Kruidvat Nailpolish Corrector pen + give-away!

Ik ben een verschrikkelijke kluns als het op nagellak aan komt. Mijn nagels zijn klein, niet lang en bovendien ook nog eens heel kort. Soms besluiten ze toch te gaan groeien, maar negen van de tien keer zijn ze kort en dus is nagellak aanbrengen een drama. Ik knoei altijd op mijn huid of de nagellak zit op mijn nagelriemen en dat is vaak onmogelijk om netjes weg te krijgen!
Maar, nu is daar de grote oplossing: de Nailpolish Corrector pen van Kruidvat verwijdert snel, precies en gemakkelijk de nagellak die naast de nagels terecht is gekomen. Uitschieten is dus geen probleem meer! Benieuwd wat ik van deze pen vind? Lees dan snel verder én ik heb ook nog een hele leuke give-away...De Nailpolish Corrector pen komt in een handige, kartonnen verpakking met informatie over de pen erop. Zo weet je precies hoe en waarvoor je hem kunt gebruiken.

En zo ziet de pen er van dichtbij uit. Een heel handig formaat, dat lekker in de hand ligt. Je kunt er heel precies de overbodige nagellak mee verwijderen. Het puntje van de stift heeft zowel een platte als een bolle kant, zo kun je heel gemakkelijk in alle hoekjes komen.

Tijd voor de grote test! Ik lakte mijn nagels o-ver-dre-ven lelijk, niet dat jullie denken dat ik echt zo'n mislukte nagellakopbrenger ben (als dat al een woord is). Als je een product test, doe het dan goed! Daarom besloot ik om van het meest extreme te gaan: nailpolish all over my fingers!

Daarna ging ik aan de slag met de corrector pen. Om het ook nog even extra moeilijk te maken, lakte ik mijn rechter hand en moest ik dus met mijn linker hand de nagellak verwijderen en dat terwijl ik rechts ben. Een extra challenge dus! En het ging verrassend goed. Met de stift kon ik heel gemakkelijk de overige restjes van mijn huid en van mijn nagelriemen afhalen. Er bleef niet eens een rozige gloed achter. Je kunt heel gemakkelijk met de pen in de hoekjes van je nagels komen en zo echt alle restjes verwijderen. 


Het is wel duidelijk: ik ben super enthousiast! Het enige nadeel dat ik kan verzinnen, is het feit dat de stift vrij snel vies wordt. Maar zelfs daar is aan gedacht, aan de onderkant van de pen zitten namelijk drie nieuwe stiftjes, ideaal! Voor deze Nailpolish Corrector pen betaal je €3,99 wat ik een prima prijs vind.

Omdat ik zo enthousiast ben over deze pen, leek het me leuk om er ook één aan één van jullie te verloten. Zo kun je hem zelf uitproberen! Lijkt het jou leuk om kans te maken op deze Nailpolish Corrector pen?


Het enige wat je hoeft te doen is mij volgen op Bloglovin' een een reactie achterlaten met je e-mailadres.
Je kunt nog meedoen met de give-away t/m woensdag 16 oktober. De winnares krijgt vanzelf een mailtje.

Heb jij al wel eens zo'n Nailpolish Corrector pen geprobeerd? Wat vond jij ervan? 

50 opmerkingen:

 1. ooh klinkt handig zeg!
  ik waag graag n kansje!
  liefs,
  denise
  jemappelledenise@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk ik doe mee :)
  ablogbyilah@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit soort dingen zijn verrekte handig! Ik heb er zelf een van Essence, maar ik doe graag mee! Ik volgde je al op Bloglovin.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt leuk en handig. Ik gun 'm toch iemand anders! ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat is super handig! Ik doe mee :D

  Liefs, Charile
  c.loveyourlife.c@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke actie! :)
  Ik heb er zelf niet zo'n goede ervaringen mee, ik vind het stokje altijd te hard. Zelf prefereer ik nog altijd good old wattenstaafjes ;-) Ik duim mee voor de rest! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ahh hij lijkt me echt geweldig! Ik ben ook altijd een kluns met nagellak en knoei er altijd naast haha! Ik heb nog nooit zo'n pen geprobeerd volgens mij, haha! Ik doe heel erg graag mee en ik heb je bericht geliked op Bloglovin'! Mijn e-mailadres is maris.90@live.nl. Als ik hem niet win zou ik hem alsnog ook kopen, want dit is echt een ideale uitkomst! Je hebt er trouwens mooie foto's voor gemaakt!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik doe mee! Heel handig!
  Judithhuls@hotmail.nl

  p.s. op mijn blog valt €25,- shop tegoed te winnen! klik hier!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dit soort corrector pennen zijn super handig! Heb er een tijd geleden een van Essence (of was het nou Catrice?) gehad, die was ook erg fijn. Ik doe graag mee met de winactie!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb niet zo'n mooie (lees: lange) nagels ik ben namelijk een bijter :/ Dus nagellak aanbrengen zonder knoeien is niet zo makkelijk. Daarom doe ik hele graag mee voor deze pen te winnen :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk! Ik doe mee. Ik ben ook zo'n nagellak kluns geworden :(

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke giveaway! Mijn email is marykejane@hotmailcom xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke winactie! Ik doe zeker mee hihi.
  veronique.hermans@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Altijd handig om te hebben! Ik besluit vaak onderweg, vraag me niet waarom. om mijn nagels bij te werken. Vaak gaat het door het gewiebel van de auto/ trein mis en ik kan me echt ergeren als het niet netjes erop zit. Dit product lijkt me ook echt top om uit te testen!

  Liefs,

  Kim

  Mail: info@vintageandbeauty.com

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat leuk! Tof dat je zo enthousiast bent :) Ik wil er trouwens best eentje winnen haha, je hebt mijn mailadres wel! Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. ik doe graag mee:) Nog nooit uitgeprobeerd:O

  loubnaloubna1@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik lak mijn nagels niet zo vaak, maar als ik het doe dan kan ik deze pen best wel gebruiken! Liefs, Bente ( bentekik@hotmail.be )

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Het ziet er inderdaad erg goed uit! :D
  Leuk winactie, ik wil hem ook wel eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Tof! Eens kijken of dit nog makkelijker is dan een wattenstaafje in nagellakremover... Ik doe mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Lijkt me handig. Ik had ooit een keer zo'n product van Yves Rocher maar die viel me nogal tegen, hij droogde namelijk nogal snel uit. Mijn emailadres: picture-esmee@live.nl x

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ziet er echt heel goed! Ik doe dus graag mee :) mijn email: saffira_inkiriwang@hotmail.com
  X saffira

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik heb ook zo'n correctie pen, werkt echt handig he!

  xoxoxo Loïs
  http://lovesbeautyfashion.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat een fijne review en wat een handig product! Ik doe mee:) Mijn email: filosophieeblog@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Dat is echt super handig, ik ga een gokje wagen, als ik niet win ga ik hem zeker weten kopen. Want hoe erg ik ook mijn best doe, bij mij komt het nooit maar dan ook nooit alleen op mijn nagels ☺
  Mijn email; creatief-bezig@hotmail.com
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik heb er al één en ik vind 'm ook super fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Erg handig vooral voor mij geknoei met nagellak!!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Doe graag mee, klinkt top en ik ben al niet zo goed in lakken haha!
  lace-and-pearls@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Die lijkt mij heel fijn! Ik ga zeker even meedoen :) Mijn email is anouckdl@gmail.com en ik volde je al op Bloglovin'.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Dit lijkt me echt een fijn product! Ik doe graag mee: contact@thekimberleyb.com

  BeantwoordenVerwijderen
 30. IK DOE MEE! Gaaf zeg! Ik hou van dit soort pennen maar weet nooit goede te vinden.
  Brennabyrd@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Ik doe mee! jialing-huang@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Ik doe mee, want ik herken mezelf helemaal in je verhaal. Ik heb ook korte nagels en dus zit het ook vaak op mijn vingers. En dan probeer je het schoon te maken met een wattenstaafje ofzo en dan poets je het weer weg op plekken waar het niet weg moet. Drama! Uiteindelijk eindig is altijd met het weer helemaal nagellak vrij maken van mijn nagels. Dit zou dus ideaal zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Wat een handige tool zeg!  www.style-chameleon.com

  RELEASE THE BEAST PARTY GIVEAWAY!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Anita te Gussinklo10 oktober 2013 om 16:02

  Dit lijkt me super handig.
  Zit er altijd wel een keertje naast met nagels lakken.
  Ik doe dus graag mee.
  anita71@planet.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Ik doe zeker mee!
  bloglovin: zoelouwerse
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Handig!! Ik heb ook al een paar keer gedacht: zal ik het kopen. Dus ik doe graag mee! (info@vintagirie.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Wauwie, dit lijkt me erg handig! Ik heb wel eens eerder zo'n stiftje willen kopen bij de Yves Rocher, maar die is belachelijk duur voor de paar keren dat je hem kunt gebruiken voor hij vies wordt. Ik doe dus graag mee ;)
  Mijn emailadres is ianthelambrechts@hotmail.com.
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Ik doe graag mee! Lijkt me erg handig aangezien ik mijn rechterhand altijd minder netjes heb dan de linker :P
  Liefs, Swaen
  swaenblogt@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Dit kan ik zeker gebruiken, ben nog niet heel handig met m'n nagellak!
  Ik doe mee :)
  Liefs

  denisehandgraaf@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Anoniem was niet nodig :) De reactie van hierboven is van mij!

   Verwijderen
 40. Tof! I'm in, mijn email is mariska.wubbels@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Ik doe ook mee!
  sepia [at] home punt nl

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Hmm, dat lijkt me ook wel wat! Als ik hem niet win, ga ik hem kopen!

  freubeline(at)live(punt)nl

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Pfieuw, ik ben nog net op tijd! Ik doe mee :) Mijn mail is emmaseegers@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Nooit geprobeerd, maar lijkt me superhandig om net wat randjes bij te werken,

  nynkeboer21@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Ik doe meee!

  Savannah_beijaard@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Meeh ik ben n dagje te laat maar als het kan wil ik alsnog meedoen want ik ben ook n kluns haha.
  mira_ennen@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen