Mijn ringen verzameling

Ik heb heel, heel veel sieraden. Jammer genoeg vergeet ik vaak dat ik er zoveel heb en dan kom ik op school tot de ontdekking dat ik weer eens geen sieraden om heb gedaan. Ik vergeet ze 's ochtends gewoonweg om te doen! En ondertussen blijf ik wel gewoon steeds nieuwe sieraden kopen waardoor mijn kast nu een beetje uitpuilt. Maar pas heb ik mijn sieraden eens flink uitgezocht en gekeken wat er verkocht kan worden of naar het goede doel. Dit zijn de ringen die ik absoluut wilde houden en ik vond het leuk om ze aan jullie te laten zien!

De linker ring met het strikje kocht ik vorig jaar bij de Kijkshop. Ik was echt vergeten dat ik hem had, ik moet hem echt vaker gaan dragen! De middelste ring is er één met een bijzondere betekenis, deze heb ik van mijn moeder gekregen toen ik elf jaar was. Inmiddels gaat dat ding dus al ruim 8 jaar mee! Ik sta er versteld van dat ik hem nog niet ben kwijtgeraakt. En ook de rechter ring is er één met een achterliggend verhaal: deze kreeg ik van mijn blogbuddy Linda. Ook al wonen we zover uit elkaar, door deze ring zijn we toch nog een beetje met elkaar verbonden, haha!

Dit is één van mijn "nieuwste" aanwinsten. Nieuwste tussen haakjes omdat ik hem in de kringloop kocht, maar voor mij is hij helemaal nieuw! En volgens mij is hij ook nog nooit gedragen. Ik draag bijna nooit gouden sieraden, maar deze vind ik echt heel tof. 

De linker ring heb ik een tijdje geleden gekregen van de webshop SheMixxed. Helaas is hij een beetje te groot, maar ik vind hem wel heel gaaf! De middelste ring vind ik ontzettend gaaf, maar op de één of andere manier heb ik hem nog nooit gedragen. Daar moet verandering in komen! De rechter ring is al een oud exemplaar zoals je ziet. Ik kocht hem ooit bij de V&D in de sale voor 2 euro en ik heb hem ontzettend veel gedragen!

Dit zijn vier ringen die ik best wel bij elkaar vind passen: ze hebben allemaal iets "bloemachtigs" als je snapt wat ik bedoel. Van de linker ring is inmiddels niet veel meer over, hij is helemaal verroest, jammer genoeg! De tweede ring kreeg ik een aantal jaar geleden van een vriendinnetje voor mijn verjaardag en hij is echt nog super mooi gebleven! De derde ring komt van de Primark, ook deze draag ik vaak. De laatste ring heb ik volgens mij bij de Wibra of de Zeeman gekocht. Het zal je dan ook niet verbazen dat de kwaliteit om te huilen is. Ik heb dat ding één keer gedragen en er is niet veel meer van over.

En hier mijn diertjes ringen! Ik vind ze echt ontzettend schattig. Ik heb geen idee meer waar ik ooit het ringetje met het uiltje erop heb gekocht, maar ik vind 'm wel tof. De middelste kreeg ik van Stylight en de rechter won ik ooit op een blog.

En dit is mijn nieuwste ontdekking: ik gebruik mijn veel te kleine ringen gewoon als above knuckle rings, slim idee toch? :)

Wat is jouw favoriete sieraad? 

33 opmerkingen:

 1. Ik vind die blauwe en met die rendier zooo leuk! :D mooie ringen heb je in ieder geval

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super mooie ringen stash! Ik vind de rendierenring erg mooi:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, er zitten echt hele mooie ringen tussen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ontzettend leuke ringen! Ik vergeet ook altijd om mijn sieraden om te doen s'ochtends haha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De eerste foto vind ik echt zo mooi! Erg leuke ringen zeg :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk gedaan zo dat begin shot op het broodplankje :)! Ik vind sommige ringen echt heel gaaf en zeker de laaste foto met de 'above knuckle rings' en dan tussenhaakjes natuurlijk he want wat een slim idee om ze zo te gebruiken. Ik zelf heb eigenlijk niet zo'n grote ringenverzameling. Ik heb namelijk toen ik 15 werd een super mooie gouden ring van mijn oma gekregen omdat ze hem zelf niet meer paste haha, die heb ik dan ook altijd om en ik vind een zilveren ring naast een gouden ring nooit zo mooi staan ( maar dat is mijn mening hoor ).
  Liefs, Demi

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow wat heb je veel ringen, ik heb eigenlijk bijna geen ringen, maar je hebt een mooie stash!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jeetje, wat heb je veel ringen. Mooie verhalen zitten erachter, dat vind ik altijd zo bijzonder. De ring uit de kringloop vind ik echt prachtig. Mijn ring heb ik gekregen voor mijn havodiploma en is samengesteld uit de trouwringen van mijn opa en oma. Het ontwerp heb ik zelf bedacht. Ik heb hem nog nooit afgedaan en ben er super trots op.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie ringen heb je zeg! Ik draag alleen maar goud ^^.

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die gouden ring van de kringloop is toch wel mijn favoriet! Ikzelf heb helemaal niet zoveel ringen, draag standaard iedere dag een zilveren, die ik van mijn vriend heb gekregen. Misschien moet ik maar weer eens eentje aanschaffen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Grote collectie! XO

  p.s. op mijn blog valt €25,- shop tegoed te winnen! klik hier!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooi die zilveren ringen. Die met die bloemen vind ik ook al tijden leuk, misschien toch maar eens kopen hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Toffe ringen! Ik heb heel lang een ringenfase gehad dus ik heb er nu ook echt suuperveel, maar nu draag ik ze eigenlijk nooit meer haha. Misschien komt er binnenkort wel weer een ringenfase.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat leuk dat jij ook vooral zilveren ringen draagt, ik dacht dat ik echt de enige was! Je hebt een mooie collectie :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Dat konijntje is echt reuze schattig! Ik zie al dat je net als ik een voorkeur voor zilver hebt :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een super leuke ringen allemaal! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 17. wauw wat een leuke ringen.. ik vind vooral die met het strikje leuk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Je hebt echt een heel mooie stash :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Je hebt mooie ringen! Mijn favoriete sieraad is absoluut een statement necklace ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een mooie ringen. Ik vind vooral ringen met bloemetjes erg leuk. En ook bronzen ringen vind ik tof!

  Liefs Fashialies

  BeantwoordenVerwijderen
 21. wow wat een hoop ringen heb je! Ik vind die 3 op de 6de foto het leukste!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wauw, jij hebt er veel! Ik heb helaas mega dunne vingers.. Pas bijna nooit zulke ringen.

  Liefs,
  Kiki // Chicks About Fashion

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Dat probleem heb ik ook! Ik vergeet altijd mijn sieraden of mijn vriend slaapt nog en dan kan ik niet mijn sieraden. Die met het rendier is leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Hé, over die eerste ring in de bloemetjesrij; die is niet verroest, maar versleten! Dat zie je vaak bij goedkope ringen; die zijn van een koperachtig metaal gemaakt, maar hebben een zilveren of gouden buitenlaagje. Dit laagje slijt er makkelijk af, maar dat kun je tegengaan door de ring te lakken met doorzichtige topcoat nagellak. Doe ik ook met mijn sieraden die niet van echt goud of echt zilver zijn!
  Verder vind ik het echt hele toffe ringen. De mooiste ringen van jouw collectie vind ik de ring met het blaadje om je vinger, de hertenring en de konijntjes ring. Superleuk vind ik ze!
  Zelf draag ik bijna nooit ringen, ik heb ook niet echt leuke ringen. Ik heb heel lang een houten ring gedragen, de hele dag door. Dan deed ik 'm 's avonds af en 's ochtends moest ik 'm áltijd weer om, anders voelde ik me zo naakt. Helaas is de ring door het vele dragen in tweeën gebroken. Superjammer!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Stuk voor stuk hele mooie ringen had ik er maar zoveel haha ik draag ze alleen bijna niet..

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen