Maybelline Color Show nagellak (2 voor €4,-!)

Toen ik vorige week zaterdag door de DA struinde, kwam ik ineens een wel hele aantrekkelijke aanbieding tegen: op alle make-up van Mayebelline gold de 1+1 gratis actie. En daar gaat mijn hart zeker sneller van kloppen!
Een tijdje geleden heb ik heel veel nagellakjes de deur uitgedaan;  kleurtjes die ik toch nooit gebruikte. Ik besloot om toen alleen nog maar kleurtjes te kopen die ik écht écht (maar dan ook écht) heel erg mooi vond. Ik was al een tijdje op zoek naar een mooi, mintgroen kleurtje nagellak en die vond ik! Ook kocht ik nog een heel leuk koraalachtig kleurtje, één van mijn lievelingskleuren. Kijk snel verder wat ik er van vind!
De kleurtjes die ik uitkoos zijn 214 Green with Envy (té leuke naam!) en 342 Coral Craze. Misschien niet de meest voor de hand liggende kleurtjes als je bedenkt dat de winter voor de deur staat, maar ik hou graag de lente in mijn bol! Bovendien zijn mintgroen en koraalroze mijn lievelingskleuren, dus ik kon ze moeilijk laten staan.


Over de kwaliteit ben ik heel erg tevreden! Zoals jullie weten ben ik een ontzettend lui monster als het aankomt op nagellak aanbrengen. Van mij móét nagellak in maximaal twee laagjes dekken, anders is het voor mij een absolute no go. En deze nagellakjes doen dat absoluut! De Coral Craze was eigenlijk na één laagje al dekkend, maar het tweede laagje gaf nét die finishing touch. De Green With Envy heeft wél twee laagjes nodig, maar daarna is hij ook compleet dekkend. Wat ik ook fijn vind, is dat deze nagellak geen strepen achterlaat op je nagels, het geeft een mooi glad resultaat. Deze nagellakjes van Maybelline zijn een absolute aanrader!


De Color Show nagellakjes van Maybelline kosten €3,99 per stuk. Vorige week was er dus een aanbieding bij DA, maar helaas is die alweer voorbij. Maar mocht er weer eens zo'n aantrekkelijke aanbieding komen, dan zou ik deze lakjes zeker weer kopen!

Wat vind jij van deze kleurtjes? 

28 opmerkingen:

 1. Wat een mooie kleuren! Ik vind de lakken van Color Show erg fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke lakjes! Ik vind de mintgroene het mooiste!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Koraal en mint zijn mijn favo kleuren, dus ik vind ze erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleuren!
  Ik heb twee roze tinten van Color Show, ook heel fijn

  XO

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele mooie kleurtjes, vooral de koraal kleurige vind ik erg mooi! Hele leuke foto's heb je er van gemaakt ook! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Beide lakjes zien er mooi uit! Vooral het mintkleurige lakje vind ik er leuk uit zien! Zo'n kleurtje zoek ik ook nog.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ze zijn leuk! Ik vind vier euro ook niet absurd duur dus misschien ga ik binnenkort ook eens kijken of ik wat leuke herfst/winter kleurtjes kan scoren. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie kleuren! Ik gebruik de lakjes van Maybelline ook graag, ze geven een goede dekking en chippen niet zo snel

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie kleuren en natuurlijk een hele fijne aanbieding!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die mint kleur vind ik leuk, maar ik ben gewoon dol op mint!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw prachtige kleuren ! Mooie en fijne aanbieding.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie foto's heb je gemaakt en wat een leuke lakjes! Vooral de mintkleur, daar ben ik echt een sucker voor! xliefs

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw, wat een koopjes! Mooie kleurtjes inderdaad

  ♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen