Budgetbeauty | 5x E.L.F. lipsticks - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Budgetbeauty | 5x E.L.F. lipsticks


Ik leef bij het motto "A woman can never have enough lipsticks" (ook al weet ik dat het eigenlijk "shoes" moet zijn). Ik mocht in de webshop van het leuke merk Eyes, Lips, Face - ook wel beter bekend als E.L.F. - een aantal producten uitzoeken en hoe kan het dan ook anders dat ik lipsticks in mijn winkelmandje gooide? De producten van E.L.F. zijn niet nieuw voor mij, maar de lipsticks had ik nog nooit gebruikt en ik was er dan ook ontzettend benieuwd naar. Toen ik erachter kwam dat alle lipsticks slechts 1 euro kosten, kon ik mijn ogen niet geloven! Benieuwd of deze low-budget lipsticks wat zijn of dat het toch een flop is? Lees snel verder!


De verpakking
Goedkope lipsticks komen meestal ook in een super cheape verpakking, maar in dit geval vind ik het nog meevallen. De verpakkingen zijn precies hetzelfde als de Miss Sporty lipsticks, alleen zijn deze grijs van kleur. Door de zilveren letters op de verpakking, ziet het er best wel luxe uit. Wat mij betreft een prima verpakking!

Van boven naar beneden: #7708 Charming, #7701 Fantasy, #7704 Gypsy, #7709 Captivating, #7702 Classy.
Swatches
Time to swatch! En wauw, wat verbaasde de swatches me! Zoals je ziet is de pigmentatie echt top, ik hoefde maar twee of drie keer over mijn hand te gaan voor een perfecte pigmentatie. De ene wat beter dan de ander, maar over het algemeen ben ik tevreden!

 #7708 - Charming

Dit is meteen mijn favoriete kleurtje! Ook al had hij op mijn hand een meer roze ondertoon, op mijn lippen heeft hij toch een oranje ondertoon. Ik ben dol op koraalroze lipsticks en aangezien mijn oude favoriet bijna op is, is dit een prima vervanging!


#7701 - Fantasy

Van bruine kleuren ben ik nooit een fan geweest en ik denk ook niet dat ik het ooit zal worden. Ook deze bruinachtige kleur valt me tegen. Ten eerste vind ik de kleur niet mooi en ook de pigmentatie is niet om over naar huis te schrijven. Helaas!


#7704 - Gypsy

Wat een perfecte, romige lipstick is dit! Hij voelt heerlijk zacht aan op je lippen en van alle vijf de lipsticks heeft deze absoluut de beste pigmentatie. Een vrij heftig en gedurfd kleurtje, maar ik houd er wel van!
#7709 - Captivating

Deze kleur zou volgens de naam "captivating" moeten zijn, maar persoonlijk vind ik hem tegenvallen. Nu moet ik erbij vermelden dat mijn lippen vrij droog waren, waardoor je de lijntjes in mijn lippen goed ziet. Maar zoals de foto ook duidelijk laat zien, is de pigmentatie niet goed genoeg om mijn lippen egaal te kleuren. Jammer, want het leek een onwijs mooi kleurtje!

#7702 - Classy

En tot slot nog deze prachtige, lichtroze kleur. Ik vind 'm mooi en ook deze lipstick is weer heerlijk romig! Als je blond haar hebt, zou ik niet zo snel voor zo'n kleur kiezen omdat je dan al snel het barbie-effect creëert, maar bij donker haar vind ik het prima kunnen.

Eindoordeel
Over het algemeen ben ik best tevreden over de lipsticks van E.L.F. De kleuren Charming en Gypsy zijn mijn absolute favorieten en ik weet zeker dat ik deze vaak ga dragen. Er zijn in totaal 12 kleuren beschikbaar dus er zit voor iedereen wel een geschikte kleur tussen. Voor die 1 euro vind ik deze lipsticks het uitproberen zeker waard!

Je vindt de E.L.F. lipsticks in de webshop voor €1,00 per stuk.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

39 opmerkingen:

 1. Mooi kleuren lipsticks ;-) Vooral die kanlroze.....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind #7704 - Gypsy echt een mooie kleur! En die tegenvallen? Gelukkig kostte ze maar 1,- euro :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele mooie lipsticks! Classy vind ik een prachtige kleur :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anoniem17.1.14

  Blijven ze lang zitten?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie kleuren zeg. Omg ik lees zoveel goeds over ELF. Het word toch eens tijd om het uit te proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kleurtjes! Ik vind de eerste erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Op je hand leek Gypsy me het mooiste, maar door de onderste foto's is toch Fantasy mijn favoriet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Anoniem17.1.14

  Wow die vallen niet tegen! Zitten hele mooie bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke kleurtjes! Hele fijne prijsjes ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Anoniem17.1.14

  Wat een mooie kleurtjes, voor €1 zou ik ze ook kopen

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een prachtige kleuren! Ik denk dat ik heel snel maar eens een bestelling moet plaatsen!
  liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een mooie lipsticks en mooie foto's! Leuk artikel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. leuk om wat meer over te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooie kleurtjes! Jammer van captivating, want ik vind ze je wel allemaal goed staan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ze zien er best goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ze zien er echt mooi uit! X

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Charming en Gypsy zijn prachtig!! <3
  Mooie lipsticks.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een prachtige kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik vind die laatste echt heel erg mooi! Echt een fijne review :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. wauw ik vind de laatste heel erg mooi
  lliefs

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik ben ook fan van E.L.F. maar nog niet de lipsticks uitgeprobeerd, heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat 'n goed artikel, er wordt veel te weinig over ELF lipsticks geschreven, terwijl ze heel goed zijn! Ik heb zelf Classy en Seductive, waar ik erg tevreden over ben :) Gypsy ziet er trouwens ook ontzettend mooi uit! x

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Die eerste kleur is inderdaad echt super mooi! En voor maar 1 euro, kan het bijna niet geloven.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Anoniem17.1.14

  Gypsy vind ik echt prachtig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Anoniem17.1.14

  Classy en Gypsy zijn erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ik vind Classy echt een prachtige kleur, ik hou van naturel roze <3
  Maar ze zijn allemaal leuk hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. prachtig die swatches, en zo goedkoop! Alleen jammer van de verzendkosten.. maar goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Deze lipsticks zijn echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Gypsy is echt zo mooi! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Ik ben fan van Gypsy! En wat een fijne prijs zeg! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Gypsy en Classy zijn beide erg mooi! 1 euro? woah!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Het zijn zeker mooie kleuren!

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Classy is mijn favoriete kleurtje :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Classy is mooi, hele leuke lakjes!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Mooie kleurtjes, vooral de eerste twee zijn erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Haha jouw motto, I agree! Charming en Gypsy had ik ook! Maar nu heb ik ze volgens mij al weggegooid oops.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Ben er niet helemaal van overtuigd,.. maar goed, voor die prijs,... ;-)

  XO

  BeantwoordenVerwijderen