Merry Christmas! + Christmas tag

Ho, ho, ho: Merry Christmas to you all! (Oké, dat was ik die even probeerde de kerstman na te doen.) Vandaag is het ein-de-lijk kerstfeest en ik wens jullie allemaal hele fijne dagen met jullie vrienden en familie. Hopelijk ga je lekker genieten van al het heerlijke eten en houd je vooral niet in! (ga ik in ieder geval niet doen)
Ik ben heerlijk thuis bij mijn ouders en straks komt er bij ons gezellig familie over de vloer waarmee we later vandaag gaan eten! Iedereen maakt wat klaar en ik maak de groenten voor bij het hoofdgerecht. Lees: ik gooi wat doperwtjes, prei, spinazie en bacon door elkaar en voilà: klaar is mijn gerechtje. Voor de rest ga ik deze dagen lekker genieten van kerstliedjes, net doen alsof er sneeuw buiten ligt (want jongens, zeg nu zelf: wat is een kerst nou zonder sneeuw?!) en nog meer eten.

Maar ik begin met: de Christmas tag! Ik zag deze op verschillende blogs voorbij komen en ondanks dat ik niet ben getagd (snik, snik), leek het me toch leuk om hem in te vullen. Ik doe namelijk nooit tags op mijn blog maar deze vond ik stiekem toch wel heel erg leuk en natuurlijk helemaal toepasselijk voor vandaag!


Wat is je favoriete kerstliedje?
Dit is een moeilijke, aangezien "Skyradio Christmas Songs" bij mij non-stop aan staat en ik dus heel veel favorieten heb, maar als ik moet kiezen, ga ik toch voor "Felliz Navidad." Ik word gewoon zo vrolijk van het deuntje! Bekijk vooral even bovenstaand filmpje met de meest prachtige videoclip die je ooit hebt gezien.

Wat is je favoriete kerstfilm?
Net als waarschijnlijk 99% van de Nederlandse bevolking, is dat "Love Actually". En vroeger was ik altijd fan van Home Alone, maar nu vind ik mezelf daar te groot voor.

Wat staat er bovenaan op jouw kerstverlanglijstje?
Je kunt beter vragen wat er niet op staat. Ik wil stiekem misschien wel een nieuwe camera met uitklapschermpje of mooie softboxen en daglichtlampen. Ook wil ik graag een nieuwe laptop en een nieuwe kamer. Voor de rest ben ik helemaal niet veeleisend hoor.Wat is je favoriete make-uplook voor de kerst?
Toevallig heb ik gisteren al verzonnen wat mijn make-uplook gaat worden vandaag. Het worden zachte, bruine smokey eyes met een knallende winged eyeliner en mooie, fuchsia roze lippen! En morgen ga ik denk ik voor de look hierboven, waar ik ook een tutorial in de vorm van een filmpje van maakte!

Wat draag je het liefst tijdens kerst?
In mijn twee artikelen over de Online vs. Offline shopping challenge (klik hier voor deel 1 en klik hier voor deel 2) zag je natuurlijk al twee kerstoutfits voorbij komen. Uiteindelijk heb ik besloten dat ik de witte blazer ga dragen inclusief mijn statement ketting van Primark, een leren rokje, een chique, zwart hemdje en mijn zwarte wedges van Van Haren. Ik ben niet zo van de overdreven chique outfits, je zult mij dus niet zo snel in een glitterig jurkje voorbij zien huppelen met kilometers hoge hakken.


Speel je liever buiten in de sneeuw, of geniet je binnen van een kop warme chocolademelk?
Hier hoef ik nog geen twee seconden over na te denken, want ik lust geen chocolademelk. Ja, ik weet het, het is werkelijk ongelooflijk, maar toch is het zo. En bovendien vind ik spelen in de sneeuw heerlijk, alhoewel dat deze kerst waarschijnlijk niet gaat gebeuren.

Hoe ziet jouw ideale kerst eruit?
Op kerstavond trek ik mijn Roy Donders huispak aan (Ha, grapje: had ik er maar één!), of in ieder geval een hele comfy pyjama en ga ik lekker voor de TV zitten voor All You Need is Love met een XXL doos tissues in de aanslag en een zak chips.
Op eerste kerstdag ga ik altijd 's ochtends naar de kerk en de rest van de dag gezellig met familie eten. Het liefst doe ik dit bij mijn familie, dat vind ik op de één of andere manier leuker dan bij ons thuis. De rest van de dag kletsen we gezellig bij. Op Tweede Kerstdag las ik dit jaar een blogdagje in en ook doen we vaak spelletjes met het gezin of kijken we 's avonds een filmpje.

Wat ga jij doen met kerst dit jaar?
Volgens mij heb ik dat hierboven al aardig uitgebreid beschreven. :-)

Heb je een echte kerstboom of een neppe?
Dit is een hele gevoelige vraag, hoe durf je! Ik heb namelijk geen kerstboom. Al een jaar of tien niet meer. Op een gegeven moment besloten mijn ouders dat een kerstboom onzin was omdat we er toch nooit naar omkeken. Nu snap ik nog steeds niet zo goed hoe je precies moet omkijken naar een kerstboom, moet ik er dan de hele dag onder ga zitten en kerstliedjes zingen? Maar ja, een kerstboom hebben we dus niet.

Wat voor kleur ballen zitten er in de boom?
Uuuh, geen dus.

Foto gemaakt door Marieke tijdens het derde kerstdag diner met vriendinnetjes vorig jaar!
Wat is je favoriete kerstsnack?
Sinds gisteren is dat tulband van de moeder van Noa, één van de andere stagiaires bij SimplyPR. Haar moeder had een tulband gebakken die zó ontzettend lekker was, dat ik hem meteen omdoopte tot mijn favoriete kerstsnack. En die kerstkransjes gaan er trouwens ook altijd wel goed in

33 opmerkingen:

 1. Jij hebt er zin in zo te lezen! Ik wens je dan ook heel fijne gezellige dagen.
  x Syl
  p.s. Ik heb Home Alone toch weer gezien hoor, blijft leuk! Zag ook dat vandaag nr. 2 komt en morgen 3 en 4. Dát gaat nou weer wat ver.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aah zo leuk deze tag en super ingevuld! Merry X-mas en geniet van al je dierbaren om je heen <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk ingevuld! De eerste foto is echt tof! fijne feestdagen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijne kerstdagen! Enne ik lus ook geen chocomelk haha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha je hebt er echt leuke antwoorden tussen staan:) Prettige feestdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk om te lezen! Fijne kerstdagen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prettige kerst :) En leuke tag ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Superleuke foto's en leuk ingevuld! Hele fijne feestdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke tag! Ahh, jammer dat je geen kerstboom hebt in huis, maar ook zonder kerstboom kan je Kerst vieren! Jij ook hele fijne feestdagen! :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk ingevuld! Fijne kerstdagen! :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke tag blijft het! Jij ook fijne kerstdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk zo'n Christmas tag! :D vrolijk kerstfeest!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk ingevuld! Ik vind de foto's aan het begin ook erg leuk. Fijne kerstdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een leuke tag! Ik had hem helemaal nog niet voorbij zien komen, leuk om te lezen! Mooie foto's ook :) Fijne kerst!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik lust ook geen chocolademelk! Hahaha, eigenlijk best wel iets om je voor te schamen, maar goed voor de rest ben ik wel 100% winterproof!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Dat klinkt allemaal super gezellig geniet er van Nicole (: fijne kerstdagen toegewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. you are my aspiration , I own few blogs and rarely run out from to post.Hey great, this has been an awesome help to me, I have had some really strange annoyances in my personal life recently and it is funny how certain things can really pick you back up or make you look differently on the horrible things and get working on the other things in life. Anyway thank you a lot.

  Cardsharing Server

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuke tag! Ik wil leren om op torenhoge hakken te lopen, vind ik best leuk voor af en toe haha. Ik vind jouw outfit ook erg mooi! Fijne feestdagen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Geen kerstboom, ik ben toch wel een beetje geschokt, haha. Maar ja, met versiering kan je het ook heel leuk maken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Erg leuk om te lezen. En wat een leuke foto's! Hele fijne kerst meid X

  BeantwoordenVerwijderen