Shoppen met Josephine & Nanne + Mini Shoplog - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2
Uncategorized

Shoppen met Josephine & Nanne + Mini Shoplog


Afgelopen vrijdag, op derde kerstdag, had ik nog lekker een dagje vrij. Natuurlijk wilde ik die goed gaan benutten en had ik onwijs zin om in de sale te gaan shoppen. Want ja: het is een algemeen bekend feit dat na de kerst de sale begint en ik als rasechte koopjesjager moet daar natuurlijk snel bij zijn!
Ik plaatste een oproepje op Twitter met de vraag wie er mee ging en binnen enkele minuten reageerde Josephine van de blog Oohlarouge dat ook zij wel zin had om even flink los te gaan in de sale. Toen we nog een oproepje plaatste op de Bloggers Facebookpagina, sloot ook Nanne van de blog Fashiable zich bij ons aan en zo gezegd, zo gedaan ging ik op vrijdagochtend op weg naar Rotterdam, ready to shop!

Helemaal eenzaam en alleen ging ik met de auto naar het station en stapte ik in de trein voor mijn net zo eenzame treinreis richting Rotterdam. Nanne woont namelijk al in Rotterdam en Josephine reisde via Breda, dus moest ik deze treinreis alleen afleggen. Gelukkig vermaakte ik me prima met mijn nieuwe boek en een vrouw die tegenover mij onbeschaamd een zak Doritoschips zat op te eten en daarbij overduidelijk liet merken dat het haar wel smaakte (boeren, smakken, je kent het wel...)
Binnen no time was ik op Rotterdam Centraal en daar kwam Josephine al snel aan! Later voegde ook Nanne zich bij ons. Ondanks het slechte weer, hebben we ons prima vermaakt en tot een uur of 5 door de stad gelopen. We maakten nog even een snelle pitstop bij Bakker Bart voor een panini en ook at Nanne voor het eerst in haar leven een roombroodje (kun je het geloven?!)
Natuurlijk moesten er ook nog even charmante foto's gemaakt worden, deze heb je hierboven al kunnen bewonderen.

Wat betreft het shoppen, hield me aardig in, omdat ik eigenlijk niets nodig had. Ik heb laatst nog een paar online bestellingen geplaatst en dus mocht ik van mezelf niet al te veel kopen. Toch scoorde ik nog drie leuke dingetjes die ik ook maar snel even aan jullie laat zien!


Als eerste deze mooie, zwarte trui van Mango. Nanne zag 'm als eerst. Helaas was hij te groot voor haar, maar perfect voor mij! Hij is heerlijk zacht en het patroontje vind ik ook heel tof. Hij kostte eigenlijk €34,95 maar ik nam 'm nu mee voor €15,-! Lang leve de sale!


Bij ONLY vond ik een leuk, mouwloos spijkerblousje waar ik al langere tijd naar op zoek was. Natuurlijk leuk voor de zomer over een hemdje, maar in de winter vind ik het heel leuk om zo'n blousje te dragen over een trui zodat het kraagje er nog boven uit komt. Een mooie statement ketting erbij en klaar is Kees! Deze nam ik mee voor €10,-.


Tot slot dook ik nog even The Body Shop in, waar ik in de sale altijd wel wat leuke dingetjes in sla. Hier viel de sale helaas nog tegen, maar toch vond ik weer een hele lekkere douchegel, de Passion Fruit Shower Gel die nu verkrijgbaar was met 50% korting! Daardoor kostte hij nog maar €3,50 en dat vind ik een prima prijsje omdat deze showergels echt ongelooflijk lang meegaan.

Het was echt een hele gezellige dag en ik wil dit vaker doen! Naar aanleiding van het berichtje die ik op de Facebookpagina plaatste, vonden meer bloggers het ook wel een leuk idee om te gaan shoppen, alleen konden ze op die dag niet of was Rotterdam te ver. Natuurlijk was het ook erg kortdag, dus het lijkt mij een heel leuk idee om nog eens met een groepje bloggers af te spreken, op een wat meer centraal gelegen plek om te gaan shoppen. Lijkt jullie dat ook wat? :)

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

52 opmerkingen:

 1. Leuke en mooie items en prod. had je geshopt! ;-)
  Zou zeker leuk zijn om een keer een dagje met alleen bloggers te gaan shoppen.
  Goed idee van je.

  Fijne dag

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo jammer dat ik onverwachts naar de tandarts moet :( Maar m'n tanden zijn nu weer mooi gelukkig. Leuke aanloopjes en gezellig dagje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die showergel lijkt me erg lekker! Naar zo`n mouwloze blouse ben ik ook op zoek! Klinkt als een erg gezellige dag!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Pfoeh, die vrouw in de trein klinkt niet best. Gelukkig heb je dat goed gemaakt door flink te shoppen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die eerste trui vind ik erg tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat is je zwarte trui mooi zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leuke aankopen allemaal :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Anoniem29.12.13

  Leuke aankopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk idee van je om een oproepje te plaatsen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die trui is gaaf! Zoiets heb ik ook maar dan van de new yorker ^^. Erg leuke aankopen zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke trui van Mango! En een heel leuk idee om eens te gaan shoppen met bloggers, zo kun je elkaar ook meteen beter leren kennen

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Aaah, die trui lijkt me heerlijk zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh wauw, die trui van mango is heel mooi! Het zag er gezellig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooie aankopen en wat gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Erg leuke aankoopjes! Vooral de trui is leuk en de shower gel lijkt me heerlijk :) Zag er uit als een gezellige dag!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat leuk die eerste foto! Leuke items heb je gekocht:)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Die trui! <3 volgende keer wil ik graag mee :) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Anoniem29.12.13

  Die trui is echt prachtig! Het zag er een leuk dagje uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. wat leuk zo spontaan! ik vind sale shoppen ook heerlijk. die douchegel van tbs lijkt me heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Leuke aankoopjes! Shoppen met een aantal bloggers lijkt me ook leuk! Op welke facebookpagina had je die oproep eigenlijk geplaatst? :)
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is de Facebookgroep "Bloggers", hierbij de link: https://www.facebook.com/groups/118838448308251/?fref=ts

   Verwijderen
  2. De link doet het niet! ö De inhoud is prive ofzo, maar dan kun je de groep zelf ook niet zien. (of dat komt door mijn mobiel en computer?)

   Verwijderen
 21. Klinkt als een heel gezellig dagje! Die foto's van jullie drie zijn vet leuk haha. En mooie dingen heb je gekocht. Vooral die trui ziet er tof uit, wat een goede koop! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. leuke foto van jullie! Je hebt ook erg leuke aankopen gedaan

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Leuke aankopen! Die douchegel met passievrucht ruikt heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wat een leuke aankoopjes! De douchegel lijkt mij echt heerlijk! Leuke foto's van jullie!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Hele leuke aankoopjes en klinkt als een gezellige dag!
  Lijkt me leuk om een keer mee te gaan shoppen!

  xxx Saranda van Sarandipity

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Die trui lijkt me heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Het had me echt geweldig geleken om ook eens met jullie leukerds te gaan shoppen, hihi. Je hebt ook echt leuke dingetjes gekocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Sale is heilig (: ik zou zelf de trui en het blousje ook hebben gekocht! Echt leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wat een super gezellig dagje was het zeg, zo te lezen! :D Die foto met jullie drietjes vind ik ook heel erg leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Leuke aankoopjes! :D En leuk dat jullie spontaan hebben afgesproken.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Die shower gel heb ik ook! Helaas is 'ie alweer bijna op, hij is lekker he? Erg leuke dingetjes heb je geshopt hoor! En ik vind je nieuwe lay-out echt prachtig! Normaal lees ik alles vanaf mijn mobiel dus zie ik het niet! Ik weet dus niet hoe lang je deze al hebt, maar wauw! Liefs, Stella.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Superleuk Nicole :) jammer dat ik niet in de buurt woon anders was ik zeker gekomen. Dat spijkerjasje is leuk! Hmm die douche gel lijkt me heerlijk ruiken. Oh irritant he als er een vrouw schaamteloos zit te smakken in een trein. Hekel aan'

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Ik vond het jammer dat Rotterdam zo ver weg is, anders wilde ik wel mee! Hele leuke dingen heb je gekocht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Ziet er gezellig uit! En hele leuke aankopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Echt leuke items heb je gekocht! Super tof die sweater!

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Anoniem29.12.13

  Shoppen is altijd goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Wat gezellig! Je hebt ook leuke spullen gekocht, vooral het spijkerblouseje vind ik leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Wat gezellig zeg! Toffe dingetjes heb je ook gescoord :)

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Leuke spullen heb je geshopt, vooral de trui is prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Wat een leuke dingen! Ben verliefd op je trui! Helaas kon ik hem online niet meer vinden dus ik duik morgen de stad even in ;)

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Heel erg leuk! Vooral die trui is leuk (: Ik heb gezien dat ze bij H&M ook weer grote sale hebben dus daar ga ik maar eens kijken (:

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Leuke aankopen heb je gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Oooh wat een leuke trui! Lijkt me inderdaad ook leuk om zo met een aantal bloggers te gaan shoppen!
  Liefs en fijne jaarwisseling!

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Leuke aankoopjes, die trui van de Mango is echt tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Die trui van de Mango ziet er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Oehh wat een heerlijke trui! Haha ja als ik de volgende keer wel geld heb ga ik mee ^^.

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 47. De eerste trui ziet er leuk uit en de Bodyshop sale is altijd top!

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Aah super leuk zeg! Ik wist helemaal niet dat er een bloggers facebook pagina bestond.

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Ik ben erg benieuwd naar een outfit met de zwarte trui, maar alle aankopen vind ik erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen