Budgetbeauty | GOSH Lip Lacquers

Ook al moet voor mijn gevoel de winter nog steeds écht beginnen, de nieuwe make-upcollecties voor de lente en zomer liggen alweer in de winkel. En daar gaat mijn hartje sneller van kloppen! Eén van mijn favoriete merken GOSH komt ook alweer met haar nieuwe Spring/Summer collectie en daar zat wel iets héél leuks tussen! Is het een nagellak? Is het een lippenstift? - Nee, dat is het niet, het zijn de nieuwe Lip Lacquers van GOSH! Maar liefst 8 verschillende kleuren en texturen lipproducten in de vorm van een nagellak. Ziet er leuk uit, maar werken ze ook goed? Lees snel verder!Allereerst: dikke pluspunten voor de verpakking! Want hóe leuk is die? In eerste instantie denk je dat het een nagellak is, maar uiteindelijk blijkt het om een lipproduct te gaan. De kwastjes lijken me erg fijn en doen me sterk denken aan de kwastjes die ook bij een lipgloss zitten. Hiermee kun je het lipproduct erg gemakkelijk en netjes aanbrengen.

Van links naar rechts: 001 Innocent Lips - 004 Flirty Lips - 003 Sweet Lips - 005 Crispy Lips - 007 - Hot Lips - 008 Dangerous Lips
Als eerste: de swatches! Zoals je ziet is de pigmentatie bij de verschillende Lip Lacquers nogal verschillend. Ik vind het leuk dat alle kleuren een hele verschillende pigmentatie en structuur hebben: de eerste drie zijn overduidelijk meer lipgloss: de één heel transparant, de ander met een mooie glans en de donkerste drie kleuren neigen meer naar lipsticks door de goede pigmentatie en de diepe kleuren. Vooral de donkere kleuren vind ik erg mooi.
Tijd om de Lip Lacquers op mijn lippen te testen!

001 Innocent Lips

Allereerst een lichtroze/bruin kleurtje. Niet meteen mijn favoriete kleur, maar als ik hem op mijn lippen aanbreng, vind ik hem toch wel mooi, maar niet extreem bijzonder. Het is gewoon een mooie, transparante lipgloss met een lekker smaakje.

004 Flirty Lips
Deze perzikachtige/meloen kleur leek me meteen erg mooi! Ik vind dit een perfect kleurtje lipgloss voor een everyday look en bovendien staat zo'n lipgloss iedereen goed!

003 Sweet Lips

En ook de derde Lip Lacquer, die iets lichter is dan de 004 Flirty Lips, is weer een lipgloss. Deze is extreem transparant, wat je niet zou verwachten, aangezien hij in de verpakking toch wat donkerder lijkt.
De eerste drie Lip Lacquers vind ik mooi, maar ik vind het jammer dat ze zo erg op elkaar lijken. Wat mij betreft was één van deze producten genoeg geweest.

005 Crispy Lips
Kijk, dit is nog eens goede pigmentatie! De structuur van de 005 Crispy Lips doet me toch denken aan een lipgloss, maar door de pigmentatie zou het ook een lipstick kunnen zijn met een mooie glans. Ik vind dit een erg gaaf kleurtje. Als je blond bent, zou ik toch met zulk soort kleuren uitkijken omdat je al snel het Barbie effect creëert en dat wil je natuurlijk niet!

007 Hot Lips
In de verpakking lijkt deze Lip Lacquer een beetje oranje, maar op mijn lippen valt hij toch overduidelijk rood uit. Deze is wat transparanter dan de 005 Crispy Lips. Omdat het toch een vrij donkere kleur is, vind ik het jammer dat hij niet extreem gepigmenteerd is, op mijn lippen valt hij een beetje waterig uit.  

008 Dangerous Lips
En de laatste Lip Lacquer is ook nog eens mijn favoriet van de zes. Want wauw, wat is dit een knallend kleurtje! Zoals je ziet is de pigmentatie echt top en de kleur vind ik echt prachtig.

Eindoordeel
Over het algemeen ben ik tevreden over de nieuwe Lip Lacquers van GOSH. Ik vind het leuk dat ze in zo'n verrassende verpakking zitten en dat alle acht de Lip Lacquers naast een andere kleur, ook een andere structuur en pigmentatie hebben. De Lip Lacquers trekken goed in je lippen waardoor ze zeker een halve dag goed blijven zitten. Wel vind ik het jammer dat de drie lichtste kleuren erg op elkaar lijken. Wat mij betreft hadden ze twee van de lichte kleuren uit het assortiment mogen schrappen en bijvoorbeeld nog een wat mattere Lip Lacquer erbij mogen doen.

De GOSH Lip Lacquer komt in 8 kleuren. Ze zijn verkrijgbaar vanaf half februari voor €8,49 per stuk bij Kruidvat. 

47 opmerkingen:

 1. De verpakking vind ik echt ontzettend leuk! Lijkt net nagellak maar dat is het niet hihi. Ik vind Flirty lips er erg mooi uitzien :) Ik hoop dat er ook nog een matte versie van deze leuke lacquers komt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze stuk voor stuk mooi, behalve de crispy lips vind ik iets minder, maar ik denk dat die mij ook niet echt staat. De rest vind ik alle kleurtjes echt schattig en die rode zijn zo mooi. De verpakking is echt schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat grappig die potjes:) Heel origineel! Mooie kleurtjes zitten er tussen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Flirty en Crispy lips zien er prachtig uit. Leuke, nieuwe producten! Mooie swatches <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw super super mooie lip lacquers! Die laatste past ook echt onwijs goed bij je! Die laatste is Dangerous Lips die je op de foto had gezet? Whoo die vind ik zo waanzinnig! X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh het lijken net kleine nagellakjes! Wat een mooie kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De verpakking ziet er echt super uit! En de laatste drie hebben echt goede pigmentatie zeg :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke kleurtjes en verpakking! Flirty lips vind ik heel mooi. Als ik hem zou kopen zou ik hem wel ver van mijn nagellak bewaren voor ik met nagellak remover aan de gang moet op mijn lippen haha!
  liefs, Demi

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw wat leuk! Ik dacht serieus eerst dat het nagellak was, totdat ik het woord LIP er heel groot op las!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie! Het is echt net nagellak ja haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zo iets cools! Mega origineel. Crispy lips vind ik PRACHTIG, echt een kleurtje voor mij. En hot lips look! De verpakking is ook wel echt heel vet, doet me denken aan die stains van Benefit. Gaat de lip stain er een beetje gemakkelijk vanaf? Want da's altijd probleem bij mij, dat het té lang blijft zitten haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wat grappig! ik dacht allemaal nieuwe nagellak kleurtjes ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind die laatste drie kleuren echt prachtig! Maar ik vind het altijd jammer dat die lip lacquers altijd zo lipgloss-achtig zijn en plakken. Tenminste, de versies die ik heb getest.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. De verpakking is zeker leuk! Flirty Lips en Dangerous lips zijn het mooiste! Ik had ook graag matte varianten willen zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wauw, wat een toffe kleurtjes zeg! Vooral die oranje/rode tinten vind ik erg leuk, die roze is iets too much, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat zijn ze schattig!! Die verpakking is inderdaad echt leuk gedaan, lekker misleidend. De kleuren zijn ook mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een mooie kleurtjes en schattige flesjes, heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. De kleuren zien er mooi uit! Ik dacht eerst inderdaad even dat het nagellak was haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een mooie kleuren! Ik ga zeker even langs de winkel als ze binnen komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Leuke vormgeving, zien er stuk voor stuk goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een leuke kleurtjes, die laatste is inderdaad een plaatje! Ik vind ze leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat een prachtige kleurtjes! Grappig dat ze in zo'n nieuwe verpakking zitten. Staan je erg mooi. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ik dacht echt even toen ik de foto's zag dat het nagellak was..

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ziet er mooi uit! Ik denk dat iedereen die je blog vandaag bezoekt in de eerste instantie denkt dat je in de titel een spelfout maakt, haha! ;)

  Xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Gave vormgeving inderdaad, de kleuren zijn ook echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wauw, die laatste is echt mooi! En de verpakking is ook grappig, want ik dacht bij de eerste foto dus echt dat het gewoon nagellak was.. :) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. jammer dat er van sommige bijna geen kleur afkomt maar de andere maken dat zeker goed! liefs ,x

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Vooral de laatste twee zijn super!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wat zien ze er leuk uit! Ik vind ze echt heel erg leuk :)
  Goede review weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Ik zou op het eerste zicht ook gedacht hebben dat het nagellak was :D leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Wow, ik vind ze er allemaal heel leuk uitzien, maar het lijkt me wel vreemd om dat op je lippen te smeren haha! Ik dacht echt dat het nagellak was!

  Love,

  Rowan


  Personal Style Blog WWW.REDREIDINGHOOD.COM

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Wat een mooie pigmentatie! Lijken net nagellakjes, hihi. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Ik vind die verpakking echt grappig gevonden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Ah, wat een geweldige verpakkingen! Ik vind het kleurtje Dangerous Lips heel mooi :) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 35. En dan, op een dag in een slaperige bui; nagellak op je lippen! hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Bienvenue chez Entreprise Peinture Déco, Plus de 20 ans d'expérience
  Devis Peinture - Entreprise Peinture-Déco
  www.entreprisepeinturedeco.fr/devis-peintures/devis-peinture/
  Besoin de conseils avant de faire votre choix entre plusieurs devis de peinture ? Pour cela, il est très important de vous assurer de la fiabilité de l'entreprise à ...

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Er zitten echt toppers maar ook mindere bij. Wel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen