Filmpje | 10 low-budget producten die ik opnieuw zou kopenTijd voor weer een nieuw filmpje! Dit weekend bleef ik een keertje in mijn kamer in plaats van naar mijn ouders te gaan. Ook wel eens lekker, want ik heb helemaal niets op de planning staan en kan aan mijn blog vooruit werken. Gisteren nam ik weer een nieuwe video op, de 10 Products I Would Repurchase tag. Ik maakte er een low-budget variant van met bijna alleen maar low-budget producten. Dus, ben je benieuwd welke low-budget producten mijn favorieten zijn en welke ik zo weer opnieuw zou kopen? Bekijk dan dit filmpje!

Wat is jouw favoriete product die je opnieuw zou kopen? 


Klik hier als je het filmpje niet kunt zien. 

24 opmerkingen:

 1. Leuke budget tag heb je er van gemaakt! Ik heb die lipstick ook en die is inderdaad heel erg fijn en zeker aan te raden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had dit filmpje gister al gekeken maar een hele leuke tag Nicole! :) Ik ga ook maar eens kijken naar de foundation van Miss Sporty. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke tag en video! De producten lijken me heel fijn en lekker low budget, ik gebruik zelf ook graag de Catrice all matt plus poeder en de Essence concealer heb ik ook een tijdje gebruikt, ook heel fijn inderdaad!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie producten. Die eyeliner gebruik ik ook. Hij is heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke tag en mooie producten, fijn dat ze allemaal budget zijn want dan zijn ze voor mij ook te kopen haha :) Ik ben eigenlijk vooral heel erg benieuwd naar de concealer stick van Essence omdat ik ook last heb van donkere kringen, kon er bij jou trouwens niets van ontdekken ;) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke video, ben erg benieuwd naar die Catrice lipstick!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah die eyeliner, die ga ik denk ik wel even halen! Ik bak er namelijk echt niks van, smeer het overal!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. die kwastjes van de hema zijn zo fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuk filmpje Nicole! Leuke setting ook zo. En leuke producten laat je zien. Ik ben benieuwd naar de oogschaduw basis van Art Deco!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke tag :). Wat ben je mooi zeg. Het zou in het vervolg wel handig zijn als je ook een lijstje in het artikel zet met de namen van de producten XX

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke video! Die kwasten lijken me erg fijn. Ja het Absolute nude palette van Catrice hoort er zeker in thuis. leuke sfeer achtergrond heb je <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Echt een leuk filmpje! Ik heb ook veel van de producten die je laat zien, zoals de kabuki kwast van ELF. Die is zoo fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk dat je er een budget versie van hebt gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk dat je weer een filmpje hebt gemaakt! In het begin leek het voor mij net alsof je voor een 'green-screen' stond, ik zag de kaarsjes niet echt bewegen, haha! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik zou zelf L’oréal Paris Nude Magique Eau de Teint Foundation zo weer kopen! Voor een foundation vind ik het op het randje van budget maar het werkt echt supergoed. Daarbij heeft het een lichte egale dekking en is het verkrijgbaar in een lichte kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuk filmpje! Die nagellakjes zijn idd super fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Heel fijn filmpje! Ik ga echt die eyeliner er concealer eens proberen (: Goeie tips!
  Is de foundation van Miss Sporty ook een beetje dekkend? Heb ik namelijk wel nodig, maar de foundation lijkt me heel fijn! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 18. de oogschaduwbasis lijkt me fijn, leuk fimpje xx

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een super leuk filmpje, en mooie producten heb je uitgekozen!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een mooie producten. Catrice heeft inderdaad mooie lipproducten.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik vind je blog echt super leuk en je hebt een hele fijne stem om naar te luisteren! Ook erg belangrijk toch! :) Ga zo door!

  BeantwoordenVerwijderen