Mijn dagelijkse low-budget make-up routine

Het is alweer bijna een jaar geleden dat ik voor het laatst mijn dagelijkse make-up look aan jullie liet zien. En ik kan je vertellen dat die inmiddels nogal veranderd is! Eigenlijk draag ik elke dag wel nét iets anders, maar toch heb ik een soort "standaard" make-up look die ik op doe op een normale, doordeweekse dag. Ik gebruik eigenlijk allemaal low-budget producten, zelfs mijn kwasten zijn hartstikke betaalbaar! Vandaag laat ik mijn dagelijkse make-up look aan jullie zien én de producten die ik gebruik.


Laten we beginnen met de basis, de producten die ik op mijn gezicht gebruik. Aangezien ik echt een onwijs lichte huid heb, is bijna elke foundation of BB cream te donker of te oranje voor mij. Gelukkig heb ik eindelijk een hele fijne low-budget foundation gevonden die echt een aanrader is voor iedereen met een lichte huid! Het is de Miss Sporty So Fine Skin Matching foundation (klik hier voor de review) en heeft een lichte dekking, wat perfect is voor mij omdat ik niet zoveel last heb van puistjes of oneffenheden. En het beste van allemaal? Het product kost maar €3,99! De foundation breng ik aan met mijn kwast van eBay (klik hier voor de review)

Voor de welbekende wallen en donkere kringen onder mijn ogen, gebruik ik de BB Skin Perfecting Kit van GOSH in de kleur light. De concealer heeft een hele fijne lichte kleur die ook weer perfect is voor mijn huid. Tot slot poeder ik mijn gezicht af met de Catrice All Matt Plus powder. Zoals je ziet heb ik de bodem al geraakt, als hij op is, ga ik hem zeker opnieuw kopen! De poeder breng ik aan met mijn fijne kabuki kwast van het budgetmerk E.L.F. (klik hier voor de review)


En dan is het tijd voor de ogen! Dit is absoluut mijn favoriete onderdeel van mijn make-up routine, ik vind het zo leuk om een mooie ooglook te creëren! Ik begin met het aanbrengen van oogschaduwbasis. Op dit moment gebruik ik er één van ARTDECO, helaas is die niet heel goedkoop, maar er zijn zeker hele fijne low-budget ooschaduwbasissen (is dat een woord?) te vinden zoals die van Catrice.
Daarna krul ik eerst mijn wimpers, ik gebruik hiervoor een wimperkruller van Action die volgens mij nog niet eens 1 euro kost. Dan breng ik een licht kleurtje op mijn bewegende ooglid aan met een plat oogschaduwkwastje van eBay (klik hier voor de review), bijvoorbeeld de lichste kleur uit het Ultimate Nude Palette van Catrice (klik hier voor de review), of uit het Trio Eye Shadow Palette van GOSH. Ik ben dol op bruine tinten, deze breng ik dan ook vak aan in mijn arcadeboog. De laatste tijd gebruik ik vaak mijn mono eyeshadow van The Body Shop of een donker kleurtje uit het palette van Catrice. Deze breng ik aan met een kwastje van HEMA en blend ik uit met een fluffy blendingkwast van eBay. De laatste tijd vind ik eyeliner ook weer helemaal leuk, helemaal omdat ik er steeds handiger mee word. Hiervoor gebruik ik al eeuwen de Extra Longlasting Eye Liner van Essence. De mascara die ik op dit moment gebruik is de Volume Seduction mascara van Bourjois en om de klontjes weg te werken gebruik ik ook al ruim een jaar het schone borsteltje van de Max Factor Masterpiece Max mascara.

 En tot slot de wangen en lippen! Elke ochtend doe ik wel een lipstick op, maar als die er halverwege de dag af is, ben ik eigenlijk te lui om hem opnieuw aan te brengen. Daarom kies ik vaak voor een mooi nudekleurtje, één van mijn laatste favorieten is een lipstick van Essence in de kleur 53 All About Cupcake, een prachtig lichtroze kleurtje. (klik hier voor de review) Op mijn wangen kan ik vaak wel een kleurtje gebruiken, omdat ik zelfs als ik door min tachtig graden loop, volgens mij nog steeds geen gezond, rood kleurtje op mijn wangen heb. Ik gebruik graag de Be Loud! blush van Essence die ik tijdens de 1+1 gratis actie van Kruidvat voor slechts €1,25 scoorde. Knalroze blushes staan mij niet, ik ga sneller voor lichtroze of peach kleurtjes en deze blush is daar dus perfect voor! Ik breng hem aan met een blush kwast van eBay.

En dat was het alweer, dit is mijn dagelijkse make-up look!
Welke make-upproducten gebruik jij elke dag?

42 opmerkingen:

 1. Leuk dat je dit hier laat zien met goede foto's!
  Het is een natuurlijke en lichte look.
  Ik wil je nog van harte feliciteren met het pakket wat je gewonnen hebt!

  Fijne dag! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aah wat een leuk artikel om te zien en te lezen! Mooie foto's heb je erbij gemaakt :) Love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk om te zien,
  en fijne producten lijkt me!
  liefs,
  denise

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gaaf om zoveel mooie en leuke budget producten te zien :D Ik vind je lipstick echt heel erg mooi, die kleur is zo mooi natuurlijk! :D Je hele look bij elkaar vind ik trouwens ook erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk o, te lezen dat je met budget heel veel kunt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie look en dat voor low budget producten is het geweldig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijne producten! Die essence lipstick gebruik ik ook erg vaak; die is zo fijn! En die eBay kwasten heb ik ook, echt bizar dat die zo goed werken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie look:). En fijne producten gebruik je ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi! Die oogschaduw van Gosh ziet er erg mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind het er heel mooi uitzien :)! Ik heb sowieso foundation en mascara op, soms ook wat poeder en lipstick :).

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je bent echt een mooi meisje! Ben jaloers op zo'n huidje (;
  Leuk om je make-up routine te zien! Ik ga die eyeliner misschien ook eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk om te zien! Ziet er allemaal echt perfect uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Je snapt nu toch wel dat ik straks eens goed ga kijken of je dit ook vandaag zo hebt gedaan hè haha. Mooie look, de trio blijf ik mooi vinden :D

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een mooie look! Zoiets als dit is ook mijn go-to look als ik niet zoveel tijd heb om wat spannends te bedenken ;) erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een mooie, naturelle look! En fijne, betaalbare producten gebruik je. Echt heel leuk om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Prachtige look! De lipstick is prachtig! Ik houd ook zo van budget make-up, haha. Je kwasten zien er echt heel fijn uit!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Mooie look! Je hebt ook zo'n mooie huid :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuk om te zien, mooie producten gebruik je!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Leuk om te zien wat je dagelijks allemaal gebruikt. Ik gebruik ook soortgelijke producten maar dan van hele andere merken;)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Leuk om te zien welke producten je dagelijks gebruikt!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Zo'n leuk en handig artikel! Ik vind je ooglook echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Erg mooie daily look heb je! Fijne producten :) Ik heb ook echt elke dag een standaard make-up look, eigenlijk. X Luna

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat een mooie, dagelijkse look! Erg fijn om te zien dat je een prachtige look kan maken met zoveel budgetproducten!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Heel mooi Nicole! Staat je goed zo'n simpele look. En zo fijn dat je weinig oneffenheden hebt. You're a lucky girl!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Mooie producten! Ik vind het oogscahduwpalette heel mooi, ik heb 'm nog steeds niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. ziet er goed uit. fijne producten gebruik je xx

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Leuk:) Ik vind de kleur op je lippen heel mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Mooie routine! De ogen vind ik erg mooi gedaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Leuke post! Ik gebruik zelf ook altijd bruintinten op mijn ogen, tenzij ik een feestje of zoiets heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Hele mooie look, staat je leuk! En je foto's zijn altijd zo leuk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Oh wat 'n mooie look! Heel zacht, staat je goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Hele mooie look!
  Ik sta toch iedere keer weer verbaasd van hoe simpel de eyeliner met een kleine wing eruit ziet, maar hoe vaak het toch mislukt als ik het probeer.
  Bij jouw staat het in ieder geval wel leuk en is hij heel mooi gelukt, haha!

  BeantwoordenVerwijderen