Budgetbeauty | Essence Long Lasting Lipsticks (nieuw!)

Jaaaa, de nieuwe Spring/Summer collecties van Essence liggen in de winkel. Op Twitter en Instagram zag ik een aantal berichtjes voorbij komen van bloggers die de nieuwe collecties al hadden gespot bij Kruidvat. Zodra ik dat las, sprong ik direct op mijn fietsje en trok een sprintje naar het centrum!
Toen ik bij Kruidvat aan kwam, was de vakkenvuller net bezig met de nieuwe collectie in de schappen aan het leggen. Wat een perfecte timing! En wauw, wat was er veel moois! Felle oogschaduw kleuren, mooie blushes én natuurlijk nieuwe lipsticks.
Van die laatste nam ik er twee mee om te testen. Benieuwd of deze mega goedkope lipsticks ook nog eens fijn zijn? Lees dan snel verder!Links: 13 Love Me / Recht: 12 Blush my Lips
In totaal zijn er drie nieuwe Long Lasting Lipsticks aan het assortiment toegevoegd: 11 Nude Lips, 12 Blush my Lips en 13 Love Me. 
De eerste was helaas nog niet te vinden bij mijn Kruidvat, maar de Blush my Lips en Love Me gelukkig wel! De kleurtjes spraken me meteen aan: een mooi, oudroze kleurtje waar ik eigenlijk al heel lang naar op zoek was. De tweede is een fuchsia kleurtje en ik ben dol op deze prachtige kleur! De kleuren vind ik perfect passen bij de lente, ik word direct vrolijk van deze felle kleuren!

De verpakking vind ik erg mooi! Sowieso ben ik dol op make-upproducten met een zwarte, matte verpakking, dat vind ik er luxe uit zien! Een verbetering wat mij betreft, want ik heb ook een aantal lipsticks van Essence met een plastic verpakking die er nogal cheap uit ziet. Ook niet onhandig: de kleur van de lipstick is zowel aangegeven op de onderkant als in het midden van de verpakking. Zo raak je niet in de war en zie je direct welke kleur het is!

Time to swatch! De kleur 13 Love Me vind ik direct prachtig: eigenlijk precies zo als ik had verwacht. De pigmentatie ziet er ook goed uit voor een lichte lipstick. De pigmentatie van 12 Blush my Lips had wel wat beter gemogen. Donkere lipsticks met een matige dekking zijn wat mij betreft een no go omdat je dan al snel een soort clownseffect creëert op je lippen en dat wil je natuurlijk niet.

En ook op mijn lippen vind ik de roze kleur heel erg mooi. De lipstick valt wel op, maar hij is niet extreem knallend waardoor je hem prima kunt dragen bij een dagelijkse look. De lipstick dekt goed en gelukkig trekt hij niet zo erg in de lijntjes van mijn lippen.
Na ongeveer anderhalf uur moet je de lipstick wel weer bij werken, maar dat is eigenlijk altijd zo bij de wat goedkopere lipsticks. Tijd voor 12 Blush my Lips (pluspunten voor de leuke namen trouwens). Ook al viel de swatch van deze kleur op mijn hand me een beetje tegen, op mijn lippen valt hij heel mooi uit! Hier is niets te merken van de matige pigmentatie en eigenlijk dekt hij gewoon super goed. De lipsticks hebben beide ook een fijne geur/smaak, wat niet geheel onbelangrijk is aangezien je het spul toch op je lippen smeert en je het de hele tijd proeft of ruikt. Deze lipstick moest ik jammer genoeg wel vrij snel bij werken. Na een uurtje merkte ik al dat de lipstick vooral in het midden van mijn lippen al aan het vervagen was.

Naar mijn mening zijn de nieuwe lipsticks van Essence weer een budgettopper! Vooral de kleur 13 Love Me valt er goed in de smaak: een kleur die iedereen goed staat. De lipsticks komen in een mooie verpakking, de pigmentatie is goed (vooral van Love Me) en de lipstick is heel gemakkelijk aan te brengen op je lippen.

Je vindt de nieuwe Essence Long Lasting Lipsticks voor €2,39 per stuk bij Kruidvat. Er zijn drie nieuwe kleuren: 11 Nude Kiss, 12 Blush My Lips en 13 Love Me.

44 opmerkingen:

 1. Wauw ze zijn beide prachtig en super goedkoop! Blush my lips is een toffe kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou gelukkig dat 12 op de lippen dan toch goed meeviel! Ik vind beide kleuren echt prachtig! Voor die prijs kan je ze niet laten liggen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige kleurtjes! Ik trek vanmiddag ook even een sprintje naar Kruidvat. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, dat ziet er niet verkeerd uit voor zo'n prijsje! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige kleuren!!

  xx
  http://everybodylovesicecream.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw wat een beauties! Mooie lipsticks en ik ga ze zeker even proberen :) Mooi artikel en prachtige foto's! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wauw! beide echt mooie tinten die ik met veel plezier zou dragen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind ze beide erg mooi. Die van de vorige collectie waren heel fijn, dus ik hoop deze ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een ontzettend prachtige foto's maak je met je nieuwe gadget :D. Love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben sowieso fan van de lipsticks van essence, de kleuren blijven altijd heel mooi zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh wauw, wat een mooie zeg! Ziet er heel goed uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Love Me vind ik echt een heel lief kleurtje! Kun je prima elke dag dragen. Blush my lips vind ik ook tof <3

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat hebben ze mooie kleuren toegevoegd aan de lijn! Die eerst zou ik wel eens durven kopen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Die roze kleur is echt prachtig!:)

  xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wauw! Ik ben sowieso ontzettend fan van deze collectie en ook deze kleuren zijn heel erg mooi! Ik vind ze allebei prachtig. Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mooie kleurtjes, die lichte vooral!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Oh die eerste, Love Me, vind ik echt heel erg mooi staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hele mooie lipstick! Die eerste kleur is echt iets voor mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Love me vind ik echt een heel tof kleurtje zeg! Die wil ik ook nog halen denk ik

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Prachtige kleuren! Ik vind vooral de eerste kleur die je geswatched hebt erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Vind beide kleurtjes erg mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. super mooi ik ga ze ook snel scoren!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. JEMIG! Die tweede, ik verwachtte echt niet zo een kwaliteit.. I'm buying it!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Die lipsticks zien er echt heel goed uit, wauw! Love Me is mijn favoriet.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wauw! Wat een mooie lipsticks! Blush my lips is mijn favoriet van deze twee.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wauw, ik vind ze allebei heel mooi! Als ik bij de kruidvat kom ga ik toch maar even kijken. Ik heb al een lipstick van Essence en die vind ik zo fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wat een prachtige kleurtjes. Ik heb al tientallen lipsticks, maar deze zijn wel héél erg mooi. Oh, deze foto's heb je toch gemaakt met die extra lenskapjes (of hoe noem je ze eigenlijk?). Nu heb je me in ieder geval overtuigd om ze ook te gaan bestellen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Prachtige kleurtjes! Zelf heb ik uit deze lijn ook al twee lipsticks, maar deze wil ik ook zeker gaan halen.
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Ik vind het hele fijne lipsticks, ik heb de Coral Calling.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Vind de rodere erg mooi! Fijn dat je net oprijd kwam om ze te scoren :-)!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Heel mooi! Vooral blush my lips! Ik heb net een nagellakje en een lipstick van Catrice gehaald van de nieuwe collectie! Alles is zo mooi! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Wauw, super mooie lipsticks! Erg goede pigmentatie en lekker budgetproof oook!

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Ik ga de eerste sowieso kopen als ik 'm zie, prachtig kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Mooie kleuren, goede budgettip! Echt een leuk en handig artikel :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Ik had ze al gezien in de winkel maar in mijn handen vielen ze tegen. Na deze review moet ik toch nog eens opnieuw gaan kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Wauw, wat een suppertoffe blog heb jij! En deze review is ook erg fijn, heb 'Love Me' meteen aangeschaft! ;)

  BeantwoordenVerwijderen