Budgettip | Nelly voorjaarsmode scoren met korting - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Budgettip | Nelly voorjaarsmode scoren met korting


Ook al is de winter nog volop aan de gang en worden de meest verschrikkelijke temperaturen voorspeld, de winkels hangen inmiddels alweer vol met de nieuwe voorjaarskleding. Hoe jammer het ook is: de sale is bijna overal gestopt en er is plaats gemaakt voor de nieuwe Spring/Summer collecties, wat natuurlijk ook heel erg leuk is!

Ik vind het heerlijk om in webshops te kijken naar de nieuwe voorjaarsmode en stiekem alvast een beetje wegdromen bij het idee dat je straks weer korte mouwen, korte broekjes en sandalen aan kunt. Heerlijk toch?
Eén van de webshops die ook alweer een breed assortiment heeft aan voorjaarskleding is Nelly: een hele leuke én betaalbare webshop vol met kledingstukken waar mijn hartje sneller van gaat kloppen. En het allerleukste is: op dit moment is er een Nelly Kortingscode waarmee je geen verzendkosten hoeft te betalen bij je bestelling. Dat maakt bestellen ineens wel heel aantrekkelijk!



Maar wat is er nu allemaal in de mode deze lente? Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet zoveel verstand heb van trends. Hoe leuk ik het er ook uit vind zien op de catwalk, ik heb het idee dat het mij totaal niet staat. Bovendien trek ik eigenlijk altijd aan wat ik leuk vind en waar ik me goed bij voel. Een beetje afstemmen op de trends probeer ik natuurlijk wel, dus ik vind het stiekem toch wel leuk om te trend watchen. En voor de meiden die net als ik niet zo goed weten wat er nu in de mode is, komt Nelly met een "Voorjaarsmode ABC". Niet alleen super leuk verzonnen, maar ook nog eens onwijs handig! Bij elke letter hoort namelijk een bepaalde trend die hip is deze lente. Er zitten echt een heleboel leuke, nieuwe trends bij waar ik me wel in kan vinden. Sommige kledingstukken of manier van dragen passen heel erg goed bij mij, dus het is leuk om te zien dat deze ook "in" zijn deze lente. 

Benieuwd naar de trends? Ik zette de 5 leukste en meest opvallende op een rijtje! 

B is voor Birkenstock. 
Volgens Nelly maakt de Birkenstock dit seizoen weer een comeback. Eerst vond ik deze slippers verschrikkelijk, maar nu moet ik toch bekennen dat ik ook een paar in mijn kast heb staan. Ze lopen zo lekker! Er komen weer een heleboel nieuwe modellen met allerlei printjes en kleuren aan, dus ik ben benieuwd!

C is voor Croptop.
Sloof je nog maar even lekker uit in de sportschool, want de strakke buikjes mogen gezien worden in de lente! De croptops zijn namelijk ook deze lente nog steeds helemaal hip. Een hele leuke trend, maar jammer genoeg bezit ik (nog) niet over een strak buikje en dus show ik die liever niet al te veel, haha.



I is voor IT-kledingstuk.
De tuinbroek is weer terug! Heel gedurfd, ik zou 'm zelf niet zo snel dragen, maar ik moet zeggen dat dit leren exemplaar toch wel heel erg tof staat bij het model!


P is voor Peplum. 
Peplum, I like! Super leuk dat deze trend ook nu weer terugkomt. Ik dacht altijd dat peplum niets voor mij was, maar nadat ik een aantal peplum tops heb gepast, kwam ik er achter dat het eigenlijk best wel goed bij mijn figuur stond. Dus ik ga zeker een mooie peplum top voor de lente scoren!


Z is voor Zip-jeans.
En dan alweer de laatste trend die ik heb uitgekozen om uitgelicht te worden: de Zip-jeans. Hier had ik nog nooit van gehoord, maar het komt er op neer dat het om een jeans gaat met opvallende ritsen. Ik vind het er heel tof uit zien. En oh ja: high-waisted is ook weer helemaal hip dit seizoen, dus dan kun je deze twee trends mooi met elkaar combineren.

Welke voorjaars trend vind jij het leukst? 


Dit artikel is geschreven in samenwerking met Stylediscount.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

18 opmerkingen:

  1. Peplum blijft een favorietje van me. Alhoewel ik zelf ook Birkenstock heb, haha. XO

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind cropped tops wel leuk, ik betwijfel alleen of ik ze ook daadwerkelijk aan zou trekken.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik bekennen dat ik zelf ook birckenstock heb maar als ik eerlijk ben vind ik ze verschrikkelijk! Niet als ik ze zo in mijn kast zie staan, maar eigenlijk vooral als ik foto's terug kijk.. Misschien moet ik toch maar voor een paar leuke open schoenen gaan in plaats van deze slippers..

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind die Vans in de eerste foto zo mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk gedaan weer! Jaaa ik ben helemaal verliefd op de peplum top, ik heb er een top en een jurkje van :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik vind de highwaist jeans echt geweldig met een leuk croptopje erop en slippertjes en je zomer outfit is af. Kan niet wachten tot het lekker weer word

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Haha, dat hebben ze leuk bedacht bij Nelly! Ik vind crop tops zo vet, maar toch echt niet geschikt met dit weertje hier.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Yay Peplum kan nog :D. Ik moet echt nog ergens zo'n leren tuinbroek scoren hoor. Te gek!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Peplum is echt mijn favoriet! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Peplum en zip jeans vind ik vet leukst!

    X Sara

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik zou zelf de tuinbroek niet snel dragen maar ik vind hem ook wel heel vet staan bij het model!!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik vind de tuinbroek echt prachtig! Vond het eerst eigenlijk niets, maar krijg steeds meer de neiging om een leren exemplaar te kopen:)

    xx Laura

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Bedankt voor het maken van deze post :D Ik was al erg benieuwd naar de voorjaar trends en nu heb je me alvast wat op weg geholpen :) Ik houuu van de peplum top en vind de zipper jeans ook erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik vind crop tops leuk, maar niet voor mezelf..

    BeantwoordenVerwijderen
  15. De tuinbroek, i love it :)! Ik zelf ben ook niet zo'n mode fanaat. Wat jij al zegt, ik vind het hartstikke leuk om te bekijken, maar zelf heb ik er helemaal geen verstand van of vind ik het niet echt bij mij staan of passen.
    Liefs, Demi

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ik vind die zip jeans wel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Die croptops blijven leuk, en wat een ontzettend toffe vans!
    Helaas hebben wij leren banken en stoelen thuis dus mijn ouders vinden broeken met ritsjes niet bijzonder geslaagd...

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Leuk! Wat een leuke schoenen! Ik vind croptops altijd heel fijn!

    BeantwoordenVerwijderen