Budgetbeauty | Action Lipsticks - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Budgetbeauty | Action Lipsticks


Dacht je dat een lipstick voor €0,45 niet bestond? Action maakt het onmogelijke weer waar, want daar scoorde ik deze twee lipsticks voor slechts €0,89. Van tevoren verwachtte ik werkelijk niets wat betreft de kwaliteit, wat wil je voor zo'n laag bedrag? Nieuwsgierig was ik wel, want als deze lipsticks wél fijn zijn, is dit natuurlijk dé budget ontdekking van de eeuw.

007 Deep Berry en 102 Peach


Ik maakte mijn foo's trouwens met mijn nieuwe +4 filter van eBay, die ik bestelde namens de geweldige tip van Lotte. Dit zijn een paar van de eerste foto's die ik ermee maakte en wauw: wat een super filter! Deze is bedoeld voor je 50mm lens en zorgt ervoor dat je objecten van dichterbij kunt fotograferen.

Maar genoeg over dit filter: back to the lipsticks! De verpakking is simpel, net als alle Max Make-up. Wel heel handig dat er een doorzichtige dop op zit, zo zie je meteen welke kleur je voor je hebt!
Je koopt de lipsticks per twee en er zijn een heleboel soorten combinaties beschikbaar.
Ik ging uiteindelijk voor 007 Deep Berry: een mooie, donkerroze kleur en 120 Peach: zoals de naam al doet vermoeden, een prachtig perzik kleurtje waar ik dol op ben!

De swatches overtreffen al mijn verwachtingen. Wauw, dit had ik écht niet verwacht! Ik hoefde maar een keer of twee over mijn hand te gaan om bovenstaand resultaat te bereiken. Zoals je ziet super gepigmenteerd en ik vind allebei de kleurtjes super mooi!

Op mijn lippen vind ik het de Deep Berry helaas iets minder mooi dan ik had gehoopt. De kleur vind ik nog steeds geweldig, maar er zit iets teveel glans in de lipstick wat mij betreft. Voor de rest voelt hij wel fijn aan op mijn lippen en blijft hij ook zeker een uur of twee prima op z'n plek zitten.De Peach lipstick vind ik echt heel erg mooi. Ik ben gewoon dol op perzikkleurtjes en deze is gelukkig niet te oranje, precies goed! Toen ik de foto's maakte had ik wel hele erge droge lippen, je ziet ook dat de lipstick wel in de lijntjes van mijn lippen trekt. Maar gisteren droeg ik deze lipstick nog een keer nadat ik mijn lippen goed had verzorgd met lipbalsem en toen merkte ik dat hij veel egaler op mijn lippen was. Ik vind dit echt een hele fijne lipstick!

Wat mij betreft zijn de Action lipsticks zeker een aanrader. Natuurlijk hebben ze niet de beste kwaliteit die je je kunt wensen, maar het geld dat je neerlegt voor 2 lipsticks is het dubbel en dwars waard! Bovendien ken ik lipsticks van duurdere merken die lang niet zo goed zijn als deze. Dus, sprint snel naar de winkel om ook de Action lipsticks te scoren!

Je vindt de Max Make Up lispticks bij Action, verpakt per 2 stuks (in verschillende kleuren) voor €0,89.

Wat vind jij van deze lipsticks? Ga jij ze proberen, of heb je ze al geprobeerd?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

40 opmerkingen:

 1. Wauw voor dat geld vind ik ze erg goed, ze geven in ieder geval lekker veel kleur af :) De peachy kleur doet me wel een beetje denken aan sminck, dat is dan wel weer een tegenvallertje, maar inderdaad je moet niet al te veel willen voor zo'n prijsje.
  Liefs, Demi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anoniem4.2.14

  Ik vind Deep Berry je juist heel mooi staan! Leuke koopjes ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, ziet er me echt geweldig uit ! Ik zag deze laatst ook in de action, maar dacht dat het niet echt goede kwaliteit ging zijn. Maar nu ik dit zie moet ik snel terug gaan :)
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zien er zeker niet verkeerd uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze lipsticks zien er echt heel erg goed uit ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow, deze lipsticks zien er goed uit! Ik heb ze vaak zien liggen maar dacht altijd dat het niks was. Nu ga ik ze zeker meenemen.

  Liefs, Kim.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, die peachy kleur is mooi! Hij ziet er ook mat uit, prettyy:) x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jeetje wat een kleur komt daar vanaf! Dat had ik ook zeker niet verwacht. Als ik een keer een nieuw kleurtje wil uitproberen is dat echt super handig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtige lipsticks! Die peach kleur, wauw <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtige lipsticks! Die peach kleur, wauw <3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Peach vind ik echt heel erg leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ze zijn echt pretty, en dat voor die prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Die peach is écht mooi! Ik heb die filters ook besteld voor mijn lens, ben echt superbenieuwd!

  laceandpearlsbyroos.com

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Jaaa ik heb ze thuis allemaal liggen, vind de felle kleuren echt top!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wow haha voor die prijs wil ik de lipsticks wel eens proberen! Vind de verpakking alleen afgrijselijk dus ik weet niet of ik me erover kan zetten haha. Die eerste lipstick vind ik trouwens wel erg mooi hoor :D

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mooie kleurtjes en niet duur! Maar toch niet helemaal mijn ding denk ik :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wauw, voor dat geld zien ze er echt super mooi uit! En vind het ook wel leuke kleurtjes voor de zomer! X

  www.thatcitychic.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik vind ze er erg goed uitzien, niet te vel! Precies goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. oh hey die zijn idd veel beter dan ik verwacht had! En niet eens zo'n cheape parelmoes-glans (daar ben ik altijd bang voor met goedkope lipsticks haha :p). Ik vind de berry kleur heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. mooi, ik heb ze zelf ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Zien er niet verkeerd uit voor die prijs, heel mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik heb er ook twee lipsticks van MAX en ben er echt blij mee. Prima voor het geld dat je ervoor betaald:)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Anoniem4.2.14

  Wauw, ze zijn veel mooier dan ik dacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ik vind die lipsticks soms zelfs fijner dan die van catrice, haha. Echt hele mooie lipsticks en foto's! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wat een goede producten voor die prijs zeg! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ik heb ze ook ! Ik heb de kleuren 'Peach', 'Deep Berry', 'Cranberry' en 'Red Rose'. Ik vind het juist andersom: Ik vind 'Deep Berry' mooier dan 'Peach', haha! Mooie foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Voor dit prijsje zijn de lipsticks geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Ik heb deze ook, ze zijn top :)

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Ik heb ook vier lipsticks van de Action en die bevallen me erg goed! En al helemaal voor de prijs. Mooie foto's heb je gemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 30. En dierproefvrij! Ook een hele fijne bijkomstigheid..!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Ziet er heel goed uit, en je foto's zijn pretty!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. De peach staat je inderdaad echt prachtig! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Wie houdt er nou niet van de Action! Fijne tip Nicole, die ga ik onthouden voor mijn volgende tripje, :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Wauw! De Peach lipstick vind ik echt heel mooi. En dat voor dat geld zeg

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Bienvenue chez Entreprise Peinture Déco, Plus de 20 ans d'expérience
  Devis Peinture - Entreprise Peinture-Déco
  www.entreprisepeinturedeco.fr/devis-peintures/devis-peinture/
  Besoin de conseils avant de faire votre choix entre plusieurs devis de peinture ? Pour cela, il est très important de vous assurer de la fiabilité de l'entreprise à ...

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Anoniem9.2.14

  Ziet er goed uit inderdaad en dat voor dat geld. Als ik ze zie schaf ik ze ook aan.

  BeantwoordenVerwijderen