Persoonlijk kletspraatje | Mijn laatste stagedag + nieuw begin

Hoi allemaal! Het is weer de hoogste tijd voor een persoonlijk kletspraatje. Zo nu en dan vind ik het heerlijk om er even goed voor te gaan zitten en jullie op de hoogte te stellen wat er allemaal in mijn leventje gebeurt. Er staan namelijk weer een heleboel nieuwe dingen te gebeuren!

Mijn laatste stagedag bij SimplyPR
Vandaag is de laatste dag van een hele leuke periode en tegelijkertijd ook het begin van een hele nieuwe periode. Vandaag is namelijk mijn aller-aller-allerlaatste stagedagje bij SimplyPR. Van tevoren had ik wel verwacht dat die vijf maanden zo voorbij zouden vliegen, maar dat het zó snel zou gaan, had ik echt niet durven denken. Vijf maanden lang heb ik me bezig gehouden met de PR van hele leuke beauty- en lifestylemerken, met als favorieten GOSH en het nieuwe make-upmerk ARTDECO. Ik heb mee geholpen met het organiseren van het BaByliss Bloggersevent en de persdag, honderden pakketjes verstuurd en persberichten gemaakt. En mensen, wat heb ik het naar mijn zin gehad. Als ik nog vijf maanden had kunnen blijven, had ik dat zonder twijfel gedaan. Afgelopen dinsdag had ik mijn beoordelingsgesprek met mijn stagebegeleider en daar kreeg ik mijn eindcijfer te horen: een 8,7! Wauw, dat had ik echt nooit verwacht, je kunt vast wel begrijpen dat ik ontzettend blij ben met dit mooie cijfer! SimplyPR is een heel gezellig bedrijf en ik ga ook alle lieve collega's en stagiaires stiekem wel een beetje missen.
Maar ergens is het ook wel lekker dat ik nu klaar ben. Ik heb namelijk vijf maanden lang ruim 40 uur in de week gewerkt en dat betekent dat je ongeveer nul punt nul vrije tijd hebt. En dat viel me, vooral in het begin, wel tegen. Want ik wilde nog steeds graag bloggen en elke dag een artikel plaatsen! Maar dat betekende dat ik het hele weekend aan mijn blog moest werken - de enige twee dagen dat ik vrij was. Ik moest alles heel erg goed inplannen, in één keer zeven artikelen verzinnen en schrijven en daardoor zag ik mijn vrienden soms twee weken lang niet. Eigenlijk was ik gewoon 7 dagen in de week aan het werk. En dat was natuurlijk niet altijd leuk. Ik denk ook zeker niet dat jullie van me verwachten of eisen dat ik elke dag iets op mijn blog plaats en daardoor geen sociaal leven meer heb. Na een tijdje had ik de draai beter gevonden en lukte het me alsnog om 6 of 7 artikelen in een week te plaatsen én nog steeds tijd te hebben voor mijn vrienden.

VAKANTIE!
En nu? Wat gaat er nu allemaal gebeuren? Allereerst heb ik nog drie weken vakantie voordat ik weer naar school moet. DRIE WEKEN! Ik heb al in geen twee jaar drie volledige weken achter elkaar vrij gehad, omdat ik altijd wel aan het werk was. Ik heb al een aantal leuke dingen op de planning staan: ik heb nu eindelijk meer vrije tijd en dus wil ik meer artikelen voor mijn blog gaan maken, interviews houden en meer filmpjes maken. Ook staat er nog een dagje Antwerpen op de planning, een leuk huisfeestje volgende week en ik ga een minivakantie boeken met m'n zusje naar Polen of iets in die richting! Yay! :)


I'm moving out!
Ik heb mijn kamer nog tot 1 februari en dat betekent dus dat ik er voor die tijd uit moet. Weg uit mijn kamer waar ik het ruim zeven maanden prima naar mijn zin heb gehad en ook weg bij mijn huisgenootjes die ik heel erg ga missen! Ik heb lang zitten wikken en wegen wat ik zou gaan doen. Ik zit namelijk op school in Ede en woonde bij mijn ouders. Het zou dus heel logisch zijn om gewoon weer terug te gaan. Maar nu ik ruim zeven maanden lang van het op mezelf wonen heb mogen proeven, wil ik liever ook in Ede op kamers gaan. Gelukkig heeft het geen haast en kijk ik wel wat er op m'n pad komt!

Back to school
Begin februari ga ik weer naar school. Ik heb dan eerst een blok normale lessen en dan heb ik in het laatste blok mijn minor. Ik ga de minor International Communication doen. Ik ben namelijk dol op andere culturen, hun gewoontes en de Engelse taal. Tijdens deze minor ga ik ook een week een onderzoek doen in het buitenland, waarschijnlijk wordt dat Istanbul. Ook komen er studenten van over de hele wereld naar onze school, van Kenia tot Pakistan, waarmee we lessen gaan volgen. Het lijkt me een hele interessante, leuke en leerzame minor en kan dan ook niet wachten totdat het zo ver is!

Blog
Ik kan niet anders zeggen dan dat het ontzettend goed gaat met mijn blog. In december haalde ik de 1000 volgers op Bloglovin', inmiddels zijn dat er alweer bijna 1100! Ik verbaas me er elke keer over waar jullie toch weer vandaan komen. Er komen ook weer een heleboel leuke projectjes aan, waar ik nog niets over kan vertellen, maar dat zien jullie natuurlijk vanzelf wel! Bovendien barst ik ook van de inspiratie voor nieuwe artikelen dus ook die kunnen jullie zeker verwachten de komende tijd. Voor de rest ga ik gewoon lekker bloggen, zoals ik eigenlijk altijd al heb gedaan. Want dat is wat ik het liefste doe! :)

Liefs,
Nicole

45 opmerkingen:

 1. Ahh wat een positief bericht! Ergens jammer dat je stage afgelopen is maar nu heb je wel meer tijd:) Nu lekker genieten van je vakantie. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een goed eindcijfer, van harte gefeliciteerd. Je hebt je vakantie wel verdiend, geniet ervan.
  Groetjes Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk kletspraatje. Fijn dat stage zo goed bevallen is. Geniet van je vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je bent echt toe aan een holiday!
  Ik hoop dat je een leuk en knus huisje voor jezelf zal vinden.
  Zo, je hebt een mooie vakantie verdient.
  Happy holiday....... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw wat een supermooi eindcijfer, lijkt me welverdiend na 5 maanden zo hard werken!
  Veel plezier komende drie weken, nu lekker genieten van je vrije tijd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat klinkt allemaal erg positief! Geniet lekker van je drie weken vrij, dat heb je wel verdiend lijkt me zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, supergoed cijfer voor je stage! Leek me ook vet leuk om daar stage te lopen :)
  En 3 weken vrij, dat heb je wel verdiend hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk zeg allemaal! Geniet van je vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk om te lezen. Ik snap dat je het naar je zin hebt gehad, klinkt ook erg leuk! Geniet lekker van je drie vrije weken. Die heb je wel verdiend!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw een 8.7.. Wat een goed cijfer zeg! Die minor klinkt ook super vet trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw wat gaaf! En wat een prachtig cijfer, daar mag je zeker trots op zijn! Geniet nu lekker van je vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik blijf jaloers dat je stage het gelopen bij SimplyPR. Nu kan je weer eventjes bijkomen, heerlijk die drie weken vakantie! Mij lijkt het wel erg moeilijk om je eigen plekje te verlaten en weer bij je ouders te gaan wonen.. XO

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw wat een geweldig eind cijfer. En wat fijn dat je het zo na je zin hebt gehad.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Geweldig eindcijfer heb je !!! Wat een mooie dame ben je ik ben jaloers!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Jammer dat je stage is afgelopen maar wat een prachtig cijfer!! :D En heerlijk dat je nu even 3 weken vakantie hebt en lekker kunt bijkomen van alles. Tof dat je ook op een minivakantie wilt, ben benieuwd wat je bestemming wordt! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een super cijfer heb je gehaald! Ik ben heel erg benieuwd wat je uiteindelijk van je minor gaat vinden, ik studeer zelf International Communication en ik vind het echt te gek :) En Istanbul is zo'n onwijs mooie stad! Geniet van je vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuk om te lezen! Fijn dat je het zo naar je zin had op stage.
  En super goed van je cijfer! Geniet van je 3 vrije weken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat fijn dat je zo'n leuke stage hebt gehad en wat een prachtig cijfer heb je gehaald! Geniet van je 3 weken vakantie, en hopelijk gaat het daarna weer goed op school. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Heel leuk om te lezen! International Communication klinkt super interessant!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat fijn dat het zo goed met je gaat, wat een leuke minor ga je doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wauw gefeliciteerd met je cijfer, super goed! En er staan heel wat leuke dingen op je te wachten, wauw! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Super leuk dat je ons even bijpraat, het lijkt me zo gaaf om daar ook stage te lopen of iets in die richting wat jij hebt gedaan. Ook snap ik goed dat het best wel even wel weer even wennen zou zijn als je nu weer thuis gaat wonen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Heel leuk om te lezen, geniet van je vrije tijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Het lijkt me zo leuk, je stage! Veel succes met alles en geniet van je welverdiende drie weken vakantie! xliefs

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wat fijn dat je zo'n leuke tijd hebt gehad bij Simply PR en je stage met zo'n hoog cijfer hebt afgesloten! Geniet van je vakantie want die heb je zeker verdiend :)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Fijn dat je het zo fijn hebt gehad op stage, ik begin 3 februari met stage en ik hoop zo dat ik ook een leuke stage heb aangezien het vorig jaar helemaal niets was. Geniet van je vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Ik ben wel benieuwd wat voor studie jij doet! Klinkt leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik doe HBO Communicatie! En dat is zeker een leuke studie ja! :)

   Verwijderen
 28. wauw klinkt super ik heb jou echt zien groeien in je blog en dat is echt WAUW
  en ben er ook echt jaloers op dat het zo goed met je gaat! dat mag je best weten haha maar geniet ervan meis! top dat het zo goed gaat.. daar doe je het ook voor! een goed weekend alvast x

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Dit klinkt als één en al positiviteit. Wat ontzettend fijn om te lezen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Jeetje wat een hoog cijfer zeg. Gefeliciteerd! Super dat het zo goed gaat allemaal.

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Heel leuk om dit allemaal eens te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Leuk om te lezen hoe het met je gaat Nicole! Wat heb je een goed cijfer voor je stage gekregen, gefelciteerd :). Geniet van je vakantie en daarna weer lekker verder studeren. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Leuk persoonlijk praatje. Wauw wat een mega goed eindcijfer Nicole! Dat verdien je :)
  Heerlijk, nu kan je even 3 weken genieten van de vrije tijd. Veel plezier in Antwerpen!

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Wat een geweldig artikel en mooie update. Je hebt ontzettend veel bereikt in zo'n korte tijd! Tof dat je misschien naar Polen gaat, voor tips en trucs... let me know! Ik ben half Pools en kom er al mijn hele leven. Kraków is ook echt een prachtige stad als je daar nog niet eerder bent geweest, zeker een aanrader :) Geniet van je vakantie lieverd, je hebt het super gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Ahh jammer dat je stage is afgelopen, maar fijn dat je het er zo naar je zin hebt gehad! Geniet van je vakantie! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Wat een leuke post zeg!
  Ik begrijp je helemaal over tijd te kort komen om te kunnen bloggen!
  Ik heb daar nu ook moeite mee, met tijd verdelen tussen m'n studie en het bloggen.
  Gefeliciteerd met je mooie cijfer, super goed zeg!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Wat vliegt de tijd dan! Knap dat je dan nog kunt bloggen. Ik ga zo'n 15 uur per week naar school en nog red ik het niet. Ja ik heb veel zelfstudie daarbuiten. Maar het lukt me toch niet om al mijn tijd goed te gebruiken voor het werk dat ik zou willen verrichten. Dat is wel jammer. Maar goed, ik vind het nog steeds leuk om te bloggen, dus dan maak ik daar graag een beetje tijd voor vrij.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Wat een mooi cijfer zeg! En wat fijn dat je nu 3 weken vakantie hebt :) Lekker tijd voor jezelf! Enne, tot over 3 weken op school! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Ik weet niet hoeveel weken je nog over hebt nu ik dit artikel lees, maar geniet nog van de vrije tijd! Een 8,7 is supergoed, you go girl! Instanbul, wow dat zou dan zo tof zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Wat een goed cijfer zeg. Ja het zijn hele leuke meiden bij Simply, helemaal mee eens

  BeantwoordenVerwijderen