New in | HEMA kussens, plaid en ringen


Hoe lang ik al niet meer bij de HEMA was geweest? Ik kan het me niet meer herinneren, maar de laatste keer zal vast voor zo'n klef 1 euro ontbijtje zijn geweest. Toen ik op de blog van Iris (als je deze blog nog niet kent, ga je eerst schamen en ga daarna haar blog volgen!) een té leuke plaid voorbij zag komen die van de HEMA bleek te zijn, twijfelde ik geen moment. Hup, op mijn fietsje naar HEMA!HEMA Plaid - €3,00 

En jaaaa, hij was er nog! (Wat ik niet had verwacht, aangezien alle leuke dingen bij HEMA meestal binnen één dag weg zijn). Op de foto's llijkt hij nogal blauw, maar in het echt neigt hij meer naar mintgroen/turquoise en laat dat nu net mijn favoriete kleur zijn. Aangezien ik op dit moment een foeilelijk dekbedovertrek op mijn bed heb liggen, leek dit kleedje me de perfecte camouflage! En het allerbeste: hij kostte slechts 3 euro - unbelievable, right? 

Kussentjes - €2,00 per stuk

Nu ik er toch was, besloot ik direct even verder te snuffelen. In de folder van HEMA had ik al leuke kussentjes voorbij zien komen - maar ook hiervan had ik niet verwacht dat ze er nog waren. Niets was minder waar, want ineens zag ik in een donker hoekje deze super leuke kussentjes liggen! Ik besloot voor de stipjes te gaan, omdat die lekker niet passen bij de plaid maar daarom júíst heel leuk zijn. Ik nam één blauw-wit gestipt kussentje mee naar huis en twee grijs-wit gestipte. Ook deze gingen met mij mee voor een heel leuk prijsje: 3 kussentjes voor 6 euro!

Gouden ringetjes met zwarte driehoekjes - €1,50

Ook besloot ik om nog even bij de sieraden te kijken. De oranje kortingsstickers zag ik namelijk al van een kilometer afstand en natuurlijk kon ik dat niet weerstaan. Helaas was er niet zoveel sale, maar toch zaten er een paar leuke én cheape sieraden tussen, waaronder deze schattige ringetjes. Ik ben er nog steeds niet helemaal over uit waarom er drie dezelfde in één verpakking zitten, maar ach - who cares. Het is een maatje S en tot mijn grote verbazing pasten deze gewoon aan mijn worstenvingertjes. Nu ga ik op zoek naar nog meer leuke ringetjes want ik wil die meer gaan dragen!

En nu we tch in mijnslapkamer bezig zijn, ik heb mijn nachtkastje en mini-make-over gegeven. Ik heb een soort fetish voor leuk aangeklede nachtkastjes en ben nu ook stiekem op zoek naar een nieuw kastje op Marktplaats. Ik legde er een schattig, gehaakt kleedje neer uit de kringloop en zette er mijn lantaarntje bij die - verrassend genoeg - ook uit de kringloop komt. In het flesje zat ooit een fruitsapje, maar nu zit er een mega neppe bloem in. Het boekje komt ook uit de kringloop en is een boekje vol met vintage vlinderplaatjes die ik nu als dagboek gebruikt.

58 opmerkingen:

 1. Wat een super leuke kussens, ik heb ook zo'n soort plaid, alleen dan rechthoekig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke spulletjes heb je gekocht. Vooral de kussentjes zijn erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat zijn leuke spulletjes ;-)
  Leuke voorjaarskleuren.....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk Nicole :)
  Dat plaid ziet er zo vrolijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een vrolijkheid zo! :D Ik vind het plaid en die kussentjes echt onwijs leuk en heerlijk vrolijk. Tijd om naar de Hema te gaan hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat plaid! Dat wordt vanavond even rondsnuffelen bij de Hema :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah wat een leuke dingen hebben ze toch bij de Hema! Die kussentjes zijn echt tof! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind die plaid echt geweldig! Ik ga vandaag nog kijken in de hoop dat ze hem nog hebben

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wauw, geweldig !!! Helemaal mijn kleurtje ;-)
  Maar voor mijn slaapkamer heb ik antraciet/wit op de muur en nu had ik bedacht dat daar gele/grijze kussens bij moeten.... en volgens mij hebben ze die ook bij de Hema!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die ringen en kussens zijn erg leuk!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wat een superleuke dingetjes zeg! Die ringen zijn tof :D

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh my; geweldig allemaal! Ik vind dat plaid echt geweldig, ook mijn favoriete kleur (: Die ringetjes zijn ook erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ziet er erg goed uit! De kleur van de plaid is mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat scoor jij leuke dingen bij de kringloop. En ik had ook echt niet verwacht dat je zo goed bij de Hema kunt scoren. Ik vind het de laatste tijd erg duur namelijk

  BeantwoordenVerwijderen
 15. leukkk! Het plaid heb ik ook gekocht :D

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een schattige spulletjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Aaaah die kussentjes en dat plaid zijn zo schattig, oelala.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hele leuke aankopen! :) Ik heb ook een hele leuke deken, maar ik heb een hoogslaper, dus je ziet het niet eens :( Je nachtkastje ziet er ook leuk uit! :)

  Xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een leuke vrolijke kleur dat blauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Dat ziet er erg leuk uit zo! Ik ben nu ook helemaal in to mijn slaapkamer een beetje opleuken nu er alleen mijn bed in staat :')

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Leuke spullen! Die ringen zijn echt super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Leuke spulletjes! Vooral het plaid vind ik mooi, ik ben ook zo dol op die kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Leuke spulletjes heb je gekocht! Ziet er ook gezellig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Oeh leuke kussentjes! En de ringen vind ik ook erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Het laken past perfect van kleuren op mijn bed, misschien is aanschaffen!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. wat een superleuke kussens! helemaal niet duur ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Leuk! Is het van fleece materiaal?

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Super leuk!
  Ik vind dat ze altijd bij de hema zulke leuke spulletjes hebben. Dat is echt een van mijn favoriete winkels.

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wat een koopje die plaid! Het ziet er allemaal zo leuk gestyled uit :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Allemaal heel erg leuk, die plaid is zo leuk en goedkoop! Wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Gosh, wat maak je toch mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Wat een gave ringetjes. Wie weet ga ik ook nog even naar de hema! Dat plaid is namelijk ook heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Echt een héél leuk kleedje! Jammer dat die kleur niet in ons huis past.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Wat een ontzettend leuke dingen heb je gekocht, ze fleuren je kamer helemaal op!

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Wat ziet het er zo toch al lekker voorjaarsachtig uit. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Wat een leuke koopjes! De ringen zijn echt mooi:)

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Aah heel leuk! Echt heel gaaf! Het is wel duidelijk dat het jouw lievelingskleur is inderdaad haha, de kleuren van je blog! Leuk (:
  Ik heb een vraagje, bij ons in de kruidvat zijn alle Gosh producten nu 2.50 euro, alles! Ik vroeg me af of dat overal zo is, is dat bij de kruidvat bij jou in de buurt ook? Gaan ze failliet ofzoo

  BeantwoordenVerwijderen
 39. De Hema heeft zulke toffe spulletjes, die plaids waren me ook al opgevallen. Ook zit ik te dubben over een nieuw fotolijstje wat heel breed is qua inhoud, daar kun je spulletjes indoen.

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Hele mooie ringetjes! Ik hou van de hema, de kussentjes vind ik altijd zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Ah, die ringen zijn echt heel tof! :D En wat een fijne frisse kleurtjes, vind turquoise met taupe altijd heel mooi staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Wat een mooie spulletjes en voor die prijs hoef je het al helemaal niet te laten!

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Oeh, ik hou van driehoeken. Logisch dat ik nu fan ben van je plaid en ringen! Ik ben ook van plan om op kamers te gaan, dus ik ben ook rond aan het kijken voor leuke spulletjes. Zara Home heeft hele leuke dingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Dat is echt géén geld voor zo'n tof plaid en die leuke kussentjes zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Ik heb hem ook gekocht! Kon het niet laten voor zo weinig geld haha

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Aaah wat ziet het er mooi uit! Hele mooie kleuren, lekker fris :D

  BeantwoordenVerwijderen