New in | Naam armbandje + kortingscode - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

New in | Naam armbandje + kortingscode


Sieraden, ik ben er dol op! Van grote, opvallende statement kettingen tot subtiele armbandjes: ik vind het allemaal leuk. Hierboven zie je mijn allernieuwste aanwinst: een mooi, zilver armbandje met mijn naam erop. En ik ben er ontzettend blij mee! Ik vind persoonlijke sieraden met een mooie betekenis erachter ontzettend gaaf.


Zoals het doosje al doet verklappen: het armbandje komt van de webshop Mijn Naamketting. In deze shop vind je allerlei armbandjes, ringen en kettingen met jouw naam, die van je lover of een ander dierbaar persoon erop. Er was zoveel keus, dat ik maar moeilijk kon kiezen! Uiteindelijk ben ik toch voor dit armbandje gegaan. Zie je die twee witte steentjes aan beide kanten van mijn naamplaatje? Deze staan voor mijn geboortemaand juni. Elke maand heeft namelijk haar eigen bijpassende kleur steentje, ontzettend leuk! Ik ben echt heel erg blij met mijn nieuwe sieraad, deze ga ik zeker elke dag dragen!

Het armbandje die ik bestelde vind je hier. Hij kost €34,95. Aardig prijzig, maar ik vind het geen probleem om te investeren in zo'n mooi sieraad. Bovendien is hij van zilver waardoor hij ook lang meegaat.

Wil jij nu ook zo'n mooi, gepersonaliseerd sieraad? Met de code "COCO" krijg je 10% korting op je aankoop!

Heb jij ook een sieraad die je elke dag draagt?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

23 opmerkingen:

 1. Ik zou graag een gouden kettinkje hebben met m'n naam :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anoniem23.10.13

  Echt een mooi sieraad :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er toch weer iets anders uit dan al de standaard naamkettingen! Heel leuk!

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah wat een lief armbandje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat onwijs pretty, super schattig! Ik zelf draag altijd mijn speechless bracelet!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Persoonlijk ben ik niet zo van de sieraden met een naam erop. Wel vind ik deze er origineel uitzien en het staat je goed. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. dit is eens wat anders dan een ketting, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Supermooi! Heel subtiel en netjes staat hij! xliefss

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, ik heb altijd een hekel gehad aan van die standaard kettinkjes maar dit is echt super leuk! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtig ik heb even op de site gekeken en het ziet er inderdaad erg mooi uit!

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw mooie armband en wat een leuke gedacht achter die witte steentjes :) Zelf houd ik ook echt van allerlei sieraden, wel ga ik bijna altijd voor goudkleurige sieraden, dat past gewoon bij mij vind ik. Ik ben benieuwd welke kleur de maand September heeft. Ik gok op oranje en ik weet niet waarom.
  Liefs, Demi

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Aawh echt een schattig armbandje <33

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw, wat een mooi chique armbandje!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ziet erg leuk uit, weer eens wat anders dan een ketting :)

  BeantwoordenVerwijderen