New in | C&A, Pull and Bear, ONLY (Sale!)

Op Oudjaarsdag hebben mijn zusje en ik altijd de traditie om het oude jaar goed af te sluiten door nog even lekker een dagje te shoppen in de sale. Vorig jaar gingen we naar Amsterdam en hadden een hele gezellige dag! Dit jaar moest ik helaas stage lopen, maar gelukkig kon ik 's middags wel vrij krijgen. Dit keer besloten we om naar Utrecht te gaan, waar de sale ook al volop was begonnen! Ik scoorde drie leuke items die ik even snel aan jullie wilde laten zien.
Zwart-rood geruite blouse - Pull & Bear - €15,99

Je kunt wel zeggen dat Pull & Bear één van mijn favoriete winkels is. Ik vind bijna alle kleding leuk die ze daar verkopen en dat gebeurt niet vaak. Toen ik twee weken geleden in Rotterdam was met Nanne en Josephine, slaagde ik niet bij Pull & Bear, maar gelukkig vond ik in Utrecht wél iets leuks: namelijk deze zwart-wit geruite blouse met een hele dikke en onwijs zachte voering aan de binnenkant. Ik voel me net een eskimootje met dit ding aan, hij zit zo lekker warm en zacht! Deze was al in de sale en ik scoorde hem uiteindelijk voor slechts €15,99.


Super Skinny Jeans (Short) - C&A - €19,95

Als het op het kopen van broeken aankomt, heb ik echt het meest lastige figuur ooit. Ik ben nogal klein (1 meter 60), waardoor ik qua lengte vaak maat 32 of 34 moet hebben, maar in mijn heupen moet ik echt maat 38 of 40 hebben. Het gevolg? Broekspijpen die veel te lang zijn. Ik zocht op internet naar winkels die broeken aanbieden voor vrouwen met korte benen en ik kwam erachter dat C&A deze in haar collectie heeft.
Ik besloot eens een kijkje te nemen en jawel hoor: bij C&A vond ik de meest perfecte broek die ooit heb gehad. Een mooi, lichtblauw exemplaar die perfect zit bij mijn heupen, billen en bovenbenen en een extra korte lengtemaat heeft, waardoor hij gewoon echt als gegoten zit. Hier ben ik echt heel, heel erg blij mee!


Zwarte blazer - ONLY - €10,00

Ook was ik al een tijdje op zoek naar de perfecte zwarte blazer. Ik had er één van de H&M, maar die heb ik zo vaak aangehad dat hij inmiddels helemaal versleten is en de voering is ook helemaal kapot. De hoogste tijd voor een nieuwe dus! Ik nam me voor er niet meer dan 20 euro aan uit te geven, maar ik had nooit verwacht dat ik er één voor 10 euro zou scoren! Bij ONLY liep ik tegen dit mooie exemplaar aan, ik paste hem en besloot hem direct mee naar huis te nemen.

Wat vind jij van mijn aankoopjes?

47 opmerkingen:

 1. Wat een leuke items! De blouse staat je heel leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aah goed geslaagd, heerlijk die sale!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die zwarte blazer is leuk! Ik ben dol op de sale!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind die blouse echt onwijs leuk! Ik hou echt van sale maar heb dit jaar eigenlijk helemaal niks gekocht..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke dingen heb je gekocht. Ik heb dat probleem met broeken ook altijd, ik ben ook echt maar mini.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk items! Het bloesje van Pull&Bear is super leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke koopjes! Ik wist niet dat C&A zulke mooie jeans had, staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die blazer en het blousje zijn prachtig en staan je erg mooi!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat fijn dat je een goede broek hebt gevonden! Ik ben ongeveer net zo groot als jij en heb er ook altijd problemen mee maar vond laatst een top broek bij London :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie aankoopjes heb je gedaan, de broek zit inderdaad heel mooi en ik vind je pull&bear blouse heel leuk :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ah fijne prijsjes voor de dingen die je hebt gekocht! XO

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wow wat is je blazer gaaf, helemaal voor 10 euro!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dat ziet er allemaal mooi uit en vooral het zwarte kolbert ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooie aankoopjes! Fijn dat je een goed passende broek gevonden hebt, is voor mij ook altijd een hele opgave.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Super leuke aankoopjes, ik vind de geblokte blouse echt heel erg gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik vind ze alle drie leuk! Ik wist nooit dat de C&A zulke fijne broeken had tot ik er een tijd geleden zelf eentje kocht. Die van jou is ook heel leuk. Net als je blouse (die vast mega zacht en awesome is). Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Dat blousje is leuk! Mooie spijkerbroek :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuke aankopen! Het is zo fijn als je een goede jeans vindt!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Die bloes ziet er leuk uit! Lekker warm :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wauw, vooral die blazer is echte en goede koop!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. We hebben dezelfde blazer gekocht, maar tien euro! Ik stond daar ook zo van: wat? Een blazer voor tien euro? Gelijk meegenomen en gekocht:) Leuke aankoopjes Nicole!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Aah, die blouse van de pull & bear is zo leuk en lekker warm! Die blazer is heel mooi, ik heb ook nog een zwarte blazer. Maar die is echt te klein, je hebt geluk dat je die voor zo weinig geld hebt kunnen scoren!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Die blouse van Pull en Bear is zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Leuke aankopen! Die broek en blazer staan je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik ken jouw broeken probleem: ik ben 1.62 en heb echt hele korte benen waardoor ik lengtemaat 30 nodig heb. Bijna alle broek zijn mij dus te lang, maar gelukkig heeft de H&M nog wel eens een lengtemaat 30 hangen. Verder plooi ik mijn broekspijpen bijna altijd naar binnen om zodat niemand ziet dat ze stiekem een paar centimetertjes te lang zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. wow!! Zo'n hippe blazer voor maar 10,00????????????????????? Dat is toch niet normaal!! Die wil ik ook!! Staat je echt gaaf, nicole!!! Leuk blog heb je!! Ik volg je via bloglovin!! Kijk ook eens op mijn blog:
  http://eefsfotografieworld.blogspot.nl/. Of op google opzoeken of gewoon op mijn klikken.

  Liefs, Eef

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wat een toffe dingen heb je gekocht, vooral die blouse is echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Hele mooie aankopen heb je gekocht! De broek staat je echt heel mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wat ideaal die broeken van C&A, ik ga binnenkort maar eens even kijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Vind je blouse echt enorm leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Supermooi! je hebt goed in de sale geshopt! xliefs

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Wat een leuke aankopen! Je blouse vind ik erg mooi! Ik geloof dat je bij de H&M broeken kunt vinden voor jouw lengte! Mijn vriendin is namelijk ook wat 'kleiner', maar ze koopt al haar broeken bij de H&M en ze zitten perfect! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Wat een leuke items heb je geshopt. Vooral het blouseje is erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 34. wat een goedkope blazer! goed koopje! en je blouse staat je erg stoer!

  BeantwoordenVerwijderen
 35. De broeken van de C&A zijn inderdaad echt super fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Oeh die blazer en die blouse zijn mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Dat geruite vest/blouse is gaaf, ziet er mooi uit en lijkt me heerlijk warm ja!
  En goede tip van de C&A, heb zelf ook niet hele lange benen en soms last van die maten, bijna al mijn lange broeken zijn inderdaad te lang rond m'n enkels! Bij de forever 21 heb je ook hele mooie korte modellen, supergoedkope skinnies (€7 standaard prijs geloof ik!) en voor mij precies de goede lengte! Volgens mij waren ze eigenlijk bedoeld om de pijpen op te rollen en dat ze boven je enkels eindigen, maar voor mij is 'ie onopgerold juist precies te goede lengte haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Wauwie! Tien euro voor en blazer is ook geen geld zeg! Hele leuke dingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Leuke dingen heb je gekocht!

  x Angela
  www.bouncingbrunette.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Ohh de Pull & Bear blouse lijkt mij heerlijk warm! Leuk ook. En yayyy voor een broek. Ohhh de blazer is tof, fijne prijs ook :D

  BeantwoordenVerwijderen
 41. super gaaf! Al die dingen zou je ook zo in mijn kledingkast kunnen vinden! ;p ik ga je volgen want je schrijft echt heel leuk en fijn! X

  BeantwoordenVerwijderen