Quick Tip | Action Houten spiegel met lade

Action is één van mijn favoriete winkels. Je vindt er werkelijk alles: van leuke notitieboekjes tot handig spul voor in de keuken en van goedkope make-up tot leuke interieurspulletjes. En niet geheel onbelangrijk: dat alles voor een heel fijn prijsje! Elke keer als ik de Action in duik, kom ik weer met veel meer thuis dan gepland (oeps!) Maar ja, al die goedkope én handige dingetjes zijn ook zo aantrekkelijk.
Toen ik laatst in de Action was, scoorde ik weer zoiets leuks: namelijk dit handige klapspiegeltje met een laatje eronder.Ik was al lang op zoek naar een handige spiegel voor op mijn bureau. Een tijdje geleden besloot ik namelijk om mijn make-up stash te verplaatsen naar het ladekastje dat bij mijn bureau staat en sindsdien doe ik bijna dagelijks mijn make-up achter mijn bureau. Eerst gebruikte ik zo'n handspiegeltje, maar ik kan je vertellen: het is best irritant om oogpotlood aan te brengen met één hand. Daar moest dus snel verandering in komen.
Dit schattige spiegel kastje was eigenlijk precies wat ik in gedachten had! Het laatje eronder is ook nog eens hartstikke handig, want nu heb ik eindelijk een plekje om al mijn ringen in op te bergen.
Ik ben misschien nog van plan om het kastje wit te verven en hem te beplakken met een paar steentjes. Het lijkt me wel leuk om daar een DIY van te maken, dus als ik het van plan ben, laat ik het natuurlijk zien op mijn blog!
Als je nog op zoek bent naar een handige en leuke spiegel, neem dan zeker even een kijkje bij de Action.

Deze spiegel met lade kost maar €1,99 - geen geld natuurlijk voor zo'n leuk dingetje!

36 opmerkingen:

 1. Dat is echt een leuke tip zeg! Echt heel erg schattig zo'n ding. En twee euro is best wel goedkoop voor zoiets een spiegel alleen kost volgens mij al snel zoiets.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh leuk zeg! I love Action, ze hebben daar altijd wel iets leuks voor weinig geld! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb dit kastje ook! Ik heb hem wit geschilderd.:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, ziet er super schattig uit. Leuke ringen verzameling trouwens! Je zou het spiegeltje ook nog wit kunnen verven :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb deze ook en vind hem echt super handig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een schattig ladekastje! Ik heb deze nog nooit gezien bij de Action!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk spiegeltje ! Ik zag hem ook maar heb nu ff teveel spullen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb deze ook, super handig!! Zelf bewaar ik mijn bonnetjes in het laatje.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een schatje! Je kan hem eventueel ook een leuk kleurtje geven!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super leuk! :) En maar 2 euro; dat is inderdaad niks!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een super schattig spiegeltje!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die spiegeltjes heb ik ook jaren gehad, wat grappig dat ze 'm nog steeds verkopen! Hij is inderdaad super leuk, en door dat ongebeitste hout handig voor een DIY. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat leuk, en ook helemaal niet duur. Dringend naar de action hihi.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heel leuk! En de prijs is ook erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Omg echt super cute! Ik hou van de Action haha. Ik volg je nu! Je schrijft super leuk.

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik denk dat ik hem nog wel zou verven.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Dat is echt geen geld nee. Erg leuk. Ben benieuwd wat je er van gaat maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wauw, echt superleuk en voor een heerlijk prijsje :)

  Xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Superschattig! Leuke tip - ziet er top uit. Heb het voorlopig alleen niet nodig! ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ah die is zo leuk! En dat voor zo'n prijsje?! Want it!

  BeantwoordenVerwijderen