Oriflame Colour Drop Lipsticks + introductieaanbieding!

Ik ben gek op lipsticks in alle kleuren van de regenboog! Het liefst draag ik elke dag weer een ander kleurtje, de ene dag heb ik zin in knalrood en de andere dag houd ik het liever rustig met een zachtroze kleurtje. Met name de Oriflame lipsticks verrassen mij keer op keer met hun kwaliteit en diversiteit. Toen ik erachter kwam dat Oriflame weer nieuwe lipsticks in haar assortiment had, kon ik ook niet wachten om ze uit te testen! Vandaag in de review: de Oriflame Colour Drop Lipsticks!


Wat ik zo fijn vind aan de lipsticks van Oriflame, is dat ze altijd in een heel handig doosje verpakt zijn. Ook de Colour Drop Lipsticks zijn ieder verpakt in een doosje met precies dezelfde kleur als hun huls. Meestal stop ik de lipsticks in het doosje in mijn tas, zo raken ze niet beschadigd en vind je makkelijker terug.

Van links naar rechts: Glossy Berry - Melting Pink - Beige Dew - Brown Fusion - Liquid Red

In totaal zijn er acht nieuwe kleuren waarvan ik er vijf ontving om te testen. Ik vind de verpakking er mooi uit zien en wat me meteen opviel, was de vorm van de lipstick zelf. Zoals je op de foto's ziet, is de stick aan de bovenkant een beetje gebogen, waardoor hij heel fijn over je lippen glijdt. Wat ook nog eens heel handig is aan deze lipsticks, is dat ze niet draaien zodra je ze geopend hebt. Daardoor kun je de lipstick heel precies op je lippen aanbrengen. Ideaal voor de make-up klunzen onder ons!

Tijd om te swatchen!

Glossy Berry
Een mooie, fuchsia achtige kleur. Nu is dit niet meteen mijn favoriete kleurtje qua lipsticks, maar op mijn lippen vind ik hem toch erg mooi uitvallen!

Melting Pink
Melting Pink lijkt verdacht veel op de Glossy Berry, maar is net iets minder paarsachtig. Dit kleurtje vind ik mooier dan Glossy Berry, hij is net iets minder heftig.

Beige Dew
Dit kleurtje trok meteen mijn aandacht! Ik ben namelijk een groot fan van zachtroze lipsticks. Op mijn hand lijkt de lipstick een beetje koraalachtig, maar op mijn lippen valt hij toch een stukje rozer uit. Het geeft je lippen net dat beetje extra waar ik van houd. De Beige Dew is mijn absolute favoriet!

Liquid Red
Ik vind rode lippen ontzettend gaaf, hiermee maak je echt een statement! Nu ben ik persoonlijk meer fan van de mat rode lipstick. Zoals je op de foto's goed kunt zien, is Liquid Red (zoals de naam ook al doet vermoeden) een meer glimmende lipstick. Het is weer eens wat anders en eigenlijk vind ik zo'n glimmende ook wel heel mooi!

Brown Fusion
Eigenlijk ben ik over alle Colour Drop lipsticks ontzettend tevreden, alleen Brown Fusion stelde mij zeer teleur. Sowieso gruwel ik al een beetje bij de gedachte van een bruine lipstick, maar deze viel me echt heel erg tegen. Het pigment is, in tegenstelling tot de overige Colour Drop lipsticks, niet echt optimaal en ik vind het kleurtje gewoon echt niet mooi. Helaas!

Gelukkig bevielen de overige Colour Drop lipsticks mij erg goed. Mijn favorieten zijn de Beige Dew en Liquid Red. 

Normaal kosten de Oriflame Colour Drop Lipsticks €10,00 maar er is nu een speciale introductieaanbieding waarbij de lipsticks slechts €5,99 kosten (geldig t/m 17 oktober)! Een prima prijsje voor zulke goede kwaliteit.
De Oriflame Colour Drop Lipsticks zijn verkrijgbaar via de website van Oriflame.

Wat is jouw lievelingskleurtje voor op je lippen? 

26 opmerkingen:

 1. Wat een mooie kleurtjes! Behalve die bruine, ja, die vind ik ook wat minder. Deze lijken me wel super fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke kleurtjes! Handige lipsticks ook (: Heb je wel eens zo'n Oriflame workshop bij je thuis gehad? Is best leuk (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kleuren, al ben ik voor het moment nog steeds verliefd op donkere kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een toffe kleuren! Die verpakking vind ik ook zo leuk <3 Lekker roze.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. yep, beige dew is het mooist. Ik houd niet zo van heftige kleuren, heb eigenlijk nooit lippenstift op. Ik heb ooit eens lippenstift gehad waarbij in het midden een soort gloss zat, dus in de lipstick zelf. Ik weet het merk niet meer en heb het ook nooit meer ergens gezien. Die zou ik nou wel graag weer hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie kleurtjes, glossy berry vind ik erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. beige dew vind ik het mooist! leuk artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze hebben mooie kleurtjes! XO

  p.s. op mijn blog valt €25,- shop tegoed te winnen! klik hier!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind ze allemaal heel erg mooi en tof! Alleen die bruine niet inderdaad haha

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, mooi zeg! Ik vind de knalrode echt prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw die Beige Dew zou ik ook wel willen uitproberen! En ik ben ook echt een make-up kluns dus de vorm van de stift is echt handig. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een mooie kleurtjes! Ik deel je mening over Brown Fusion haha. Ik ben sowieso al niet van die tinten.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ze zijn mooi, maar wel een beetje jammer van Brown Fusion ja...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Beige Dew staat je echt heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wauw wat een gave kleurtjes! X Anne

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Meteen toen ik de foto's zag dacht ik: Beige Dew! Love it, en zeker voor die aanlokkelijke prijs :) blijkt het ook nog eens jouw favoriet te zijn. Ik ben het dus helemaal met je eens.
  Liefs, Demi

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ooh er zitten echt mooie kleuren tussen, vooral die eerste :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. they look so nice!!
  http://eighteen-cool.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Glossy Berry vind ik je heel mooi staan! Gave kleuren hoor :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Mooie kleure, mijn favoriet is toch ook Beige Duw!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een prachtige kleuren! Echt heel erg gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik vind ze er in de huls heel erg mooi uit zien maar op de lippen vind ik ze helaas iets minder mooi. Ik vind ze net te weinig dekking geven.

  BeantwoordenVerwijderen