Budgetbeauty | GOSH BB Powder - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Budgetbeauty | GOSH BB Powder


Er zijn tegenwoordig al zoveel verschillende soorten bijzondere make-upproducten op de markt: lipgloss en lippenstift in één, eyeliner en highlighter in één kitje, mascara met een verlengborsteltje... je kunt het zo gek niet bedenken of het bestaat al. Het wordt daarom ook steeds moeilijker om met een geheel nieuw product te komen. Toch is het GOSH gelukt en introduceerden ze een paar weken geleden de BB-powder. Hier had ik nog nooit van gehoord! Ik was ontzettend nieuwsgierig naar het product en daarom zeker het testen waard.


Inmiddels kan ik wel zeggen dat GOSH tot één van mijn favoriete merken behoort. De producten hebben mooie en bijzondere kleuren, de pigmentatie is fantastisch en ook komen ze steeds weer met nieuwe en innovatieve producten. Toen ik voor het eerst over de BB-powder hoorde, werd ik direct enthousiast! Je kunt het namelijk zien als een BB-cream in poedervorm. BB-creams staan erom bekend dat ze lichtdekkend zijn en ook nog eens een verzorgende werking hebben. Als ik moet kiezen tussen een foundation en een BB-cream, ga ik ook zeker eerder voor een BB-cream omdat deze een veel mindere dekking hebben, waardoor je er niet meteen als een Barbie uit ziet. Zoals je op de foto hierboven ziet, is de BB-powder lichtroze van kleur als je hem swatcht op je hand. 

De BB-powder van GOSH is verkrijgbaar in drie verschillende tinten: 02 Sand, 04 Beige en 06 Warm Beige. Ik testte de 02 Sand, een perfecte lichte kleur voor mijn net zo lichtje huidje. Je kunt enkel het poeder gebruiken als basis voor je gezicht, maar je kunt het ook gebruiken over een foundation of BB-cream heen om de ongewenste glans uit je gezicht weg te halen. 

Zo ziet mijn huid er zonder BB-powder uit. Ik heb niet snel last van puistjes of oneffendheden. Zoals je ziet is mijn huid een beetje rood en heb ik last van droge plekjes onder mijn ogen en bij mijn neus. Ook vallen mijn sproetjes best wel op, maar die hoeven van mij niet compleet bedekt zijn. 

En dit is hoe het eruit ziet na het gebruik van een foundation met de BB-powder! Zoals je ziet zijn mijn roodheden verdwenen en geeft het mijn gezicht een hele zachte gloed. De poeder voelt onwijs fijn aan op je huid en heeft ook nog eens een matterende werking.
Ik probeerde de poeder ook uit zonder foundation, maar toen zag ik niet zoveel verschil. Ik vind het daarom geen geschikt product om te gebruiken zonder foundation of BB-cream, maar in combinatie met foundation of BB-cream, is het echt een top product!

Je vindt de BB-powder voor €9,99 bij Kruidvat.

Ben jij al bekend met de BB-powder van GOSH? Lijkt het jou een fijn product?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

22 opmerkingen:

 1. jammer dat je het perse moet gebruiken met een foundation >.<

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind hem er goed uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Toevallig heb ik deze vorige week gekregen en ben er heel tevreden over! Alleen gebruik ik hem om mee te shapen, want ik heb kleur 06 en die is behoorlijk donker :).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Staat je super mooi en ziet er goed uit!!
  Deze ga ik zeker eens uitproberen!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik had hier nog niet eerder van gehoord. Het ziet er goed uit maar ik ga het denk ik niet gebruiken, heb namelijk echt foundation nodig vanwege mijn couperose.

  Liefs.
  Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt prima! Maar waarom echt nou weer "BB poeder" haha. 't Is eigenlijk gewoon een fixing powder.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lijkt me op zich wel een fijne en matterende poeder, maar ook ik snap de naam BB niet zo, lijkt inderdaad meer een fixing powder.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jammer dat er toch nog wat onder moet! Ziet er wel natuurlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, samen met de foundation geeft het wel echt een mooi effect vind ik! Liefs, Stella.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Elke keer wanneer Gosh een goede actie heeft, zijn deze uitverkocht. Hoe vaak ik deze al niet heb misgegrepen, hij lijkt me superfijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik had eerlijk gezegd nog nooit van een BB Powder gehoord. Zelf gebruik ik nooit poeders maar alleen foundation als basis maar ik kan me voorstellen dat er meiden zijn die graag een poeder gebruiken om een niet al te glimmend hoofd te hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hij dekt echt supermooi! Ik had er nog nooit van gehoord!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ziet er mooi uit, lijkt me echt een heel fijn product!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw, je ziet inderdaad een goed verschil! Ik ga het product zeker onthouden voor later :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Klinkt als een fijn product!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Anoniem9.1.14

  Wat een mooie foto's weer! Ziet er goed uit! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ziet er fijn uit, goede review! Nicole, ik heb vandaag een artikel op mijn blog gezet van mijn favoriete blogs, jij staat er ook tussen :)

  liefs bo
  stuffbybo.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Grappig, ik had er nog nooit van gehoord! Het ziet er goed uit, maar ik gebruik meestal alleen poeder zonder foundation of BB cream, dus ik denk niet dat deze geschikt voor mij is. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een mooie review! Ik vind de werking ervan heel prettig en het matterende effect wordt heel goed zichtbaar :)

  BeantwoordenVerwijderen