Kringloop shoplog | Kringloopwinkel Deurne - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Kringloop shoplog | Kringloopwinkel Deurne
Afgelopen zaterdag stapte ik al om half negen 's ochtends in de auto richting het Noord-Brabantse Deurne. Mijn ouders en mijn oma waren daar een weekendje weg en ik ging ook gezellig een dagje langs. Vorig jaar waren we daar ook al geweest, maar doordat iedereen spontaan de griep kreeg, liep dat weekendje nogal in de soep. Daarom dit jaar een tweede poging! Nadat ik eerst tien keer verdwaald was (ik ben zo'n held met de weg vinden), kwam ik eindelijk aan in Deurne. Meteen daarna gingen we gezellig koffie drinken en taart eten in het centrum en daarna ging ik nog even naar de kringloop, waar ik vorig jaar ook al erg goed geslaagd was.

Kringloopwinkel Deurne is een vrij grote kringloopwinkel waar je echt van alles en nog wat kunt vinden: kleding, boeken, interieurspulletjes en sieraden. Het is zo'n kringloopwinkel waar je echt dik een uur kunt rondstruinen, er is zoveel te zien! Het is best wel een beetje rommelig, maar dat vind ik helemaal niet erg in een kringloop. Zo kun je zelf lekker zoeken tussen alle spulletjes. 

Toen ik bij het kledingrek kwam, werd ik spontaan euforisch: alle kleding was namelijk maar €1,50! Ik dacht eerst dat het een grapje was, of dat er een addertje onder het gras zat, maar nee: alle kleding was écht €1,50! Jammer genoeg was er niet heel veel kleding, maar ik heb alsnog vier hele leuke kledingstukken kunnen scoren.

Deze heerlijke warme trui met té coole elbow patches is stiekem een mannenvest en is maat XXL, maar hé: I don't care. Hij heeft een heerlijke stof en kostte dus maar €1,50. 

En nog een heerlijk warm vest! Excuses voor de slechte belichting bij deze foto's, maar de kleur is een beetje beige-achtig. Dit vest is maat M en past perfect! Ik had net daarvoor precies zo'n vest bij de C&A gekocht die letterlijk tien keer zo duur was, dus misschien dat ik die wel weer terug ga brengen.


Deze mooie witte blouse trok meteen mijn aandacht! Ik vind het kraagje ontzettend leuk en ook de knoopjes zijn heel tof. In de schouders zitten wel schoudervullingen, ik zit nog te twijfelen of ik die er uit zal halen. Ook deze blouse kostte €1,50.

En tot slot kocht ik nog dit zwartje jasje, die - zoals je ziet - hoognodig gestreken moet worden. Hij heeft driekwart mouwtjes en het is een beetje een kort model.

Ik ben van plan om mijn kamer herfst- en winterproof te maken met leuke kaarsjes, kerstballetjes en kastanjes enz. In de kringloop kwam ik dit leuke dienblaadje tegen voor maar 50 cent! Deze gaat een mooi plekje krijgen op mijn kamer.

Dit vaasje vond ik zo schattig! Deze komt ook op het dienblaadje te staan en kostte maar 25 cent. Deze ketting en armband vond ik heel erg leuk. Ik mocht ze samen meenemen voor 1 euro.

Ik heb een soort verslaving aan programma's als Aircrash Investigation en alles wat met vliegtuigrampen te maken heeft. Dit klinkt misschien een beetje raar, maar ik vind het zo indrukwekkend om dat te zien! Toen ik dit boek in de kringloop tegenkwam, móést ik hem wel meenemen. In het boek lees je de waargebeurde verhalen over de laatste gesprekken voordat een vliegtuig neerstort, echt heel indrukwekkend! Voor 50 cent was dit boek van mij.

De kringloop in Deurne is echt een aanrader! Tegenwoordig vind ik kringlopen jammer genoeg steeds duurder worden, maar gelukkig is kringloopwinkel Deurne nog steeds lekker goedkoop en er is genoeg te zien!
Je vindt Kringloopwinkel Deurne aan de Fabriekstraat 6 in Deurne.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

49 opmerkingen:

 1. Wat een leuke aankoopjes zeg! De witte blouse is inderdaad prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke dingen allemaal en die kleding is inderdaad een koopje! xx

  http://www.creativityandchocolate.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hele leuke aankopen!
  liefs,
  denise

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat leuk, een jongen uit mijn klas komt uit Deurne :) Verder ben ik er nog nooit geweest overigens hoor, ik heb er alleen over gehoord haha. Je hebt best wel leuke kledingstukken kunnen kopen zeg en dat voor dat geld! Koopje.
  Liefs, Demi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goed geslaagd zeg, echte koopjes !! Ik ben ook gek op dat soort programma's trouwens ;-)
  By the way, toen wij gisteren richting het strand reden, kwam ik net vóór Wormerveer aan de rechterkant van de Provincialeweg ook een soort kringloop tegen. Ik zag heel veel meubels maar weet dus niet of ze nog meer hebben. Ik kon er op internet nog niets van vinden maar volgens mij zit het er ook nog maar net. Als de kids volgende week naar school zijn, ga ik daar eens kijken (nieuwsgierig als ik ben).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oehh, dat klinkt spannend! Is dat niet Noppes? Daar ben ik pas ook nog geweest. Houd me maar op de hoogte, hihi!

   Verwijderen
 6. Wauw prachtige aankopen! Wist niet dat ze zoveel leuke dingen hadden bij de kringloop!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Altijd leuk om gewoon rond te struinen in een kringloopwinkel ^^, de witte blouse is echt heel erg mooi zeg en dat voor maar 1,50! :o

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik vind het leuk om te zien wat je daar allemaal vandaan haalt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Goed geslaagd zeg! Tussen de kleding kan ik meestal niets vinden, maar jij hebt er echt een neus voor. En dat voor maar 1,50! Dat dienblaadje is ook leuk zeg, ik ben benieuwd hoe je je huis kerstproof gaat maken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Anoniem21.10.13

  Wat een leuke aankoopjes, en alle kleding 1,50, geen geld. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Nu heb ik ook zin om de kringloop te bezoeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Je bent goed geslaagd zeg, leuke spulletjes. Ik moet binnenkort toch maar weereens langs de kringloop.

  Liefs,
  Jamie

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Je hebt lekker wat items gekocht! Heel leuk!

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke aankopen. Vind vooral dat mannenvest er superchill uit zien en de sieraden zijn ook leuk. Altijd fijn als je leuke vondsten doet in de kringloop.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Anoniem21.10.13

  Die truien zijn echt leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuke dingen heb je gekocht. Vooral die truien zijn leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Anoniem21.10.13

  Wauw die blouse is echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. wat goedkoop dat alle kleding maar 1,50 euro was! en die ketting en armband zijn ook mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik vind vliegtuigrampen ook heel interessant en dat boek lijkt me heel leuk maar daardoor word ik doodsbang als ik een vliegtuig in moet (en dat gaat nog wel gebeuren de komende jaren) dus geen vliegtuigrampdingen meer voor mij :')

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wauw die blouse is zo mooi, gaaf met dat kraagje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Leuke aankopen en super dat je dit voor een laag prijsje kan scoren! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Het witte blousje is echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Leuke aankopen! Dat kraagje van die blouse is echt supermooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Geweldig he die kringloopwinkel prijzen!!! Loveee it!
  Vind vooral het witte blousje erg leuk. Ben benieuwd hoe die staat ;)

  Liefs,
  Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wat een leuke aankoopjes! Score!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Anoniem21.10.13

  leuke dingen, vooral je blauwe trui!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wat een toffe aankopen! Die sieraden zijn mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. De witte blouse is gaaf!

  XO

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wat een leuke dingetjes heb je gevonden zeg! Vooral dat witte blousje vind ik echt prachtig. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Anoniem21.10.13

  Wat leuk dat je ook foto's van de winkel zelf hebt geplaatst :D en het witte blouseje heeft echt mijn hart gestolen, wat een superleuk ding!

  X Rosanne

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Jij scoort altijd zo goed bij kringlopen, zitten echt weer leuke dingen tussen!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Wat een gave kringloopwinkel! Daar ga ik zeker eens langs kijken (:

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Jeetje wat een leuke dingen! Vooral het witte blousje vind ik super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Wauw, wat is die blouse gaaf!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Wat een schattige blouse! Heerlijk goedkoop :).

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Ik vind het witte blouseje echt mooi:)

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Wow, dat jij zulke dingen kunt vinden! Ik en een kringloopwinkel gaan echt niet samen... Vooral dat blousje is echt erg leuk! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Dat witte blouseje vind ik echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Leuke dingen! Vooral de kleding is erg leuk! Bij ons bij de kringloop zijn alleen omakleren haha! xliefs

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Vind je witte blouse erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Dat boek wil ik ook wel heel erg graag lezen! ZO indrukwekkend is dat altijd! En ik ben nog nooit in een kringloopwinkel geweest (maar wel altijd bezig met wonen en interieur) dus ik zou het wel super leuk vinden om er een keer naartoe te gaan! Leuke post weer en leuke spulletjes (:

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Ik moet ook echt eens op zoek naar zulke grote kringloopwinkels in Utrecht. Misschien zitten er buiten het centrum wat meer. Dat vest is echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Dat tweede vest vind ik echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Ik moet echt een keer met jouw naar de kringloop, ik kan ze nooit vinden én ik ben slecht in het zoeken van koopjes haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Ik ga zelf ook veel naar de kringloopwinkel en je komt er soms echt leuke dingen tegen! De blouse is erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen