New in | Samsung Galaxy Tab 3 10.1

Jaaa, ik heb een nieuw speeltje en wát voor één! De BTW-actie bij Mediamarkt zal jullie vast niet ontschoten zijn: 21% korting op heel veel mobiele telefoons, TV's én... tablets! Ook ik wist zeker af van deze actie en zat te twijfelen of ik er gebruik van wilde maken, totdat ik me besefte dat een tablet al heel lang op mijn verlanglijstje stond. En is zo'n kortingsactie niet dé perfecte smoes om er één te halen? Zo gezegd, zo gedaan - ik kocht een tablet!



Ik wilde al heel lang een tablet omdat ik op dit moment een laptop heeft die tien kilo weegt. Oké, dat is overdreven, maar ik werd er zo moe van om dat zware ding elke keer mee te sjouwen. Hij werkt nog prima, dus ik vond het zonde om een nieuwe te kopen. Een tablet leek me een perfect alternatief: handig voor onderweg in de trein en voor tijdens de colleges. En het allerbeste: hij weegt slechts een halve kilo!

Ik ben uiteindelijk gegaan voor de Samsung Galaxy Tab 3 van 10.1 inch. Eerst wilde ik graag een kleinere, maar ik kwam erachter dat zo'n groter scherm toch wel veel fijner typt. Er zit Android op dus nu kan ik ein-de-lijk alle Apps downloaden die niet op mijn Windows Phone kunnen. Hij werkt ontzettend fijn en snel en ik ben er echt heel erg blij mee! Ik ben voor een witte gegaan omdat ik dat veel mooier vind dat zwart. Ik ben wel bang dat hij op de één of andere manier snel vies gaat worden, maar hopelijk valt het mee.

De tablet kostte in eerste instantie €320 en dat zou ik nooit hebben neergelegd ervoor. Door de BTW-actie was hij nu nog €264 en toen bleek er ook nog een cashback actie te zijn van Samsung waardoor er nóg eens €50 af ging. Lucky me! Uiteindelijk betaalde ik dus €214 voor de tablet inclusief de thuiskopie heffing. Ik ben echt ontzettend blij met mijn nieuwe tablet en ik weet zeker dat dit één van mijn favoriete gadgets gaat worden!

 Heb jij ook een tablet? 

14 opmerkingen:

 1. Ohhh mooie tablet! Ik wil heel graag een witte iPad, maar ik wil nog zo veel, en ik ga nog twee city trips doen de komende maanden dus ik moet me erg inhouden! Ik vind deze witte van Samsung ook wel heel erg tof moet ik zeggen. Veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een geweldig dingetje! Mijn tablet heeft het helaas een paar weken geleden begeven.. :(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie tablet! Lijkt me inderdaad een goede oplossing voor jou :) Veel plezier ervan! liefs, Luna

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh tof en zeker voor die prijs :) ik vind tablets super handig en super mooi om op te bloggen. Op een of andere manier ziet er alles er veel cleaner uit op zo'n scherp klein beeldscherm haha. Zelf heb ik er geen, want tja mijn nieuwe camera dit jaar heeft ook al genoeg gekosts.
  Liefs, Demi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wij hebben er zelf ook 2 en ze zijn heel fijn :)
  Veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Supergaaf hé! Ik heb de voorganger van deze, dus de vorige editie :) Veel plezier ermee! :)

  Xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wauw, ik wil er ook zo graag een. Lijkt me ideaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw wat een geweldige aankoop met zóveel korting, daar zul je zeker heel veel plezier van gaan hebben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gaaf! Ik heb zelf de Samsung Tab 2, ook in het wit. Ik heb hem nu een jaar en hij bevalt nog steeds super goed! Oh, en de kleur wordt niet snel vies ofzo!:)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wow wat leuk om zoiets te kopen met zoveel korting!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Fijn prijsje! Wij hebben een Ipad thuis, vind hem erg fijn! (:

  BeantwoordenVerwijderen