Budgetbeauty | E.L.F. Eye Enhancing Eyeshadow palette - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Budgetbeauty | E.L.F. Eye Enhancing Eyeshadow palette


Oogschaduw, ik ben er dol op! Geef mij een mooi palette en ik ben helemaal blij. Toen ik het Eye Enhancing Eyeshadow Palette van het budgetmerk E.L.F. zag, werd ik direct enthousiast. Dit palette komt namelijk in verschillende soorten uitvoeringen, elk speciaal bedoeld voor een andere oogkleur.
Want als je mij vraagt: welke kleur oogschaduw past er goed bij blauwe ogen – dan heb ik werkelijk geen idee.

Ik besloot voor het Eye Enhncing Eyeshadow Palette #85139 te gaan die speciaal gemaakt is voor vrouwen met hazel/green eyes. Welke kleur mijn ogen nu precies hebben, daar ben ik nog steeds niet helemaal overuit, maar het komt in ieder geval aardig in de buurt bij groen. Daarom leek dit palette perfect voor mij!

In het palette zitten zes verschillende kleuren. Perfecte kleuren om verschillende ooglooks mee te creëren. Zo is er een prachtige, legergroene kleur, een mooie highlighter en zelfs een paarse kleur. Van die laatste kleur had ik nooit verwacht dat hij zou passen bij groene ogen, des te grappiger dat het dus eigenlijk heel erg mooi staat bij vrouwen met groene ogen.Hoe enthousiast ik ook was over de mooie kleurtjes, de pigmentatie stelde me écht een beetje teleur. De donkere kleuren deden het prima, maar voordat ik de pigmentatie zoals je op bovenstaande foto ziet bereikte, moest ik toch echt wel een paar keer met mijn vinger door de oogschaduw gaan. Jammer!
Over de donkerdere kleuren, met name de paarse, groene en donkerbruine ben ik wél heel erg tevreden. Want zoals je ziet, geven die wel goed pigment af.


Uiteindelijk creërde ik er deze ooglook mee. Ik gebruikte de legergroene kleur op mijn bewegend ooglid en bracht de donkerbruine kleur aan in de arcadeboog. Van de lichte highlighter die ik in mijn binnenste ooghoeken heb gebruikt zie je bijna niets en dat vind ik toch echt wel een domper.


Al met al kan ik niet zeggen dat ik laaiend enthousiast ben over dit palette. De helft van de kleuren is mooi, de andere helft valt tegen qua pigmentatie. Een palette koop je niet om slechts de helft van de kleuren te gebruiken en dus vind ik het een beetje een tegenvallen. Jammer, want over het algemeen vind ik de producten van E.L.F. altijd heel erg fijn!

Je vindt het Eye Enhancing Eye Shadow Palette voor €5,80 in de webshop van E.L.F. 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

25 opmerkingen:

 1. De kleuren zijn prachtig in zo een handige palette en de pigment is geweldig..... ;-)
  Mooie look heb je ermee gemaakt!

  Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een tegenvaller van de pigmentatie! De kleuren zijn wel mooi ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat jammer dat de pigmentatie tegenvalt. De kleurtjes zijn wel prachtig! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De kleuren zijn echt mooi, mooie look heb je er ook meegemaakt! Jammer van de pigmentatie bij sommige kleuren:(

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer dat het tegenvalt, ik vind de kleuren wel heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie palette, ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb hem ook :) Hij is superfijn en goed gepigmenteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super mooie kleurencombinatie! Vooral die berry kleur in combinatie met die legergroene kleur. Pretty!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Pigmentatie is niet altid goed bij elf.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hij ziet er in eerste instantie heel mooi uit, maar de kleuren geswatcht vind ik niet super.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw, prachtige kleuren!:)

  xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Jammer, toch lijkt het me wel een interessant palet!
  Liefs, x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Jammer dat de pigmentatie niet goed is, maar de kleuren vind ik erg mooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Jammer dat die jouw wat tegenvalt, de kleuren vind ik erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 15. De pigmentatie vind ik eigenlijk best goed! Erg mooie kleuren en mooie look ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. mooi palette jammer van de pigmentatie! xx Kimberley
  http://beautyandbirds.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Jammer dat het palet een beetje tegenvalt, ik moet ook zeggen dat de kleuren niet zo mijn ding zijn. Maar ach ja je kan niet altijd alles even mooi en goed vinden toch :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Mooi! Ik heb een net iets andere geloof ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Gaaf palette! Ziet er onwijs mooi uit, goede pigmentatie. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Heel erg mooi! Past ook heel goed bij elkaar! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Hmm de kleuren spreken mij ook niet echt aan, jammer.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Jammer dat ze niet allemaal zo gepigmenteerd zijn. Ach, heb je wel weer een paar mooie kleurtjes erbij die het wel goed doen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Leuke palette met super mooie kleurtjes.

  BeantwoordenVerwijderen