Budgetbeauty | 7x Fuchsia Lipsticks

fuchsia-lipsticks
Fuchsia is een kleurtje die helemaal hot is deze winter. Ook ik ben een grote fan van deze mooie, dieproze kleur. Vooral op mijn lippen draag ik graag een fuchsia kleurtje. Vandaag review ik zeven verschillende lipsticks en lipgloss die allemaal twee dingen gemeen hebben: ze hebben een fuchsia kleur én zijn allemaal prima te betalen. Dus, ben jij nog op zoek naar een perfecte fuchsia kleur voor op je lippen? Lees dan snel verder!Maybelline Super Stay 24 H Lipstick

Maybelline Super Stay 24 Hour Lipstick - €13,99

Dit is meteen één van mijn favoriete lipsticks. Een hele bijzondere, wat mij betreft. Het doet mij namelijk denken aan zowel een lipgloss als lipstick. Er zit een handig applicatortje bij waarmee je de kleur heel precies op je lippen aan kunt brengen. Eerst is hij vrij vloeibaar en glimmend, maar al snel droogt hij op tot een wat mattere kleur. Vervolgens ga je er nog met een lippenbalsem overheen zodat de kleur extra goed blijft zitten. En de Super Stay 24 Hour Lipstick maakt zeker haar naam waar, de lipstick blijft namelijk zó ontzettend goed zitten dat hij zelfs met make-upremover er bijna niet vanaf is te krijgen. Een absolute topper!

Quick tip: Kiki tipte mij dat deze week op alle producten van Maybelline 50% korting is bij Etos!

NYC Expert Last Lip Colour
NYC Expert Last Lip Color 404 Air Kiss - €2,99

Dit is nu een écht fuchsia kleurtje. Deze lipstick van NYC in de kleur 404 Air Kiss, is een hele fijne, romige lipstick met een onwijs goede pigmentatie. Dat zie je niet vaak voor zo'n klein prijsje!

Rimmel Apocalips Lip Lacquer

Rimmel Apocalips Lip Lacquer 303 Apocaliptic - €10,99

De Apocalips Lip Lacquers van Rimmel bestaan al weer een aantal maanden, maar onlangs met Kerst zijn er weer een paar nieuwe Lip Lacquers gelanceerd! De 303 Apocaliptic die je hierboven ziet, is nog van de oude collectie en behoort ook tot één van mijn favoriete lipproducten. De Apocalips Lip Lacquers zijn een lipstick en lipgloss in één, waardoor je wel de goede pigmentatie hebt van een lipstick en de glans van een lipgloss. Erg mooie lip lacquers en verkrijgbaar in een heleboel kleurtjes!

Oriflame Colour Drop Lipstick

Oriflame Colour Drop Lipstick Glossy Berry - €10,00

Over het algemeen vind ik de producten van Oriflame erg mooi! Helaas valt deze lipstick me toch een beetje tegen. Op het eerste gezicht lijkt hij namelijk écht fuchsia en ook als ik hem swatch op mijn hand, ziet de pigmentatie er eigenlijk prima uit. Op mijn lippen valt hij echter een beetje tegen, ik vind hem persoonlijk te transparant en dit vind ik ook niet echt een fuchsia kleurtje. Jammer!


Rimmel Stay 3D Glossy 503 Red Carpet Glam - €9,99

Een echt fuchsia roze lipgloss is moeilijk te vinden. Van alle lipproducten die ik in mijn stash heb, kwam deze nog het dichtsbij: de Stay 3D Glossy van Rimmel in de kleur 503 Red Carpet Glam. Op mijn lippen is hij ook niet zo fuchsia als hi in de verpakking lijkt, maar wél vind ik het een erg mooi product. Het geeft je lippen namelijk echt definitie en door de kleine glittertjes die er in zitten, lijken je lippen ook direct voller. 

Oriflame Lip Impact Crayon
Oriflame Lip Impact Crayon Striking Rose - €12,00

De chubby sticks van Catrice en Clinique zijn wel algemeen bekend, maar persoonlijk vind ik de sticks van Oriflame het fijnst. Ze zijn heel erg romig en hebben echt een geweldige pigmentatie! Doordat het een soort stift is, kun je heel gemakkelijk en precies de kleur aanbrengen. Echt een heel fijn product die ik aan iedereen aan kan raden. Het enige nadeel is dat de stick niet zo lang mee gaat. Je kunt hem namelijk niet verder omhoog draaien of slijpen.

GOSH Velvet Touch Lipstick
GOSH Velvet Touch Lipstick 66 Bourdogne - €8,49

De producten van GOSH verrassen mij keer op keer! Wat ik zo leuk vind aan GOSH, is dat het merk best wel opvallende kleuren hebben die je niet zo snel bij andere merken ziet. Net als deze Velvet Touch Lipstick, in de kleur 66 Bourdogne. Deze ligt bijna tegen het paars aan en ik vind dat hij echt mooi uitvalt op je lippen. Dus, mocht je op zoek zijn naar een bijzondere en opvallende fuchsia kleur, dan is deze lipstick van GOSH daar perfect voor!

Lipsticks
Welke lipstick lijkt jou het fijnst? En wat vind jij van de kleur fuchsia? 

40 opmerkingen:

 1. Ik vind die van Maybelline het mooiste! Leuk artikel:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Nicole,
  Leuk deze vergelijking. Even een aanvulling: je kunt de Oriflame Lip Crayon gewoon slijpen met een puntenslijper voor dikke potloden.
  Groet Marjo
  www.facebook.com/BeautybyYouNl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het een mooie kleur! De laatste lipstick van GOSH vind ik qua kleur het mooiste :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, die van Maybeline is echt supermooi! De Rimmel Apocalips en de Gosh lipstick zien er ook heel leuk uit

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gave kleur!! Ik vind Maybelline Super Stay 24 Hour Lipstick het mooist!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ze zijn haast allemaal heel mooi! Die van gosh heeft echt een unieke kleur! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie lipsticks! Ik houd wel van fuchsia :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die van NYC vind ik het mooist!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Aah zo'n mooie kleur! Helaas kan ik niet zulke felle liptinten dragen, anders zou ik het zeker doen.
  Liefs, Demi

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ze zien er allemaal erg mooi uit! Ik heb ook zo'n kleurtje in mijn stash liggen, maar ik ben er nu toch wel uit dat het gewoon mijn kleur niet is. Het staat mij op de andere manier niet, jammer! Mooi artikel Nicole!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw, wat een mooie lipsticks! Ik ben ook fan van fuchsia op mijn lippen. Ik vind de eerste drie het mooist denk ik :).

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ik vind de laatste kleur het mooiste, fijne collectie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Woah, die eerste is echt supermooi en knallend. Tof :D Leuk artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Zoveel mooie producten! Die van NYC en Gosh lijken me heel erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuk zo'n review! Heel duidelijk ook met de swatches! Ikzelf ben helemaal niet va de fuchsia of roze, ik draag meer diep rode of rode tinten

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik vind die van Gosh en Maybelline toch wel het mooiste! :)
  Xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een leuk artikel! Die van Gosh vind ik echt supermooi, wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik vind die van NYC het allermooist! Leuke review!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Mooie kleurtjes, de NYC Expert Last vind ik het mooist!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. NYC Air Kiss doet me erg denken aan MAC Girl About Town (mijn favoriet), dus moest die ooit op zijn heb ik een waardige vervanger :D

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Mooie lipsticks en mooie foto's! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wauw, ik vind ze allemaal zó mooi! Wat hou ik toch van jouw artikelen! :) Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 23. De fuchsia kleur staat je heel mooi! De Oriflame Lip Impact Crayon lijkt me heel fijn, blijft hij ook lang zitten? Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Hele mooie kleurtjes, die van Gosh vind ik het mooist, leuk gedaan zo'n overzichtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Mooi! Jammer dat het mij niet staat. Dit soort artikelen zijn echt heel fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wauw, mooi die GOSH Velvet Touch Lipstick!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Ik mag het niet, ik mag het niet.....oeh maar deze post gaat wel even in mijn favorieten, zodat ik hem kan terug vinden als mijn no buy maand afgelopen is , want vooral de eerste is echt stunning!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Wat lief dat je me linkt Nicole, maar de actie van Maybelinne was vorige week. Misschien was ik een beetje laat met tippen maar ik dacht nog vanwege koopzondag enzo! Ik vind deze kleur wel heel erg leuk en de lipstick van Maybelinne lijkt mij inderdaad het fijnst. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Ik vind de Maybelline Super Stay lipstick heel mooi! Heel jammer dat fuchsia lipsticks me niet staan :( xo

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Prachtige lipproducten. Ik vind zo'n knal kleurtje op mijn lippen ook zo gaaf, maar netjes opbrengen... daar moet ik nog een beetje op oefenen.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Ik vind de variant van Oriflame erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen