New in | H&M laarsjes en Jazzies sjaal

Ik heb weer twee items aan mijn garderobe kunnen toevoegen de ik maar wát graag met jullie deel! Op Oudjaarsdag ging ik met mijn zusje shoppen in Utrecht en daar spotte ik deze perfecte zwarte laarsjes al bij de H&M. Ik werd meteen verliefd en ze zaten ook nog eens als gegoten. Ik wilde deze schatjes het liefst meteen meenemen zodat ik ze dezelfde avond nog aan kon, maar - ik als echte koopjesjager - wist dat ik ze via internet met een paar fijne kortingscodes vast voor wat minder geld naar huis kon klikken!
De sjaal komt uit de webshop Jazzies, de leuke sieradenwebshop van mijn collega Jessica bij SimplyPR. Toen ik afgelopen week afscheid nam, kreeg ik deze super mooie sjaal als afscheidscadeautje!
Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog nooit wat had besteld bij de H&M, sowieso heb ik er al heel erg lang niets meer gekocht. Maar deze laarsjes vond ik direct geweldig! Ik wist dat je bij een online bestelling gebruik kunt maken van twee verschillende kortingscodes, waardoor je aankoopjes ineens een stuk goedkoper worden! Uiteindelijk vond ik twee kortingscodes: een code waarbij je 25% korting kreeg over het hele aankoopbedrag als je je inschreef voor de nieuwsbrief én een code waarbij je geen verzendkosten hoefde te betalen. Deze laatste code is nog geldig tot 19 januari, dus mocht je er nog gebruik van willen maken, doe dat dan snel! Het is de code 1055. 

De laarsjes kostten in eerste instantie €29,99 maar uiteindelijk scoorde ik ze voor €22,-. Scheelt toch weer wat centjes en dat is natuurlijk altijd fijn! Ik ben echt heel erg blij met deze perfecte zwarte laarsjes en een outfitpost met mijn nieuwe booties is on its way! 


Mijn tweede nieuwe item is de sjaal van Jazzies. Ik ben sowieso gek op sjaals en zelfs al is het zomer, dan nog zou ik het liefst de hele dag zo'n lekkere, warme sjaal om hebben. Jessica dacht dat deze sjaal wel iets voor mij zou zijn en daar heeft ze zeker gelijk in! De kleurtjes vind ik heel erg mooi en perfect voor dit seizoen. Het is echt een gigantisch brede en dikke sjaal, love it! Echt een heel erg leuk afscheidscadeautje!
Helaas gaat Jessica stoppen met haar webshop en daarom is er nu korting tot wel 70%. Mocht je dus nog op zoek zijn naar een mooie sjaal, armband of ketting - je vindt het zeker bij Jazzies!

Wat vind jij van mijn nieuwe laarsjes en sjaal? 

55 opmerkingen:

 1. Ze zijn super leuk! Wat een prachtige sjaal :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie items, ik vind de sjaal vooral prachtig! Ik kijk ook meteen even in haar webshop :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de laarsjes ontzettend leuk! Simpel, maar toch niet! En de sjaal staat je echt leuk in je gezicht! Die groene kleur samen met dat paarse en rode maakt hem echt 'anders'. Onwijs veel plezier ervan! Liefs, Stella.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De sjaal staat je prachtig! En de laarsjes zijn echt heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke aankopen. Die sjaal heb ik ook. Heerlijk warm!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind je nieuwe fashion items heel erg leuk! Vooral de sjaal is erg mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige sjaal! Ik vind de laarsjes ook erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie aankopen. Je sjaal is heel erg leuk en je schoenen zijn ook erg mooi!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie sjaal zeg. Staat je ook mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie sjaal! Je laarsjes zijn ook erg leuk! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die laarsjes zijn echt perfect! En de sjaal vind ik ook super mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. De sjaal staat je echt goed!,Die laarsjes zijn echt mooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een super leuke items! Ik heb pas ook soort gelijke laarsjes bij de H&M gekocht en die draag ik echt zo goed als iedere dag. Deze zijn ook erg tof :) De sjaal is ook erg leuk, de kleur staat je echt heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw wat een mooie items! Die sjaal is zoooo leuk, mooie kleuren ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Die laarsjes vind ik echt super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een leuke laarsjes. Je sjaal trouwens ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik heb de laarsjes ook. Ze zijn zo leuk! :D

  X lisa

  www.llittleblonde.com

  BeantwoordenVerwijderen
 18. die laarsjes zijn echt gaaf! en die sjaal ook, zou ik zo kunnen kopen

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Jaaa je hebt eindelijk je laarsjes, ze zijn echt super leuk! De sjaal is ook lekker vrolijk, die fleurt je outfit zeker op tijdens de koude winterdagen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik heb ook al tijden niks meer bij H&M gekocht en sowieso nog nooit schoenen eigenlijk. De sjaal is wel heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Beide erg leuk! Mijn laarsjes van de H&M draag ik ook heel erg graag!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. De laarsjes zijn leuk en de sjaal past goed bij je!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Prachtige laarzen, ik kan denk ik niet bestellen via de H&M site. Vind het nergens, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Leuke aankoopjes! Vooral de laarsjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik vind de laarsjes en de sjaal allebei heel erg leuk! Die sjaal heeft lekker veel vrolijke kleuren. Handig van die code voor gratis verzendkosten. Ik moet nog wat bestellen voor mijn verjaardag, deze week nog doen dus. Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wauw wat een leuke aankopen!
  Je laarsjes zijn supermooi, lekker simpel, strak en goed te combineren. Je sjaal vind ik ook erg mooi, mooie kleuren bij elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Van die sjaal heb ik de versie van vorig jaar. Echt een super fijne sjaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Mooie laarsjes! Die sjaal ziet er erg fijn uit, tof dat je hem kreeg bij je afscheid!

  ♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Die sjaal staat je heel leuk, en super toffe laarsjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Die sjaal is zoooo leuk! Die laarsjes had ik ook besteld, maar ik pas ze helaas niet vanwege mijn hoge wreef, grrr.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Hele mooie items! Die laarsjes zijn echt mooi :) Lang leve de kortingscodes van H&M! :D

  Xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Oh die laarsjes zijn gaaf zeg! En wat sta je mooi op die laatste foto (:

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Die laarsjes zijn echt super leuk! En lekker goedkoop! Ben benieuwd naar de outfitpost!

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Oeh wat een gave sjaal! Echt heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Heerlijke sjaal zeg! Lijkt me lekker warm.

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Wauw die sjaal! Prachtig! En je laarsjes zijn ook echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Oh wauw die laarsjes en sjaal <3 prachtig!!
  Wat lief dat je de sjaal als afscheidscadeau hebt gekregen.

  Liefs,
  Jamie

  BeantwoordenVerwijderen
 38. wat een heerlijke laarsjes. Niks zo fijn als schoenen die overal bij passe en alles classy maken

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Wat een fijne laarsjes! Mooi neutraal, maar wel heel chic, ideaal! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 40. De laarsjes zijn geweldig! Ik vind de sjaal je ook super leuk staan ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Perfecte zwarte laarsje sen wat een leuke sjaal!

  BeantwoordenVerwijderen