Budgetbeauty | Miss Sporty So Clear coverstick + foundation - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Budgetbeauty | Miss Sporty So Clear coverstick + foundation


Eén van mijn favoriete budgetmerken Miss Sporty komt weer met iets nieuws: de So Clear Anti-spot collectie. De collectie bestaat uit drie nieuwe producten: een coverstick, foundation en powder. Wat de producten van deze nieuwe lijn beloven? Een gezonde, zachte en regelmatige huid doordat je met de producten ongewenste glans, puistjes en oneffenheden gemakkelijk camoufleert. En wie wil er nu niet een perfecte huid? Je snapt het al, ik ben razend benieuwd naar de producten!


Ik ontving twee producten van de lijn om te testen: de foundation en de coverstick. Voordat je de foundation op je gezicht aanbrengt, ga je eerst aan de slag met de coverstick. Deze komt in een hele handige verpakking die me doet denken aan een lippenstift. Als je de stick omhoog draait, zie je ook dat de vorm zelfs op een lipstick lijkt! Hiermee kun je heel gemakkelijk puistjes en rode vlekjes op je gezicht camoufleren.

En zo ziet het product er uit op mijn hand. Niet super dekkend, maar op het eerste gezicht wel dekkend genoeg. Het product heeft een hele fijne en zachte textuur en smeert gemakkelijk uit.

Nu heb ik niet echt last van puistjes, maar wel last van donkere kringen en rode plekjes onder mijn ogen. Zou de stick ook daarvoor werken? Ik probeerde het uit!


Het resultaat is wat mij betreft niet echt bluffend, maar toch merk ik wel degelijk verschil. Op de bovenste foto zie je mijn gezicht voordat ik de coverstick gebruikte en op de tweede foto heb ik de coverstick onder mijn ogen aangebracht. Het rood is verdwenen en ook al dekt het niet zo goed als een echte concealer (ik vind dat je nog steeds de donkere kringen onder mijn ogen ziet), ik zie er wel echt een stuk fitter uit. Het lijkt me wél een heel fijn product voor mensen die wel snel last hebben van rode vlekjes of puistjes, omdat de coverstick deze plekjes goed camoufleert.

Dan gaan we door naar stap 2, de foundation. Alle foundation van Miss Sporty komt in een tube. Ziet er misschien niet zo luxe uit, maar voor de prijs die je neerlegt voor het product, kun je dat ook niet echt verwachten. Ik ontving de foundation in de lichtste kleur. Aangezien ik echt een extreem lichte, bijna witte huid heb, is vaak zelfs de lichtste kleur niet licht genoeg.

Gelukkig is deze kleur wel écht heel licht en past hij perfect bij mijn huidskleur. De foundation is semi-dekkend, wat ik altijd heel belangrijk vind aan een foundation. Ik vind het verschrikkelijk om erbij te lopen met een geplamuurd hoofd en bovendien heb ik dat ook helemaal niet nodig. Als hij mijn huid maar mooi egaal maakt en de rode vlekjes camoufleert, vind ik het al prima!


De eerste foto nam ik voordat ik de foundation op mijn gezicht had aangebracht. Zoals je ziet hier en daar wat kleine rode vlekjes. Maar na het gebruik van de foundation waren die als sneeuw voor de zon verdwenen. Wauwie! Bij de collectie hoort ook nog een pressed powder, maar deze heb ik helaas niet ontvangen. Op de foto waar ik de foundation op heb, heb ik slechts een beetje afgepoederd met een matterende poeder. Eigenlijk was dit bijna niet nodig, want de foundation was helemaal niet glanzend. Ook dat vind ik een enorm pluspunt!

En hierboven nog even een foto waar ik de rest van mijn make-up heb gedaan. De foundation en coverstick dienen echt als een hele fijne basis voor de rest van mijn gezicht en mijn gezicht voelde gedurende de rest van de dag heel zacht aan. Ik ben fan!

De Miss Sporty So Clear producten zijn wat mij betreft een hele waardevolle toevoeging aan het assortiment! Vooral de foundation vind ik een echte aanrader. Je bent binnen no time klaar met deze routine en je huid ziet er egaal, gezond en zacht uit. Ook voor de lange termijn schijnen deze producten goed te zijn, doordat de producten antibacterieel zijn en nieuwe oneffenheden voorkomen. Naar aanleiding van een onderzoek zag 94% van de gebruikers verbetering van hun huid. Ik ben van plan om deze producten de komende weken ook te gaan gebruiken en ik ben benieuwd wat het nog meer voor mijn huid doet!

De Miss Sporty So Clear foundation kost €4,49 en de Coverstick kost €2,99. Je vindt de producten van Miss Sporty bij Etos.

Wat vind jij van deze producten? Lijken ze je fijn?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

33 opmerkingen:

 1. Wauw, het ziet er echt ontzettend natuurlijk uit op je gezicht! Fijn om te weten dat de foundation echt heel licht is, want ik heb ook vaak moeite met het vinden van kleuren die licht genoeg zijn. Het lijken me goede producten als ik dit zo lees, zeker voor die prijs!
  Ik ben trouwens ook wel benieuwd of je op de lange termijn nog merkt dat het iets voor je huid doet. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De foundation ziet er echt super mooi uit. Ik gebruik zelf altijd de pressed powder van Miss Sporty en die vind ik ook erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie verpakkingen! Het spreekt me wel aan dat het goed werkt tegen rode vlekjes, misschien toch eens iets proberen :)

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijne review! De foundation klinkt supergoed! Ook top dat die in zo'n lichte kleur is. Normaal is dat een drama want dan zijn ze veelste donker. Ik denk dat ik de coverstick oversla maar de foundation zeker ga kopen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt heel goed! De foundation lijkt me fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik gebruik altijd de eyeliner van Miss Sporty, maar bovenstaande producten ga ik toch ook maar eens aanschaffen, klinkt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het effect heel mooi, heel natuurlijk ziet het er uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die coverstick lijkt mij heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. de foundation geeft een mooi effect!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Anoniem13.1.14

  Wauw, wat mooi zeg! Het ziet er heel natuurlijk uit! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind het een mooi resultaat hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Voor die prijs vind ik het resultaat erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Woow je ziet echt wel verschil, en dat voor die prijs inderdaad! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw, dat had ik stiekem echt niet van Miss Sporty verwacht! Misschien moet ik toch mijn Etos giftcard aan Mis Sporty producten uit gaan geven! Liefs, Stella. PS; Je maakt erg mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wauw, ik vind het resultaat van allebei er eigenlijk erg goed uit zien! Zeker de foundation :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mooi effect en leuk prijsje natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Anoniem13.1.14

  Klinkt erg fijn, het resultaat vind ik ook erg mooi! Het prijsje ook, voor dat geld wil ik het wel proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ziet er voor die prijs goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een leuke producten! Ik ga er eens een kijkje bij nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wauw, wat een mooi natuurlijk resultaat! Lijken me echt hele fijne producten.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Oh die foundation lijkt me best fijn! Volgens mij had ik 'm laatst geprobeerd in de winkel op mn hand en hij was ook licht genoeg voor mijn huidskleur (dat komt zo weinig voor, heel frustrerend haha). Smeert ie ook een beetje prettig uit op je gezicht? Want dan ga ik 'm toch maar halen denk ik :)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ze lijken me best fijn:)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat ziet dit er goed uit, fijne producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. wauw erg mooie dekking! lijkt mij een fijn product
  vroeger kocht ik werkelijk alles van miss sporty!

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Deze twee in combi staat je erg mooi, fijn ook dat het dan bij jou lichte huidskleur past! Ik denk dat ik ook een poging ga wagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Anoniem13.1.14

  De foundation lijkt me erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Heerlijke bedragen! Ik vind dat ze een mooi effect geven!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Lijkt me erg fijn! Ik weet alleen nooit waar ik nu uit moet kiezen. Ik gebruikt nu Catrice photofinish (zoiets heet het) en wil graag die van Bourjois uit proberen en een van maybelline. Help!
  Misschien kan je een keer een post doen met welke foundation van alle budget-foundations je het fijnste vind. Een top 3 ofzoo..
  Heel fijn artikel, misschien moet ik hem toch eens proberen (:

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wat een leuke review en het lijken mij fijne prodcuten! Ik ben nog op zoek naar een niet glimmende foundation en mijn nieuwe foundation wordt denk ik deze :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Heet wat een leuke review, Miss sporty lijkt me echt een leuk merk, maar ik kan nergens een Etos vinden die Miss sporty verkoopt, ik denk dat ik maar eens alle Miss sporty's in de buurt ga opbellen met de vragen hebben jullie Miss sporty in het assortiment? Ik dwaal af. Hele leuke review en je hebt hele mooie ogen.
  Xoxo chy

  BeantwoordenVerwijderen