New in | GOSH producten - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

New in | GOSH producten


Zoals de meeste van jullie wel weten, loop ik stage bij SimplyPR, het leukste PR-bureau van Amsterdam! ;-) Eén van de merken waar wij de PR voor doen is GOSH en sinds ik bij Simply stage loop, ben ik echt een groot fan geworden van de producten van GOSH. De kwaliteit is onwijs goed, de producten hebben mooie, opvallende kleurtjes en het belangrijkst van allemaal: het merk is hartstikke betaalbaar! Je snapt dan ook wel dat ik mijn geluk niet op kon toen één van mijn collega's afgelopen vrijdag aankondigde dat we uit een gigantisch grote doos vol GOSH producten een aantal producten mochten uitzoeken van de oude collecties. Ik kan je vertellen: dat was niet vervelend om te doen! Samen met de andere stagiaires graaiden we er lekker op los en ik koos een paar hele mooie producten uit die ik vandaag aan jullie laat zien!


Allereerst koos ik deze drie mooie eyeliners. De bovenste is een Velvet Touch Eye Liner, een heerlijk zacht oogpotlood met een super goede pigmentatie. De middelste is een vloeibare eyeliner in een prachtig, turquoise kleurtje. Ik maak geen grap als ik zeg dat ik nog nooit zo'n geweldige eyeliner heb gezien. Eerlijk waar, je kunt in je oog wrijven wat je wilt, maar hij blijft steevast zitten! De meest onderste is ook een oogpotloodje, in een donkerblauwe kleur. Deze heeft een handig draaisysteem waardoor de punt niet snel afbreekt en je er heel erg lang mee kunt doen. Ik ben dol op deze mooie blauw/groene kleurtjes! Met de oogpotloodjes kun je heel gaaf een lijntje zetten onder je oog op je waterlijn zodat je oog er echt uit knalt!


Deze Velvet Touch lipsticks zijn ook al zo mooi! En check die pigmentatie, pretty good, right?! Als je de lipstick op je lippen aanbrengt, is de pigmentatie ook nog steeds heel erg goed. Ik ben vooral fan van het oranje/koraalachtige kleurtje. Ik houd tegenwoordig wel van lipsticks met een wat opvallender kleurtje, dus ik weet wel zeker dat ik deze twee lipsticks vaak ga dragen!

 Velvet Touch Lipstick 153 Flirty Orange

GOSH Velvet Touch Lipstick 131 Amethyst 

En nog een mooi lipproduct! Dit is de Volume Lip Shine in de kleur 03 Tea Rose. 
Normaal ben ik niet zo van de lipgloss, maar zolang ze een lichtroze of nude kleurtje hebben, vind ik ze prachtig! Dit is echt zo'n perfect kleurtje als je bijvoorbeeld een heftige ooglook hebt gemaakt en de rest van je gezicht rustig wilt houden. Dit prachtige trio eye shadow palletje behoort nu al tot mijn favorieten! Toen ik deze kleurtjes zag, wist ik het meteen: deze is van mij! Vooral het bordeauxrode/bruine kleurtje vind ik prachtig! De lichtste kleur heeft helaas niet zo'n goede pigmentatie, maar de andere twee kleurtjes zijn qua pigmentatie top!


Naar deze spannende potjes was ik meteen nieuwsgierig. Dit is de GOSH Effect Powder, een soort losse oogschaduw poeder. Dit had ik nog nooit geprobeerd, dus ik was natuurlijk direct benieuwd naar dit product. We hadden nog een heleboel kleurtjes over, maar ik besloot uiteindelijk voor deze twee te gaan: een mooie donkerbruine en een lichtroze met een shimmer en een ge-wel-di-ge pigmentatie! Hoe ik dit precies ga gebruiken, nog geen idee, maar leuk vind ik het wel!


Nog meer oogschaduw, yay! Ik ben echt dól op oogschaduw en wil alle kleurtjes van de regenboog gebruiken (alhoewel ik mezelf dat waarschijnlijk beter niet aan kan doen). Dit vond ik een mooi basic kleurtje om in mijn stash te hebben: een prachtig koperkleurtje met alweer een hele goede pigmentatie!
Dit is de kleur 009 Cobber.En tot slot ging ik nog voor de BB Skin Perfecting Kit, die uit de laatste Autumn/Winter collectie komt. Op heel veel blogs las ik lovende verhalen over deze concealer- en highlighter kit en ook voor veel van mijn collega's is deze kit dé oplossing in de strijd tegen pukkeltjes en wallen.
Aangezien ik de laatste tijd ontzettend last heb van donkere kringen en droge plekjes onder mijn ogen, besloot ik deze kit een kans te geven. Doordat de concealer vrij creamy is, trekt hij gelukkig niet in de droge lijntjes onder mijn ogen. De meest linker concealer is ook nog eens perfect voor mijn huidskleur en dat is een wonder, want ik heb echt een super lichte huid. Met het middelste kleurtje kan ik helaas niet zoveel, zo bruin zal ik denk ik nooit worden. Het meest rechter kleurtje is de highlighter, maar deze vind ik persoonlijk teveel glitters bevatten. De concealer is gelukkig wel een groot succes en zorgt ervoor dat ik weer fris voor de dag kom!

Ben jij al bekend met de producten van GOSH? Wat is jouw favoriete product?


Deze blogs vind je misschien ook leuk:

47 opmerkingen:

 1. Anoniem24.12.13

  Mooie producten die 131 lipstick vind ik erg mooi! Sinds kort heb ik een CC Cream van gosh waar ik erg blij mee ben! De CC Cream bevalt erg goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind die oogpotloden echt heel mooi uitzien! Dat lijntje zo op je waterlijn maakt het nog leuker vind ik! ga ik ook een keer proberen, maar dan met een paars potloodje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anoniem24.12.13

  Wauw die blauwe eyeliners zijn erg mooi! Staat je ook prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben er van onder de indruk hoe goed die oogpotloden zijn! Ik zoek nog zo'n groen/blauw kleurtje en wilde eentje van MAC halen. Maar nu ik weet dat Gosh deze kleur ook heeft, ga ik daar voor kijken :). Bedankt voor de mooie reviews Nicole!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ziet er allemaal goed uit :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, wat een prachtige producten! Ik vind de oogpotloden erg gaaf. Allemaal erg mooie kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke review! GOSH heeft inderdaad echt fijne producten, de gekleurde oogpotloden heb ik ook en de CC cream van GOSH bevalt me ook super.
  Liefs,
  Silvy

  BeantwoordenVerwijderen
 8. mooi! ik ben eigenlijk helemaal niet zo bekend met gosh!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat gaaf dat je zoveel kreeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een fijne producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooie producten zitten er tussen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Anoniem24.12.13

  Ziet er allemaal heel mooi uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw, wat een mooie producten zeg! Ik vind de lipsticks en het oogschaduw trio erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oh wauw wat een mooie producten! Ben stiekem wel een beetje jaloers dat je al die producten gewoon mocht uitzoeken;)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wauw! Wat tof dat je dat mocht doen! Zijn allemaal erg mooie producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wohooo wat een heerlijke producten en wat een fijne lipsticks! Mooie foto's heb je ervan gemaakt <3

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Anoniem24.12.13

  Ik vind de lipsticks echt prachtig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Er zitten echt mooie producten tussen!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wauw wat een mooie producten heb je uitgekozen! Oogschaduws van Gosh vind ik heel fijn, ik ben heel benieuwd naar het paletje. De kleuren zijn prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Vind het oogschaduwpalet mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Mooie producten! Ik volg je blog nog maar net en ik dacht laat ik ook eens reageren :) Op dit moment heb ik geloof ik een primer en een paar nagellakjes van Gosh. Die laatste zijn mij erg goed bevallen!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat gaaf dat je allemaal producten mocht uitzoeken! Die lipsticks zijn erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat een geluk zeg dat je deze mocht hebben! Echt hele leuke producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Lijken me mooie producten die je hebt uitgekozen! Zelf niet zo heel veel ervaring mee. Ik ben nogal een make-up n00b ^^

  Prettige feesten! x

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wauw! Wat een mooie producten zeg, de lippenstift is echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ik vind Gosh sowieso over het algemeen een heel fijn merk!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Dat is nog eens leuk voor de kerst! Ziet er allemaal heel gaaf uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Mooie productfoto's heb je gemaakt!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Mooie producten! Ik heb een aantal producten van GOSH, mijn favoriet is een kitje met wenkbrauwpoeder

  BeantwoordenVerwijderen
 30. supermooie producten ♥ xx

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Leuke producten:) || Kijk ook eens op mijn blog: http://eefsfotografieworld.blogspot.nl/ je kunt het ook gewoon op google opzoeken, prettige dagen Nicole en suc66 met je werk:)

  Liefs,

  Eva

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Speciaal zo'n blauw lijntje. Wel heel erg mooi, subtiel ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Ik lees tegenwoordig steeds meer over GOSH inderdaad. Ik heb er zelf eigenlijk nog behoorlijk weinig ervaring mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 34. hele mooie producten ik vind de roze lipstick erg mooi en het onderste palette!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Anoniem24.12.13

  Mooie producten! Vooral de lipsticks xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Wat een prachtige producten en veel ook! Ik geef je even een complimentje over je layout, erg mooi! En we moeten echt een huis oprichten met bloggers, veel makkelijker en iedereen wil elkaar helpen.
  Oh stom, ik heb helemaal niet meer gereageerd op je mailtje, maar ik vind het in ieder geval héél leuk, gaan we zeker doen ;) Fijne feestdagen! Liefs, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Wauwie, ziet er heel mooi uit! :)

  Xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Prachtige producten! Zou ik ook wel willen, een paar producten uitzoeken hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Merry Christmas and lots of happiness in a New Year :)
  http://basiamonika83.blogspot.mx

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Wauw wat mooi, vooral het prachtige trio! De Gosh Effect Powders waren vroeger mijn favoriet, maar omdat ik ze nooit gebruikte had ik ze maar weggedaan. Ik had een lichtroze met shimmer die op die van jou leek! Rose gold heette die volgens mij. Nu heb ik er nog een, steel. Perfect voor de feestdagen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Wat een mooie producten allemaal!
  Luuuv the lipsticks!

  XO

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Prachtig en allemaal goed gepigmenteerd ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Gosh is fijn ja. Maar wat me vooral aan je post opvalt is dat je zulke goeie foto' s maakt.Complimenten!

  BeantwoordenVerwijderen