Budgetbeauty | NYC Skin Matching Luminzer foundation

Weer een nieuwe foundation in budget beauty land! Hiervan gaat mijn hart altijd sneller kloppen, want hóe fijn is het als je een low-budget foundation vindt die ook nog eens fijn is? Dat bespaart je zo een hele smak geld. De foundation waar ik het over heb is de nieuwe foundation van NYC (New York Color), namelijk de Skin Matching Luminzer foundation. Deze foundation belooft je huid een natuurlijk resultaat te geven én zou zich compleet aanpassen aan je eigen huidskleur. Dat klinkt allemaal veelbelovend, benieuwd of de Skin Matching Luminzer foundation haar beloftes waar maakt? Lees dan snel verder wat ik er van vind.

De foundation komt in een simpele verpakking. Niet teveel poespas én niet geheel onbelangrijk: een handig pompje. Hierdoor voorkom je dat je een te grote hoeveelheid foundation op je huid aanbrengt, want dat wil natuurlijk niemand.

De nieuwe NYC Skin Matchin Luminzer foundation komt in vier verschillende tinten. Zelf ontving ik er twee om te testen, namelijk de allerlichtste kleur Light en een wat donkerdere kleur Medium. Daarnaast zijn er dus nog twee kleuren: Medium to deep (deze zit tussen Light en Medium in) en een hele donkere kleur: Tawny Medium. 
Het was voor mij vrijwel direct duidelijk dat de kleur Medium to deep verreweg te donker was voor mijn huid, maar de lichtste kleur zag er in ieder geval goed uit. Pluspuntje, omdat van veel merken zelfs de lichtste foundation nog te donker is voor mijn huid. 


De substantie vind ik heel fijn. Het is namelijk een hele vloeibare foundation, waardoor je een mooi, egaal effect creëert op je huid. 


Hierboven zie je mijn huid zonder dat ik foundation heb aangebracht. Mijn huid was op dat moment vrij rustig: weinig oneffendheden of rode plekjes en zelfs de wallen onder mijn ogen waren op dat moment bijna niet te bekennen. 

Maar toch zie je weldegelijk verschil als ik de foundation op mijn huid heb aangebracht. Na het aanbrengen is mijn huid onwijs glad en zacht en bovendien vind ik het er ook heel natuurlijk uit zien. Nog steeds ben ik geen barbiepop, maar de rode vlekjes en sproetjes zijn bedekt en het resultaat mag er wezen! De kleur past echt perfect bij mijn huid en dus maakt de NYC Skin Matching Luminzer foundation haar belofte waar: de foundation past zich daadwerkelijk aan aan je eigen huidskleur.

Ik ben echt ontzettend tevreden over de nieuwe foundations van NYC. De foundation is voldoende vloeibaar, waardoor hij fijn aanbrengt op je gezicht. De lichtste kleur is ook daadwerkelijk een lichte kleur en perfect voor mijn huidskleur. Na het aanbrengen van de foundation ziet je huid er mooi egaal en natuurlijk uit. En het allerbeste? Deze foundation is lekker goedkoop en daarom ook nog eens heel goed voor je portemonnee!

De NYC Skin Matching Luminzer foundation is vanaf nu verkrijgbaar bij Kruidvat voor €4,99.

27 opmerkingen:

 1. Dat ziet er inderdaad goed uit, je ziet goed een voor en na verschil op de foto’s, ook al is je huid al mooi egaal. Looks goohoood!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er erg goed uit! Wat een mooi resultaat :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit ziet er inderdaad erg goed uit! Geen cakey effect :D.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het effect ziet er goed uit, ook fijn dat er een 'echte' lichte tint is!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij ziet er heel mooi uit! Ik ben benieuwd wat hij na een hele dag doet!

  xo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die klinkt wel goed ja! Ik heb nu een andere van NYC met de lichtste kleur maar die is toch weer net te donker pfff. Ik ga deze wel proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb ze ook, die lichte kleur is voor mijn huid ook het beste <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een fijn review!! Ik vind het er super goed uitzien en het is totaal niet duur.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er goed uit! Blijf het alleen eng vinden om af te stappen van mijn geliefde Catrice Photo Finish. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ziet er heel mooi uit, zeker voor die prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ah noo dit artikel komt net een dag te laat, ik heb namelijk gisteren nog een nieuwe foundation van Gosh aangeschaft. Welliswaar ook niet zo duur, maar deze werkt volgens mij net zo goed en is nog een stuk goedkoper ook.
  Liefs, Demi

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wow super fijn! Die ga ik zeker eens proberen! Dekt het ook goed voor puistjes enzo? Ik heb daar wel een beetje last van dus ik hoop het! Hele fijne review! Bedankt (:

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ziet er goed uit zeg! X

  www.thatcitychic.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Toevallig heb ik die vorige week gekocht, ben er heel blij mee! X

  BeantwoordenVerwijderen
 15. woow ik vind 'm verrassend mooi! Denk dat ik m ook ga aanschaffen! Ruikt ie ook lekker? Vind ik ook altijd wel belangrijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Dat ziet er echt heel erg goed uit! Ik ga light ook zeker aanschaffen, de foundation ziet er heel mooi dekkend uit. Mooie foto's heb je weer gemaakt! Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hoewel je zelf al een mooie huid hebt, zie inderdaad een mooi verschil. De kleine plekjes die je zag zijn nu ook verdwenen maar het ziet er super natuurlijk uit. Erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Klinkt goed! Helaas hebben ze bij het filiaal in mijn dorp geen NYC, dus ik ga misschien binnenkort eentje halen bij een ander filiaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Bienvenue chez Entreprise Peinture Déco, Plus de 20 ans d'expérience
  Devis Peinture - Entreprise Peinture-Déco
  www.entreprisepeinturedeco.fr/devis-peintures/devis-peinture/
  Besoin de conseils avant de faire votre choix entre plusieurs devis de peinture ? Pour cela, il est très important de vous assurer de la fiabilité de l'entreprise à ...

  BeantwoordenVerwijderen