Tag | My life in 20 questions - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Tag | My life in 20 questions
Tags, ik vind ze super leuk om bij anderen te lezen, maar op de één of andere manier vul ik ze zelf bijna nooit in. Daar moet maar eens verandering in komen! Afgelopen december deed ik al de Christmas tag en nu is het tijd voor een nieuwe tag, namelijk de "My life in 20 questions tag". Bij deze kom je van alles te weten over mij in slechts 20 vragen, van mijn lievelingskleur tot mijn favoriete theesmaakje, het antwoord op de vraag "Waar kun jij niet zonder slapen" en "Wat deed je gisteravond om 12 uur?". Ik werd getagd door Tedje en heb de vragen voor het gemak maar even naar het Nederlands vertaald. Benieuwd naar mijn leven? Lees dan snel verder voor deze tag!

Wat is je lievelingskleur?
Als ik in mijn kledingkast kijk, overheerst de kleur zwart. Maar, zoals ik al in groep 1 leerde, zwart is geen kleur, dus dan ga ik toch voor mintgroen.

Wat is je favoriete nummer?
Ik heb er twee, mag dat? 3 en 8!

Wat is jouw droom carrière?
Wie fantaseert er nu niet graag over zijn/haar toekomst? Ik in ieder geval wel! Mijn droom carrière is stiekem om zo succesvol te worden met mijn blog, zodat ik er een leuk centje aan kan verdienen. Daarnaast zou ik heel graag bij een (internationaal) tijdschrift werken of de PR-kant op gaan.
Waar zou je op jezelf willen wonen? 
Ik heb net ruim een half jaar in een klein dorpje bij Amsterdam gewoond en dat beviel me eigenlijk wel heel erg goed! Toch zou ik liever in een wat grotere stad wonen, bijvoorbeeld Zaandam. Dat lijkt me wel wat! Het liefst in zo'n leuk Zaans huisje, hihi!

Wat is je favoriete manier om te reizen
Ik vind eigenlijk alle manieren van reizen verschrikkelijk. In het vliegtuig ben ik bang dat we neerstorten, in de trein is het altijd druk en als ik verder dan 10 kilometer moet fietsen, word ik bij voorbaat al moe. Dan ga ik toch voor de auto denk ik, ik heb mijn rijbewijs en vind het heerlijk om over de snelweg te crossen. (...als de Tom Tom meewerkt.)

Wat doe je in je vrije tijd?
Bloggen, bloggen en nog eens bloggen! Toen ik nog stage liep, ging al mijn vrije tijd op aan mijn blog. Of ik dat erg vind? Natuurlijk niet, bloggen is het leukste wat er is!

Wat zijn je favoriete kledingwinkels
C&A, Pull & Bear, ONLY en de kringloop.

Naar welk concert zou je graag gaan?
Ik ben nog maar één keer in mijn leven naar een concert geweest (shame on me, I know) en dat was The Script, vorig jaar januari. In één woord: ge-wel-dig. Als ze nog een keer naar Nederland komen, ben ik zeker van de partij. Ook zou ik graag naar Ed Sheeran willen en Alex Goot, Tyler Ward en Alex G vind ik ook heel tof!

Wat is je favoriete thee smaak?
Zonder twijfel: bosvruchten! Of in ieder geval iets met fruit erin, met al die gekke smaakjes maak je mij niet blij.

Verzamel je iets?
Ik verzamel briefjes van 500, ik heb er alleen nog geen één (dit is de favoriete grap van mijn moeder, vind 'm zelf stiekem ook wel leuk.)

Je slaapt niet zonder...
Mijn knuffel. Ja, ik ben 19 - ja, ik slaap nog steeds met een knuffel en nee, ik schaam me er niet voor. Mijn knuffel is gewoon het leukste knuffelbeest op aarde (het is een giraffe overigens die "Giraf" heet).

Als je 1 miljoen euro zou krijgen, helemaal voor jou alleen, wat zou je er dan mee doen?
Holy moly, dat is nog eens een klap met geld. Ik zou sowieso een droom reis maken langs onder andere New York, Scandinavië en Kuala Lumpur en ik zou de meest perfecte spiegelreflex camera aanschaffen. En natuurlijk veel uit eten! :)


Wat is je favoriete make-upmerk?
Dit verrast je vast niet, maar dat is een low-budget merk. Eigenlijk zijn het er meerdere, mijn drie favoriete budget make-upmerken zijn NYC, Miss Sporty en Catrice.

Wat is je favoriete seizoen?
Dat is zonder twijfel de zomer! Als het mooi weer is, is iedereen blij en ik ook! Ik ben dol op het zonnetje en spendeer 's zomers dan ook heel wat dagen buiten.

Slaap je met de deur open of dicht?
Dicht. Eigenlijk moet alles dicht zijn in mijn kamer en moet het ook zo donker mogelijk zijn. Ook al is het 's zomers 30 graden buiten, mijn raam zit potdicht. Ik kan niet tegen geluid, het moet dóódstil zijn. (Oké, dat klinkt creepy).


Wat eet je het liefst?
Dit is weer zo'n onmogelijke vraag. Ha-llo-hooo: ik eet alles! Maar, ik ben toch wel heel erg fan van alles waar kipfilet in zit (gerookt, gebakken, gebraden, HEERLIJK!) en ook doet chocola het bij mij altijd goed. En ohja: op de één of andere manier vind ik uitgebreide/luxe ontbijtjes ook héél erg fijn!

Waarom ben je begonnen met bloggen?
Ik vond schrijven altijd al leuk en volgde een aantal blogs. Toen dacht ik: dat wil ik ook! Ik wilde mijn schrijfsels graag delen met de rest van het internet en nu - bijna drie jaar later, doe ik dat nog steeds heel graag!

Heb je een abonnement op een tijdschrift?
Toevallig heb ik net een abonnement op de Glamour afgesloten, met die €9,95 bon van Kruidvat. Als het goed is valt die één dezer dagen op de mat, dus ik ben benieuwd!

Wat deed je gisteravond om 12 uur?
Toen lag ik in bed en had ik eigenlijk al ruim een uur moeten slapen. Ik was me ook heel hard aan het afvragen of ik de volgende dag zou gaan sporten om 8 uur 's ochtends, het verrast je vast niet dat ik dat niet heb gedaan.


Wat is je favoriete parfum?
Closer by Halle Berry. Mijn favoriete luchtje OOIT! Helaas zitten er nu nog maar twee druppels in, dus ik ga binnenkort snel weer een nieuwe aanschaffen!

Zo, dat was het alweer! Wat vind ik het toch leuk om zulke lijstjes in te vullen, hopelijk vinden jullie het ook leuk om te lezen.
Natuurlijk mag iedereen die het leuk vindt de tag overnemen, maar in het bijzonder tag ik KirstenLaura Louise en Sharon.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

34 opmerkingen:

 1. Leuk om te lezen! Ik houd ook erg van bosvruchten thee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke tag! Je komt echt veel te weten door de afwisselde vragen:) Onze lievelingskleuren zijn hetzelfde haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. The Script, wat gaaf zeg!! Ik wil daar ooit ook nog een keer heen, ik vind hun zo goed! Ik heb trouwens ook nogsteeds een knuffel hoor hihi.. Die heet Jaapie haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Onwijs leuke tag en super leuk je antwoorden! Ook tof om te lezen waarom je bent begonnen met bloggen Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke tag lieve Nicole! :) bloggen is inderdaad het leukste wat er is. Oeeh in Zaandam wonen klinkt leuk! Met al die huisjes inderdaad.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jaa, dit blijft een leuke tag! :D Leuk om te lezen. Ik wist helemaal niet dat je je rijbewijs had joh, lijkt me echt superchill.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echt een leuke manier om de schrijfster achter de blog te leren kennen! Ik ben ook negentien en ik slaap echt niet graag zonder Raffie. Je raadt het al, ook Raffie is een giraffe! Ik kreeg dus echt een big smile toen ik dat stukje las! Liefs, Stella.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk dart je meer tag's gaat doen en oh my wat lijk ik op jou kwa antwoorden haha. Ik ben vorig jaar ook naar The Script geweest alleen dan in Brussel ( ik denk dat jij in Amsterdam bent geweest, want ja dat is eigenlijk ook gewoon logischer ) en Alex Goot is ook zo ontzettend goed :)! Ik ben helemaal fan van zijn youtube kanaal.
  Liefs, Demi

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke tag en super toffe antwoorden! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super leuke tag en lekker uitgebreid geantwoord :).

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 11. haha ik ga ook briefjes van 500 sparen !

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Deze tag vind ik echt super leuk! Je antwoorden ook lekker uitgebreid.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Haha, leuk om te lezen! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Erg leuke tag omdat het toch wel persoonlijk is, denk dat ik hem over ga nemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Aah leuk dat je de tag hebt overgenomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuke tag is dit hé. Ik heb hem ook al ingevuld en ingepland :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Je hebt het echt op een super leuke manier ingevuld!! Dat stukje over het reizen herken ik erg goed, gelukkig ben ik niet de enige! Haha

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuke tag en je hebt hem erg leuk ingevuld!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. wat een super leuke tag meis! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat super leuk om te lezen haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een leuke TAG en leuke antwoorden heb je gegeven! Wat leuk dat ik hem van je mag overnemen, ik ga hem zeker doen :D!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat een leuke antwoorden heb je gegeven

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Heel erg leuk, misschien doe ik 'm ook wel eens! Over dat van in het vliegtuig, heb je écht vliegangst? Ik vlieg best wel vaak en ik denk er vaak aan maar ik ben nooit niet bang ofzo... Maar ik kan me wel voorstellen dat je er écht schrik van zou kunnen hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Schaam je aub niet voor het feit dat je nog maar één keer naar een concert bent geweest, want HALLO, the script is niet nikst he?! ;) Ik ben twee keer bij een concert geweest, twee keer bij de toppers. Daar kan ik me voor schamen hahaha! Maar heel leuke tag!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Leuke tag! The script wil ik ook nog eens live zien :):)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Tyler Ward lijkt me ook super gaaf!! Leuke tag om te lezen! Ik ben nog nooit naar een concert geweest haha, ik hou heel er van musicals, dat dan weer wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Hele gave tag! Lijkt me heel gaaf om te zien! X

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Leuke tag! En jaaaa Alex G is zop goed haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Leuk om te lezen! Mijn lievelingsdier is een giraf, dus ik had als kind ook een boel giraffenknuffels. Ik gaf ze allemaal namen en ik kon natuurlijk ook niet slapen zonder mijn favoriet exemplaar ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wat een leuke tag zeg! Ik ga hem binnenkort ook maar overnemen :)

  Liefs, Cindy

  BeantwoordenVerwijderen