Event | Lush & Glossybox bloggers event

Toen ik de uitnodiging voor het Lush & Glossybox event kreeg, heb ik volgens mij binnen twee seconden teruggemaild dat ik erbij zou zijn. Ik ben namelijk gék op Lush en ook de Glossybox vind ik ontzettend leuk. Gelukkiger kun je mij dus niet maken door deze twee samen te voegen op één event! Het was eindelijk weer eens een event waar ik wél bij kon zijn, want door stage moet ik helaas een boel leuke events missen. Iedere blogger mocht een vriendin meenemen, dus woensdagavond ging ik direct uit stage samen met vriendin Marieke op weg naar de Lush in de Leidsestraat, waar het event plaats zou vinden. We werden hartelijk ontvangen met een lekker hapje en drankje. Daarna kregen we een sticker waar je je naam op moest schrijven, je huid hoe hij op dat moment was en hoe je wilde dat je huid aan het eind van de avond was. Ik weet niet of ik de enige ben met dit probleem, maar ik heb dus eigenlijk geen idee wat voor soort huid ik heb. Hij is niet droog, hij is niet vet, hij is niet gevoelig, ik heb geen onzuiverheden… Ik heb dus maar opgeschreven dat ik een normale huid heb en dat ik hem aan het eind van de avond graag lekker zacht wilde hebben.
Allereerst kregen we een korte rondleiding door de winkel, wat een prachtige producten hebben ze toch bij Lush en de geur die er hangt is zó lekker! Voordat we met de gezichtsbehandeling konden beginnen, moest natuurlijk eerst de make-up eraf. Dit deden we met een hele fijne zachte tonic van Lush.
Toen iedereens hoofd make-upvrij was, konden we écht gaan beginnen! Ik zou Marieke als eerste masseren en daarna was ik aan de beurt. We deden een beetje van het Full of Grace serum op onze handen en leerden stap voor stap hoe je een lekkere massage gaf. Ik heb de stappen aardig onthouden, dus wie weet kan ik mezelf zo nu en dan ook nog eens een lekkere massage geven!
Daarna mocht iedereen een lekker maskertje voor de huid kiezen. Ik had een heerlijk, donkerbruin masker die naar brownies rook, mjammie! Zoals je op de foto kunt zien, zag ik er nogal hilarisch uit. Toen deze helemaal was ingetrokken, mochten we hem er af halen en vervolgens de huid nog even grondig reinigen. Het resultaat? Een heerlijk gladde huid, die op het moment dat ik dit schrijf (vrijdagochtend) nog steeds heerlijk aanvoelt!

Na afloop hadden we nog even de mogelijkheid om te shoppen. Ik heb denk ik wel tien minuten bij de shampoo op bovenstaande foto staan kijken. Je zou misschien niet direct denken dat het shampoo is, maar het is shampoo in vaste vorm. Deze zorgt voor extra glans aan je haar. Voor zo’n blokje leg je wel ruim 9 euro neer, maar hij schijnt dus drie keer zo lang mee te gaan als een normaal flesje shampoo. Twijfel-de-twijfel, maar ik heb hem toch maar niet meegenomen. Iets met weinig geld op mijn bankrekening en de Decembermaand in het vooruitzicht. Ook kregen we nog een hele leuke goodiebag mee, waarvan ik de inhoud morgen op mijn blog laat zien!

Lush en Glossybox, hartelijk bedankt voor dit leuke event!


27 opmerkingen:

 1. Wat een super leuk verslag! Tof event :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk dat je daar bij mocht zijn! Ik hou ook echt van Lush.

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat ze die twee gecombineerd hadden in een event :)! Ik heb nog nooit iets gekocht bij lush, shame on me.
  Liefs, Demi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk verslag en mooi foto's! Leuk dat je erbij was!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super tof verslag! Klinkt als een hele geslaagde avond, dat masker die je droeg klinkt erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lush is zo`n heerlijke winkel! Lijkt me een heel erg leuk event! Ik ben erg benieuwd naar de inhoud van de goodiebag.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk! ik ben erg benieuwd naar de inhoud van de goodiebag!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuk verslag. Mooie foto's heb je gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk geschreven! En het ziet er ook super leuk uit:)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Superleuk event! Gezellig ook en met die maskers op, haha! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke foto's! Misschien kun je een keer een huidanalyse laten doen? Ik weet zelf ook niet echt welk type huid ik nou eigen heb;) Foto 2 lijkt een beetje op kaas trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ah Lush.. daar heb ik een haat liefde relatie mee. Ik krijg echt meteen hoofdpijn als ik daar naar binnen loop met hun geur explosie, dus ik loop er vaak snel langsheen. De producten die ik heb (gekregen) zijn wel superfijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ziet er zó leuk uit, alles van lush ziet er eigelijk altijd wel leuk uit :) xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een leuke foto's! En oh my, een brownies masker <3

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ziet er leuk en gezellig uit zeg, ik word altijd zo vrolijk van Lush!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik word altijd zo vrolijk van Lush! Het ziet er trouwens uit als een tof event. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hele mooie foto's en ziet eruit als een erg leuk event! Leuk dat je bent uitgenodigd.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hmmm wat een heerlijkheid! Een event van Lush is áltijd goed! Prachtige foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Heel tof verslag heb je ervan gemaakt en wat was het een geslaagde avond! Super om je weer gezien te hebben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Die shampoo is wel echt een aanrader!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Heel leuk verslag. Klinkt als een hele leuke dag. Hahaha leuk dat masker ;). Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Dat is echt een leuk pers event :)

  BeantwoordenVerwijderen