Interior | Desk inspiration

Mijn bureau is één van mijn favoriete plekjes in mijn kamer. Ik zit achter mijn bureau om te bloggen, om mijn huiswerk te maken en zelfs mijn make-up doe ik wel eens achter mijn bureau als ik heel lui ben. Ik breng dus heel wat uurtjes door op mijn bureaustoel en daarom vind ik het belangrijk dat mijn bureau er gezellig uitziet, maar toch nog geordend en niet te druk. Pinterest is één van mijn grootste inspiratiebronnen op het gebied van interieur, ik kan er uren plaatjes kijken. Ook zijn er een heleboel gave, ingerichte bureaus te vinden, die ik graag met jullie deel. Wie weet doe je zo ook nog wat inspiratie op!

bron 1 / bron 2
Het eerste bureau ziet er zo vrolijk uit! Zo te zien staat er een schoolbord boven het bureau waar allerlei kleurrijke kaartjes op zijn geplaatst. Het geheel oogt toch rustig, doordat het bureau wit is. En hoe tof is die stoel?
Op de tweede foto is al het meubilair wit, ik vind dat zo mooi! Het plantje op het bureau, geeft toch wat kleur aan het geheel en alle dingen die op de muur hangen zien er ook zo leuk uit!

bron 1 / bron 2 
Wauw, ik hou van de kleur van het eerste bureau! De tafelbladen zijn blauw geschilderd, terwijl de laatjes en poten nog wit zijn. Ik zou er zelf nooit op komen, maar ik vind het er ontzettend leuk uit zien.
Foto twee is een gezellig bureauhoekje. Een mok gebruiken als pennenbakje vind ik een leuk idee en de bloemetjes zijn ook tof! 

bron 1 / bron 2
Ik wil altijd nog zo'n mooie, vintage landkaart voor boven mijn bureau. Op de eerste foto hangt er een hele gave plattegrond van Parijs, love it! Ook het materiaal van de tafel vind ik erg mooi en die industriële bureaulamp is helemaal te gek! 
Foto twee is weer een mooi wit bureau, met drie laatjes. Een heel klassieke uitstraling, ik hou er wel van!

bron 1 / bron 2
Hoe het bureau van foto 1 is ingericht, vind ik niet direct heel bijzonder, maar wauw: het hout van het bureau is werkelijk prachtig! Foto twee vind ik in z'n geheel geweldig. De kozijnen zijn mintgroen, beter kun je het bij mij niet krijgen. Ook het tafeltje vind ik super leuk, zoiets zou ik heel graag willen scoren in de kringloop!

bron 1 / bron 2
Ik weet niet waarom, maar foto 1 zou zo uit een HEMA folder kunnen komen. Ik denk dat het komt door de turquoise accenten. En hoe leuk is dat konijnen beeld?! Check ook de houten diertjes op de bovenste plank, ik vind het leuk!
Foto twee is ook alweer zo'n droomkamer. Een mooi, hoog plafond en een bureau in een geweldige kleur. Ook het vaasje en de lamp vind ik weer heel tof!

bron 1 / bron 2
Dit zijn alweer de laatste twee desks die ik heb uitgekozen. Het valt me nu pas op dat op bijna elke foto wel een turquoise of mintgroen accent in terug komt, ik hou gewoon van die kleuren! Ook op de eerste foto zie je leuke mintgroene doosjes en zelfs de muur past er helemaal bij. Ook deze doorzichtige stoel is weer zo leuk, net als die lamp!
Foto twee is niet direct mijn stijl, ik ben niet zo van barok, maar toch vind ik het bureau heel gaaf, zo in een hoek! Dat zou ik wel willen. 

Welk bureau vind jij het leukst? 

36 opmerkingen:

 1. Leuke inspiratie! Ik vind de vierde echt heel erg leuk staan. X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. HEERLIJK! Ik ben dol op desk inspiratie, ik zoek het zelf ook supervaak op haha. Ik had al veel foto's in m'n mapje staan, maar toch nog een paar mooie nieuwe bureau's ontdekt :). Super post!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind die met het krijtbord het leukst :)! Maar stiekem heb ik mijn toekomstige droombureau of werkkamer al helemaal uitgedacht haha. Dat idee heb ik ook van een pinterest plaatje, maar helaas kan ik die in de reactie niet laten zien.
  Liefs, Demi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke inspiratie, ik wil binnenkort mijn bureau anders gaan inrichten omdat het veel te rommelig en onpraktisch is en ik net als jou er heel wat uurtje achter besteed. Leuk dus zo'n artikel.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een geweldige inspiratie, erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijne inspiraties! Ik zou echt van die clean en witte bureaus:)

  xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind ze allemaal wel iets hebben! Maar mijn fave is de eerste rij tweede en een na laatste eerste. ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh, ik deel je liefde absoluut! Zo'n groot houtenblad vind ik ontzettend mooi en dan met zo'n doorzichtige stoel en heel veel fotolijstjes en leuke plantjes.. *droomt verder*

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Superfijne en leuke inspiratie! Aah die desk met het mintgroen, love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mijn favoriet is het bureau met de blauwe tafelbladen. Ik ben zelf mijn kamer ook aan het 'verbouwen' en ga ook alles wit maken, met een paar kleuraccenten! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Aaaah de tweede foto, dat huisje! Echt ontzettend leuk! Ook erg handig om planken daarboven te hebben hangen, dan kan je daar de dingen kwijt die normaal je bureau zouden verstoppen, hihi. Liefs, Stella.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind het ook heerlijk om Pinterest af te speuren naar fijne inspiratie plaatjes. Er zitten zeker hele leuke werkplekjes tussen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Fijne inspiratie! op de hemapersdag hadden ze ook zoveel leuke spulletjes voor op en om je bureau!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. mooie inspiratie, hier hou ik ook wel van!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een heerlijke inspiratie post. Hierdoor krijg ik zin mn kantoortje weer helemaal om te gooien haha!

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oehh ik hou hier echt van.

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Super mooie bureaus allemaal! Mijn bureau is echt chaos, snel wat aan veranderen als ik dit zie.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hele leuke inspiratie!!

  http://www.fashion-hooked.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Heerlijke inspiratie <3 Ik hou echt van die organize dingen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een leuke inspiratie! Ik wil een heel groot steigerhouten bureau, maar voor nu ben ik ook wel tevreden met mijn simpele tafel van IKEA, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Mooie inspiratie! Nu heb ik zin om mijn hele studeer/blog kamer opnieuw in te richten!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Super leuke inspiratie! Ik krijg gelijk zin om naar de action te gaan om leuke hebbedingetjes te kopen voor mijn bureau haha! Vooral de eerste 2 plaatjes vind ik echt tof.

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 23. OMG Heerlijk! Wat een fijne inspiratie is dit!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Oeeh, ik vind ze allemaal heel leuk, maar ze zijn toch wel te druk voor mij. Mijn bureau moet zo leeg en rustig mogelijk zijn, anders word ik helemaal gek, haha! En bovendien staat hij voor het raam, dus die muurversieringen gaan al niet op bij mij...

  Xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wauw dit is echt super inspirerend!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Hele mooie en fijn inspiratie zeg :)

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Ik vind vooral een iMac heel mooi op een bureau, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Wat een superleuke, mooie en verschillende bureau's heb je uitgezocht, leuk! Vind die met het blauwe tafelblad erg leuk, ook mooi met een deel zo overdwars in de kamer. Als je de ruimte hebt lijkt me dat heel fijn :) Sowieso vind ik een groot en ruim bureau heel fijn haha! Die in de hoek is ook mooi ja en die een na laatste met spiegel is ook héél tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Leuke inspiratie! Ik vind die witte muren altijd zo mooi en dan met verschillende kleuraccenten die er uit springen! Alleen is mijn kamer best wel rommelig vergeleken met zulk soort foto's.. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Die met die mintgroene kozijnen! GEWELDIG! Ik heb mintgroene muren in de huiskamer en heel toevallig ga ik een bloghoekje maken voor mezelf, bedankt voor de inspiratie!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Prachtig, precies waarnaar ik op zoek was!
  Super bedankt voor het posten.

  BeantwoordenVerwijderen