Goodiebag | Lush & Glossybox Bloggers Event

Afgelopen woensdagavond was ik aanwezig bij het event van Lush & Glossybox. Gisteren kon je al alles lezen over het event in dit artikel en zoals beloofd, laat ik vandaag nog even de goodiebag zien die we meekregen na afloop!


Hoe kan het ook anders - de goodiebag zat verpakt in de welbekende, lichtroze Glossybox. Er zat een persoonlijk, handgeschreven briefje bij, wat ik erg leuk vind!

Er zaten zowel goodies van Lush als van Glossybox in.Allereerst deze knalroze blush van Glossybox. Ik houd echt van deze kleurtjes, maar jammer genoeg is mijn huid écht te licht voor zulke felle blushes. Ik word dan al snel een soort Barbie en dat effect willen we natuurlijk niet bereiken.
 
Ook zat er nog een Glossybox spiegeltje in de box, altijd handig om in je tas te stoppen om tussendoor even je make-up en haar te checken!

Alweer de laatste goodie van Glossybox: een notitieboekje. Als je mijn blog al een tijdje volgt, weet je dat ik een gigantische notitieboekjes verslaving heb, dus je kunt wel begrijpen dat zo'n boekje altijd welkom is!

 En dan de goodies van Lush. Allereerst dit hele fijne maskertje van Lush. Ik ben normaal niet zo'n fan van al die "groene" geuren, maar man, oh man, dit masker is HEERLIJK! Er zitten amandelen in en dat ruik je dan ook zeer goed. Ik vind het echt een hele fijne geur en kan niet wachten om dit masker te gebruiken.

Met het Full of Grace serum hebben we gewerkt tijdens de workshop. Dit product reageert op lichaamswarmte en zodra je hem tussen je handen wrijft, komt er soort olie vanaf waar je mee kunt masseren. De geur is vrij sterk, je moet er van houden, maar ik vind dit een fijn product!
En tot slot nog een schattig handzeepje van Lush, in de geur Honey I Washed The Kids (geniale naam!). Ook deze ruikt heerlijk, ik vind hem eigenlijk niet eens naar honing ruiken, maar het doet me sterk denken aan een snoepje dat ik vroeger altijd at. Nu gebruik ik niet zo vaak handzeep, ik neem eigenlijk altijd vloeibare zeep, maar deze geur vind ik zó lekker dat ik hem zeker ga gebruiken.
 
Ik vind het een ontzettend leuke inhoud en kan niet wachten om alle lekkere producten van Lush te gaan gebruiken!
 
Wat vind jij van de inhoud van de goodiebag?

29 opmerkingen:

 1. Een erg leuke goodiebox! Lush is altijd goed, ik denk dat ieder mens daar blij van wordt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijke goodiebag. Vooral dat serum lijkt me erg fijn, daar heb ik ook naar gekeken maar niet meegenomen ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijne goodiebag :) Vooral de producten van Lush klinken erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er uit als een hele fijne goodiebag

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuke goodies! Erg leuke dingetjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een super leuke inhoud! :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat is een leuke inhoud voor een goodiebag!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat notitieboekje is erg leuk zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke inhoud! Ik wil echt heel snel producten van Lush uitproberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat zitten er leuke producten in de goodiebags, ik ben heel erg benieuwd naar Honey I Washed The Kids. Daar heb ik wel eens meer van gehoord (: ook lijkt me dat masker wel echt heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw, er zitten echt leuke spulletjes in :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke spulletjes! Ik vind het ook altijd fijn om een spiegeltje bij mij te hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Super leuke spulletjes zitten er in!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een leuke producten zitten er in, ik heb zelf de blush en spiegeltje ook van de glossybox.
  Ik vind het een erg mooie roze kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuke goodiebag! Grote liefde voor Lush hier :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een aantal leuke dingen zitten er in. Lush is natuurlijk nooit mis!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een leuke goodies! Honey I washed the kids heb ik ook gehad, die ruikt echt heerlijk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Aawh echt leuk! Het lijkt me echt een tof event :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een fijne spulletjes, vooral die van Lush! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Superleeuk! Ik heb Honey I Washed The Kids ook, hij is heeerlijk! En de blush valt best mee toch? Hij lijkt helemaal niet zo fel! xliefs

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Jaa echt heerlijk, zijn we toch weer goed verwend zeg. Mooie producten <3

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Dat zijn inderdaad echt superleuke dingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Honey, I washed the kids, is mijn favo zeep van Lush, lekker karamel-achtig!

  BeantwoordenVerwijderen