New in | Statement kettingen van Sieradenkistje - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

New in | Statement kettingen van Sieradenkistje


Ik doe eigenlijk bijna nooit meer mee met winacties, maar af en toe zie ik zoiets leuks voorbij komen dat ik wel mee móét doen! Dat was precies zo met de winactie op de blog van Kirsten, waar je een geweldige statement ketting van Sieradenkistje kon winnen. Ik kan nooit genoeg krijgen van sieraden, dus ik besloot gewoon een kansje te wagen. Toen ik een mailtje kreeg van Kirsten dat ik ook nog eens had gewonnen, kon ik mijn geluk natuurlijk niet op! Vorige week kreeg ik de statementketting in mijn brievenbus mét een hele leuke verrassing!


In de vrolijk gekleurde envelop zat namelijk niet alleen de ketting die ik had gewonnen, maar nóg een ketting! Dat had ik nooit verwacht! De ketting die ik had gewonnen is een hele mooie gouden met ivoor witte stenen. Ik heb hem afgelopen week al een paar keer om gehad, hij staat ontzettend mooi bij een witte blouse of een zwart jasje. Hij maakt je outfit direct een stuk chiquer!

Ook de ketting die ik er als verrassing bij kreeg vind ik ontzettend leuk! De steentjes zijn turquoise en laat dat nu net één van mijn lievelingskleuren zijn! Hij is wat korter dan de eerste ketting, maar ook deze kun je eindeloos combineren om je outfit een vrolijke touch te geven.


De goud met witte ketting is verkrijgbaar voor €11,95 via deze link (helaas niet meer in wit en goud, maar wel in mintgroen en donkerblauw!) en de ketting met turquoise steentjes kon ik helaas niet meer vinden in de webshop!

Wat vind jij van een statement ketting? 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

36 opmerkingen:

 1. Mooie kettingen! De witte is mijn favoriet :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super mooi! De witte ketting is prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw, die zijn mooi zeg! Vooral die witte is mijn favoriet.
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk! Ik vind vooral die die je zelf uitgekozen hebt erg mooi, maar die witte is ook tof :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Anoniem2.12.13

  Hele leuk kettingen, ik hou hier echt van!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is nog eens leuk om te winnen! Beide kettingen zijn super leuk!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een gave prijs zeg :) Staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh ze zijn allebei super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, die zijn echt super mooi! X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Anoniem2.12.13

  Dit zijn echt heel mooie statementkettingen, precies wat ik wil :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Anoniem2.12.13

  Oh hij is gaaf joh! Wat leuk dat je die gewonnen hebt Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Anoniem2.12.13

  Wauw!! Ik vind ze echt super mooi beide :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hele mooie kettingen, leuk te combineren! :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Super mooi! Ik heb die ook met vierkante steentjes.

  Liefs,
  Kiki // Chicks About Fashion

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Prachtige ketting voor een chique outfit deze kerst!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Allebei heel tof! Benieuwd naar outfits hiermee :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik ben altijd bang dat statement kettingen niet bij mij passen! Ik vind ze bij jou erg mooi staan, echt een leuke extra touch bij een outfit! De kleur van ketting nummer 2 is wel lastig te combineren, of niet? Ik vind het echt leuk als er van die dingetjes 'aan hangen'. Liefs, Stella.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. LEUK! :D Het zijn precies het soort kettingen dat ik zelf ook zou kopen haha. Heel tof dat je ze gewonnen hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Die mint groene is leuk! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ah ja wat een beauty's! Hele mooie kettingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een toffe kettingen, geluksvogel!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. wauw, erg mooie kettingen xx

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Supermooi zijn ze ! Wat een heerlijk gevoel he? Om een winactie te winnen! xxliefs

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wauw wat een eyecatchers <3 Super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Zijn mooie kettingen. Ik verkoop zelf ook sieraden en deze kettingen ook iedereen is er tevreden mee. https://www.facebook.com/pages/Trendyshop/540137472709914

  BeantwoordenVerwijderen