Kringloop Shoplog | Het Goed, Zaandam - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Kringloop Shoplog | Het Goed, Zaandam


Wat was het lang geleden dat ik de kringloop was ingedoken! Vroeger ging ik bijna elke week, maar nu ik elke dag tot 6 uur stage moet lopen, is het bijna onmogelijk om nog een kringloop te bezoeken. Maar vorige week was ik niet meer te houden: ik móést en zou tussen tweedehands spulletjes snuffelen. En zo gezegd, zo gedaan! Ik pakte mijn fietsje en ging naar kringloopwinkel Het Goed in Zaandam!
Ik was er nog nooit geweest, maar na de verhalen over Het Goed in Enschede op de blog van Iris en het zien van haar leuke koopjes, werd ik erg nieuwsgierig! Ik wist namelijk dat er ook een Het Goed in Zaandam zat en laat dat nu net maar een kwartiertje fietsen vanaf mijn huisje zijn!
Helaas was ik mijn camera vergeten en heb ik dus geen foto's kunnen maken, maar ik kan je vertellen dat het een hele grote en ruim opgezette kringloop is. Het is onwijs netjes en daar houd ik wel van! Het Goed is net een paar maanden geleden verhuisd, misschien dat het er daarom ook nog zo netjes en geordend uitziet. Ik heb er lekker kunnen rondsnuffelen en een aantal leuke dingen gescoord! Ik had ook nog wat kleding gepast (ze hebben een rek met alleen maar vintage kleding voor een prikkie!) maar helaas was dat toch niet zo mijn ding.


Al maanden was ik op zoek naar vierkante borden, maar ik had geen zin om er de volle mep voor te betalen. Ze zijn namelijk best wel prijzig als je ze nieuw koopt. Ook in kringlopen zocht ik naar vierkante borden, maar nee hoor: niets te vinden! Totdat ik ein-de-lijk mijn lieve, vierkante bordjes vond bij Het Goed! Er waren er vier, maar aan twee heb ik wel genoeg. Ze kostten €1,50 per stuk, een prima prijsje, want ze zijn er nog erg mooi uit!Ook vond ik deze schattige kop en schotel. Altijd leuk om als decoratie op je kamer te zetten. Voor deze schatjes betaalde ik slechts 50 cent.Dit bordje trok meteen mijn aandacht! Hij ziet er lekker vintage uit en ik houd daar wel van! Hij heeft een mooi plekje gekregen aan mijn deurklink. En oh ja, voor degenen die geen Frans spreken: het betekent "mijn kamer". Ik betaalde €0,95 hiervoor.
Helaas waren er niet zoveel sieraden, maar toch vond ik aan het rekje met sieraden deze onwijs neppe, gouden ketting. Hij kostte me maar €0,95 en je kunt hem zowel als ketting als armband gebruiken.
Toen ik die ochtend thee aan het drinken was, besefte ik me dat ik helemaal niet zo'n theezakjeshouderding (of hoe je dat ook noemt) had. Mijn gebruikte theezakjes zwierven daarom overal en nergens rond en dat is natuurlijk niet erg hygiënisch. Deze gaat mij hopelijk uitkomst bieden en hij kostte maar 25 cent!


Tot slot verstopte ik mezelf nog even tussen de boekenkasten - waar het ook ontzettend netjes was! Alles stond gesorteerd op categorie en op naam van de schrijver. Zo kun je heel makkelijk zoeken! De boeken vond ik wel een beetje aan de prijzige kant, voor een vrij dun boek betaald je al €2,50. Uiteindelijk kocht ik drie dunne boekjes, die heerlijk snel weglezen. Ze kostten 75 cent per stuk.

Ik ben heel blij met mijn aankoopjes van Het Goed en ik ga er binnenkort zeker nog een keer heen!
Je vindt Het Goed op de Stormhoek 4 in Zaandam.

Ben jij wel eens bij Het Goed geweest?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

37 opmerkingen:

 1. Leuke koopjes! Ik vind de ketting erg mooi:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anoniem14.10.13

  Ziet er leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die 'Ma chambre' heb ik ook :) Gekocht in frankrijk jaaaaren geleden en het hangt nog steeds boven m'n deur :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een supe toffe items heb je gescoord. Die ketting en het kopje en schotel zijn heel tof.
  Toevallig ben ik pas ook nog bij de kringloopwinkel geweest. Erg leuk om er rond te struinen. ik heb de vorige keer alleen maar boeken gekocht voor een prikje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, ik houd van het Goed. Bij mijn ouders in de buurt heb je ook het Goed. Hier in Amsterdam kennen ze het niet. Toch jammer. Wat een mooie kopje heb je gescoord, echt heel mooi. En leuke boeken, ik ben gek op Kees van Kooten. Hij schrijft zo ontzettend leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Yep, Het Goed is wel mooi en groot maar ik vind de kleding en de boeken echt heel duur daar. De andere spulletjes daar vallen nog wel mee zoals je laat zien. Ik ga meestal naar de Noppes daar om de hoek en dan terug via Het Goed. Bij Noppes zijn de boeken veel goedkoper en ook daar is het net een Bieb, keurig op alfabet, echt toppie. Bij Het Goed vond ik vorige week een fijne vintage lap yeah zo blij mee :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat servies vind ik leuk, lekker kitchy haha! :D Toffe dingen heb je gescoord!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nee ik kende Het Goed nog niet. Leuke dingen heb je gescoord!

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die kop & schotel heb ik ook bemachtigd op een tweedehands marktje haha, super cute!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke spulletjes, vierkante bordjes zijn mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke spulletjes heb je weten te bemachtigen! Die vierkante borden vind ik erg mooi! XO

  p.s. op mijn blog valt €25,- shop tegoed te winnen! klik hier!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die sieraden zijn cool. En het kopje. Die spaar ik ook :) alleen zijn ze in Utrecht vaak wel wat duurder dan 50 cent..

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hele leuke dingen heb je gekocht! Ben benieuwd hoe je de boeken vind :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Anoniem14.10.13

  Ik vind dat theekopje echt schattig, en je kan er ook nog sieraden in opbergen. Dat je de kettingen of armbanden erin doet en de ringen op het schoteltje legt!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Jeetje, wat heb je toch leuke dingen gevonden! Dat bordje voor je kamer is zo leuk en zo goedkoop! Ik vind het ook tof om soms naar de kringloop te gaan :).

  BeantwoordenVerwijderen
 16. In Nijmegen zit ook een hele grote Het Goed, vooral het servies is daar heel goedkoop en mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Mooie aankopen! Het kopje en schoteltje en het bordje zijn mooi!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Oh, wat een leuke spulletjes zeg!
  Ik vind kringloopwinkels ook altijd zo leuk. Soms valt het erg tegen, maar meestal vind je wel leuke dingetjes! Zoals jij nu :-)

  xo

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hele leuke spulletjes! Dat bordje met 'Ma chambre' is super! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. zo leuke koopjes!
  Bij mijn ouders in de stad zit ook een " het goed"
  was ook altijd mijn lievelingswinkel voor goedkope koopjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Leuke aankoopjes! Bij ons in het dorp zit het goed ook, idd een erg leuke kringloopwinkel.

  Liefs,
  Jamie
  PS: Vergeet niet om mee te doen met onze giveaway!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat een leuke koopjes, nu krijg ik ook zin om naar de kringloop te gaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Leuke koopjes! En die vierkante borden, zó mooi, zeker voor die prijs.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Dat bordje en je ketting vind ik erg leuk, en het kopje hih! Aah ik houd echt van kringloopwinkels!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wat een leuke koopjes heb je gekocht! Ik vind de vierkanten borden erg mooi, het staat toch net even wat mooier dan ronde bordjes! Ik ben nog steeds erg blij met mijn vierkante borden!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Nu heb ik ook zin om de kringloop te bezoeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Van die vierkanten borden zijn inderdaad heel mooi, mooie vondst! En die 'gouden' ketting ziet er ook leuk uit, zo'n mooi simpel detail!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Wat veel leuke dingen heb je gekocht zeg! Leuke vondsten inderdaad. Ik vind dat bordje met ma chambre heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Ik vind de sieraad zo als ketting heel erg leuk!
  Zo'n kop en schoteltje heb ik ook op mijn kamer staan, ik gebruik de schotel om mijn ringen op te leggen en het kopje voor schuifspeldjes en elastiekjes! Hij is uit oma's collectie van service en elk kleinkind heeft een paar gehad als aandenken (:

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wat een prachtig kopje met schoteltje, ophang bordje en ketting!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Ooh vooral kop & schotel en het bordje voor je kamer vind ik leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Leuke spullen,kom ook is bij kringloop GAOSS in het centrum west,westzijde 95 1506ga Zaandam

  BeantwoordenVerwijderen