maar €7,50 kostte! En dat is natuurlijk echt geen geld.
Je kunt het kastje aan de muur ophangen, maar ik vind hem wel leuk staan op mijn bureau.
Zo heb ik meteen een plek waar ik alle losse rommeltjes kan opruimen die altijd op mijn bureau slingeren.

Helemaal bovenin zit een klok, wat het kastje nóg leuker maakt. Helaas kan ik écht niet tegen tikkende klokken, ik word daar ontzettend zenuwachtig van en lig vervolgens de hele nacht wakker. Daarom doe ik er geen batterijen en en staat hij dus lekker altijd stil op één over twaalf.

In het kastje zitten drie handige plankjes, waarvan de bovenste weer in drie vakken is verdeeld. Ik heb er een paar handige dingetjes in liggen die ik graag bij de hand wil hebben: een notitieboekje, een blikje met mijn plectrums voor mijn gitaar, een pen, nagellakjes en handige tapejes. Voor de rest zette ik er ook nog een kaarsje in en een een vintage kopje met mijn favoriete lipsticks, gewoon omdat dat er leuk uitziet.

Ik ben echt onwijs blij met dit leuke nieuwe kastje! Ik durf niet te zeggen of ze bij elke Xenos verkrijgbaar zijn, ik heb ze namelijk niet in de folder zien staan. Maar toen ik vorige week bij de Xenos in Arnhem was, waren er in ieder geval nog een heleboel kastjes op voorraad!

41 opmerkingen:

 1. Wat een schattig kastje! Je hebt het leuk ingericht. De Xenos heeft vaak leuke spulletjes inderdaad :)

  liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk zeg!!! Ik neem aan dat je de Xenos in de stad bedoeld?
  Leuk blog heb je trouwens. Ik lees je posten altijd met veel plezier. Volg je nog niet zo lang, maar wilde je wel ff laten weten dat je vooral zo moet doorgaan. Vooral je tip over de lens om dichterbij te kunnen fotograferen is super! Zou je deze ook gewoon in de winkel kunnen kopen? Mediamarkt ifzo?

  Groetjes, Marjolijn (thestyleofmissm.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk! Die zou hier ook niet misstaan. Helaas heb ik iets té veel troepjes om in die vakjes te kunnen passen. :')

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ontzettend leuk kastje! Ook super handig met die klok erin:)

  xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah, wat leuk,
  Maar ik heb al veel te veel leuke, kleine kastjes!

  Liefs Romy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een ontzettend leuk kastje! Het is dat ik er geen plek meer voor heb, anders had ik hem gelijk gehaald haha. Misschien ook maar goed ook ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Omg wat een schattig kastje! Ik heb zelf een nachtkastje van Xenos met marilyn monroe erop (:

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh super leuk! Ik wil 'm ook hebben haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Echt leuk inderdaad, ook helemaal niet duur!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een schattig kastje inderdaad, ook heel handig met dat klokje!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oeh wat een leuk kastje, leuk ook dat er zo'n klokje in verwerkt zit! Ik zag al bij meer bloggers dat ze echt hele leuke dingen hadden kunnen scoren bij de Action voor de helft van de prijs. Misschien dat ik binnenkort zelf ook maar eens ga neuzen!
  Liefs, Demi

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw, superleuk en handig kastje!
  Liefs, Ypie

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Die is echt heel leuk zeg, goeie tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een schattig kastje, ziet er heel leuk uit zo! Ik neem regelmatig een kijkje bij de Xenos want ze hebben zoveel leuke 'meubelen' !

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een ontzettend lief kastje! Ik denk dat mijn bureau een beetje te klein is hiervoor, maar ik vind het zo wel heel leuk staan! Ook de spulletjes erin zijn leuk 'gerangschikt'! Liefs, Stella.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. wat een schattig kastje, idd leuk voor op je bureau

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat heb je het ontzettend leuk ingericht. Vet cute!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Goh wat grappig zo met die ingebouwde klok, gaaf kastje. Super lieflijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Die is echt supertof! En wat heb je 'm leuk ingericht. Ik ga deze week eens kijken of ik 'm hier in de buurt kan vinden :D

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een leuk kastje! wat jammer dat er geen in belgie zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een leukerdje, logisch dat je hier niet voorbij kopn lopen en doen of je hem niet zag staan...ik zou dat ook niet kunnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat een superleuke kastje, de ingebouwde klokje maakt het heel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Een heel leuk kastje. Ik moet altijd heel hard mijn best doen om niet elke keer wat te kopen als ik winkels zoals de Xenos binnen loop.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Een erg leuk kastje! Bij Xenos hebben ze heel veel van zo'n leuke (opberg)kastjes. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Leuk kastje! Waar heb je die vintage airmail washitape gekocht? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Dat kastje is zo leuk!! Staat ook echt heel leuk in huis denk ik :)

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Die is echt ontzettend leuk! Ik vind 'm ook echt iets voor mij, maar helaas moet ik dit soort dingen vermijden, omdat ik dan alles erin ga doen. Net zoals planken, die ik overigens niet meer heb, haha. En dat je niet tegen tikkende klokken kan? Hier nog eentje! Ik vind het ook zo vervelend, maar voor de sier is en blijft dit kastje met de klok natuurlijk perfect :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Hij ziet er superleuk uit! Ook die klok is erg leuk erin, maar inderdaad jammer dat hij tikt :(

  Xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 29. leuk zou die ook op de webshop staan van xenos

  BeantwoordenVerwijderen